Μανώλης Αρίδας, Αιρετός Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Αν. Θεσσαλονίκης: Το Υπουργείο Παιδείας, απέκρυψε οργανικό κενό εκπαιδευτικού (καταγγελία)

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Επαγγελματική


Σε πρωτοφανή καταγγελία προχώρησε οαιρετός του ΠΥΣΔΕ Αν. Θεσσαλονίκης, Μανώλης Αρίδας. Όπως αναφέρει, το Υπουργείο Παιδείας έχει «εξαφανίσει-αποκρύψει» οργανικό κενό σε Μουσικό Σχολείο της Θεσσαλονίκης που δημιουργήθηκε λόγο συνταξιοδότησης εκπαιδευτικού. Παρά δε τις παραστάσεις στις υπηρεσίες του Υπουργείου και την υπόσχεση τους ότι θα περιληφθεί στους διορθωμένους πίνακες, το συγκεκριμένο «κενό» παραμένει άφαντο…

Όλη η ανακοίνωση του Αιρετού:

Του Αιρετού Π.Υ.Σ.Δ.Ε. Αν. Θεσσαλονίκης Μανώλη Αρίδα

Για την απόκρυψη οργανικού κενού ΠΕ07 από το ΥΠΕΠΘ

Καταγγέλλω το Υπουργείου Παιδείας για προσπάθεια εξαφάνισης-απόκρυψης οργανικού κενού του κλάδου ΠΕ07 του Μουσικού Σχολείου Θεσσαλονίκης.

Μικρό ιστορικό.

  • Στο Μουσικό Σχολείο Θεσσαλονίκης προέκυψε κενό από συνταξιοδότηση συναδέλφισσας το προηγούμενο διδακτικό έτος. Το κενό δηλώθηκε από το Διευθυντή της Σχολικής μονάδας εγγράφως και εμπρόθεσμα στην ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης.
  • Από παράλειψη της ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης το κενό δεν περάστηκε στο πληροφοριακό σύστημα.
  • Την Παρασκευή 17-2-2017 με το αρ.πρωτ. 2971 έγγραφο της η ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης γνωστοποιεί στο ΥΠΕΠΘ την ύπαρξη του κενού.
  • Την ίδια μέρα από τηλεφωνική επικοινωνία που είχα με το Υπουργείο Παιδείας έμαθα ότι το έγγραφο της ΔΔΕ Ανατολικής Θεσσαλονίκης είχε παραληφθεί και ότι θα γίνει ανακοινοποίηση των κενών στο ορθό. Η αίσθηση που αποκόμισα από τη συζήτηση ήταν ότι ασκόπως απασχολώ το Υπουργείο για θέματα που επί σειρά ετών η λύση τους θεωρούνταν αυτονόητη και δεδομένη.

Μέχρι και σήμερα το κενό είναι άφαντο.

Αναλήφθηκε στους ουρανούς της διαπλοκής και των πελατειακών σχέσεων και προφανώς το Υπουργείο και η Κυβέρνηση είναι υπόλογοι.

Και τα παραμύθια για δράκους και τέρατα που εμποδίζουν την τροποποίηση των κενών στο πληροφοριακό σύστημα να τα πουν στα παιδιά μπας και τα πείσουν να φάνε αμάσητο το σανό που μας σερβίρουν καθημερινά.

Αρίδας Μανώλης Αιρετός ΠΥΣΔΕ Αν. Θεσσαλονίκης

( Κιν. 6974419837 ηλ.διευθ. Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. )

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "