Έκπληξη (!!!) από τον κ. Κουράκη: Νέα απόφαση (Τροποποίηση) για τις αναθέσεις μαθημάτων των ΕΠΑΛ – Διόρθωση «αδικιών»

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Επαγγελματική


Συνεχίζοντας την πρακτική της έκδοσης υπουργικών αποφάσεων σε καθημερινή βάση, μερικές φορές ακόμη και την ίδια ημέρα, τροποποίησε δική του άλλη απόφαση που δημοσιεύθηκε πριν λίγες ημέρες για τις αναθέσεις μαθημάτων που διδάσκονται στα ΕΠΑΛ. Με την νέα απόφαση λαμβάνεται «μέριμνα», ώστε οι αναθέσεις μαθημάτων να επιτρέπουν σε ορισμένους κλάδους από αυτούς που επανήλθαν από την διαθεσιμότητα να θέσουν υποψηφιότητα για θέσεις υποδιευθυντών και τομεαρχών ΕΠΑ.Λ. και Ε.Κ., κλάδοι που αισθάνθηκαν αδικημένοι από την προηγούμενη (πριν 16 ημέρες) απόφαση.

Διορθώνει τέλος τις αδικίες που με την πρώτη απόφαση ανάθεσης μαθημάτων επέβαλε, γιατί περί επιβολής πρόκειται στον ιδιαίτερο και «απόλυτα εξειδικευμένο» κλάδο ΤΕ01.13…

Αυτό, μπορεί να ληφθεί και ως δείγμα του ενδιαφέροντος του κ. Κουράκη για την Επαγγελματική εκπαίδευση, όπως και την εργατικότητα των συντακτών της πρώτης απόφασης που αμέσως μετά την υπογραφή της από τον κ. υπουργό, εργάσθηκαν αόκνως για την «βελτίωση» της.

Σχόλια περί σύνταξης υπουργικών αποφάσεων στο πόδι, δεν ευσταθούν, αφού οι άνθρωποι και καρέκλες έχουν και πολύ ευρύχωρα και ευάερα γραφεία έχουν εκεί στον πρώτο όροφο της Ανδρέα Παπανδρέου 37 στο Μαρούσι, είτε είναι χονδροί, είτε είναι Λιγνοί. Δοξάστε τους…

Σε κάθε περίπτωση πρόκαμαν και οι ενδιαφερόμενοι θα είναι «επί τέλους» υποψήφιοι…. Όσο για τα μαθήματα, αυτά θα αποδειχθούν στην πράξη….

Δείτε ή «κατεβάστε» την τροποποίηση της με αρ. πρωτ. 88625/Δ2/04-06-2015 εγκυκλίου με θέμα: «Οδηγίες για τις αναθέσεις μαθημάτων ανά Ομάδα Προσανατολισμού, Τομέα και Ειδικότητα των Α’, Β’ και Γ’ τάξεων Ημερησίων ΕΠΑ.Λ. και Α’, Β’, και Γ’ τάξεων Εσπερινών ΕΠΑ.Λ» κάνοντας κλικ εδώ.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "