Ιnternet οf Τhings: Παρουσίαση Καινοτόμων εφαρμογών του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Επαγγελματική


Συμμετοχή του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος στη διημερίδα για Ιnternet οf Τhings στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας

Με ιδιαίτερη επιτυχία ολοκληρώθηκε η συμμετοχή του Εργαστηρίου Σχεδιασμού Ενσωματωμένων Συστημάτων& Εφαρμογών (http://esda-lab.cied.teiwest.gr) του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος, στη διημερίδα του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας για τις τεχνολογίες ΙοΤ (InternetofThings). H διημερίδα διοργανώθηκε από το τοπικό ΙΕΕΕ Student Branch και συντονίστηκε από Δρ. Αθανάσιο Κακαρούντα, επίκουρο καθηγητή του τμήματος Πληροφορικής με εφαρμογές στη Βιοϊατρική του Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.


Το εργαστήριο Σχεδιασμού Ενσωματωμένων Συστημάτων εκπροσώπησε ο Αναπληρωτής Καθηγητής του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής και επικεφαλής του εργαστηρίου Δρ. Νικόλαος Βώρος, ο οποίος παρουσίασε τις ευρωπαϊκές δράσεις του εργαστηρίου και τις καινοτόμες τεχνολογίες που αναπτύσσει για την υποστήριξη ηλικιωμένων στο σπίτι με χρήση ρομποτικών βοηθών.

Κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης, φοιτητές του τμήματος Μηχανικών Πληροφορικής του ΤΕΙ Δυτικής Ελλάδος παρουσίασαν καινοτόμες εφαρμογές μηχανικής όρασης οι οποίες έχουν αναπτυχθεί από το εργαστήριο Σχεδιασμού Ενσωματωμένων Συστημάτων στα πλαίσια του ερευνητικού έργου RADIO (http://www.radio-project.eu).


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "