Δυτική Αθήνα: Επεισόδια και Αντιδράσεις μαθητών στην πολιτική προπαγάνδα που ασκούν εκπαιδευτικοί του ΣΥΡΙΖΑ και του ΠΑΜΕ μέσα στις τάξεις των σχολείων

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Επαγγελματική

«Χρυσαυγήτες» χαρακτηρίζονται οι μαθητές που αντιδρούν

Οξύνεται η αντιπαράθεση και αυξάνονται οι αντιδράσεις μαθητών απέναντι στην πολιτική προπαγάνδα που κάνουν εκπαιδευτικοί που πρόσκεινται στον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΜΕ, φθάνοντας στο σημείο να μοιράζουν στους μαθητές εν ώρα μαθήματος πολιτικά προπαγανδιστικά έντυπα και κομματικές εφημερίδες.

Σύμφωνα με πληροφορίες, αλλά και καταγγελίες που έφθασαν και φθάνουν στην ιστοσελίδα μας, στα νυκτερινά σχολεία της δυτικής Αθήνας, στα οποία φοιτούν κατά απόλυτη σχεδόν πλειοψηφία ενήλικες και εργαζόμενοι μαθητές, βρίσκεται σε εξέλιξη ένα όργιο πολιτικής προπαγάνδας από εκπαιδευτικούς που πρόσκεινται πολιτικά και συνδικαλιστικά στον ΣΥΡΙΖΑ κατά κύριο λόγο και στο ΠΑΜΕ κατά δεύτερο.

Το επεισόδιο που προκάλεσε την έκρηξη των μαθητών συνέβη σε νυκτερινό σχολείο της επαγγελματικής εκπαίδευσης που βρίσκεται δίπλα σχεδόν από σταθμό του ΜΕΤΡΟ σε μεγάλο, αν όχι τον μεγαλύτερο, Δήμο της Δυτικής Αθήνας.

Εκπαιδευτικός (είναι ψηλός και αδύνατος, μην τον ματιάσει και κανένας) μοίρασε σε ώρα μαθήματος κομματικά προπαγανδιστικά φυλλάδια και κομματική συνδικαλιστική εφημερίδα του κυβερνώντος κόμματος σε όλους τους μαθητές του σχολείου. Στην ενέργεια του αυτή αντέδρασε σύσσωμο το 15μελές του σχολείου με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί επεισόδιο με τον «παραβάτη» εκπαιδευτικό να κατηγορεί τους μαθητές ως «Χρυσαυγήτες».

Ο Διευθυντής του Σχολείου στον οποίο κατέφυγαν τελικά οι μαθητές, καταγγέλλοντας τον εκπαιδευτικό τόσο για την ενέργειά του να διανείμει εν ώρα μαθήματος προπαγανδιστικά κομματικά φυλλάδια και εφημερίδες, όσο και για τον χαρακτηρισμό τους από αυτόν ως «χρυσαυγήτες», προσπάθησε να ρίξει το γεγονός στα «μαλακά» δηλώνοντας, σύμφωνα με πληροφορίες, αδυναμία να ελέγξει τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό και να επιβάλει την «τάξη» στο σχολείο.

Στο θέμα, παρενέβη η Πρόεδρος της Τοπικής ΕΛΜΕ, η οποία προς τιμή της και παρότι συμπλέει, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, συνδικαλιστικά με τον υπαίτιο εκπαιδευτικό έλαβε θέση υπέρ των μαθητών ειδικά δε για τους χαρακτηρισμούς που αυτός απέδωσε σ’ αυτούς.

Το θέμα έχει ήδη λάβει μεγάλες διαστάσεις με το 15μελές να προτίθεται να προσφύγει κατά του συγκεκριμένου εκπαιδευτικού, τόσο στο οικείο Προϊστάμενο Εκπαίδευσης, όσο και στην ηγεσία του Υπουργείου Παιδείας, αφού όπως οι ίδιοι μαθητές λένε, πρόκειται για εργαζόμενους που προσπαθούν με κόπο και πολλές προσωπικές θυσίες να ολοκληρώσουν τις σπουδές τους και δεν έχουν καμία σχέση με πολιτικά κόμματα πόσο μάλλον με την Χρυσή Αυγή, όπως τους κατηγόρησε.

Διακατέχονται μάλιστα από τον φόβο ότι θα «πληρώσουν» αυτή την αντίδραση τους στην αξιολόγηση της μαθητικής τους επίδοσης από τον συγκεκριμένο εκπαιδευτικό, αλλά και από ορισμένους άλλους που φαίνεται ότι του «συμπαρίστανται» κομματικά και συνδικαλιστικά…

Το «πάθημα» αυτό φαίνεται ότι έγινε μάθημα για τα στελέχη του ΠΑΜΕ, εκπαιδευτικά και όχι μόνο, που επισκέπτονται τα νυκτερινά σχολεία για να διανείμουν κομματικά φυλλάδια και εφημερίδες, με αποτέλεσμα να ζητούν πρώτα την άδεια από τους εκπαιδευτικούς ή να κάνουν διανομή μόνο στους εκπαιδευτικούς που βρίσκονται στα γραφεία καθηγητών των σχολείων.

Το υπουργείο Παιδείας και ειδικότερα η νέα πολιτική Ηγεσία του, ας σκύψει σ’ αυτή την νέα «τάση» των κομματικοποιημένων εκπαιδευτικών, γιατί όταν θα αρχίσει να «βρέχει» θύελλες θα είναι πολύ αργά να τα μαζέψει…

Ο «Σχολάζων & Κολάζων»

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "