Αποκλειστικό: Νίκη Κεραμέως: «Η Επαγγελματική Εκπαίδευση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την χώρα μας» (βίντεο)

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Επαγγελματική


Την άποψή της, ότι η Επαγγελματική Εκπαίδευση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την χώρα μας, εξέφρασε η Τομεάρχης Παιδείας της Νέας Δημοκρατίας, μιλώντας σε πολυπληθή συγκέντρωση εκπαιδευτικών της Δυτικής Αθήνας.

Συγκεκριμένα, απαντώντας σε σχετική ερώτηση, δήλωσε τα εξής:

«Θεωρώ ότι η Επαγγελματική Εκπαίδευση είναι ιδιαίτερα σημαντική για την ανάπτυξη της χώρας. Δεν μπορεί στην Γερμανία η Επαγγελματική Εκπαίδευση να καλύπτει το 70% της εκεί δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και αντίθετα η Γενική να καλύπτει το 30%, ενώ στη χώρα μας τα δεδομένα να είναι ακριβώς αντίστροφα. Σ΄αυτή την κατεύθυνση στρεφόμαστε και θα εργασθούμε».

Σε ότι αφορά το εκπαιδευτικό υλικό (βιβλία, κλπ), καθώς και τις συνεχείς αλλαγές στα αναλυτικά προγράμματα των μαθημάτων, δήλωσε ότι υπάρχουν ελλείψεις και προβλήματα, που πρόθεση της ηγεσίας της Νέας Δημοκρατίας είναι να αντιμετωπισθούν άμεσα όταν θα έλθει η ώρα των αποφάσεων.

Δείτε όλο το βίντεο που ακολουθεί…
 

Εκπαιδ-άρχης

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "