3ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου – Οι εγγραφές συνεχίζονται

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Επαγγελματική


Ένα νέο σχολείο της επαγγελματικής εκπαίδευσης ξεκίνησε τη λειτουργία του στις εγκαταστάσεις των πρώην «Προτύπων/ΣΕΛΕΤΕ» στο Κτήμα Μακρυκώστα στο Μαρούσι Αττικής.

Είναι το νεοϊδρυθέν 3ο ΕΠΑΛ Αμαρουσίου και η πρόσβαση σ’ αυτό γίνεται είτε από τον σταθμό «Ειρήνη» του ηλεκτρικού σιδηροδρόμου Αττικής, είτε από το σταθμό «Νερατζιώτισσας» του Μετρό και του προαστιακού σιδηροδρόμου, είτε οδικώς από την Λεοφόρο Κύμης και το Νέο Ηράκλειο.

Λειτουργεί αποκλειστικά σε πρωινό ωράριο 8:30 έως 14:00.

Διαθέτει πλήρως εξοπλισμένα εργαστήρια εκπαίδευσης και εκπαιδευτικούς που διακρίνονται για την πολύχρονη εκπαιδευτική εμπειρία τους.

Δέχεται, από την Α΄ Τάξη ΕΠΑΛ, μαθητές απ’ όλο το Λεκανοπέδιο Αττικής και λειτουργεί τους Τομείς Μηχανολογίας, Ηλεκτρολογίας – Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμών, Πληροφορικής και Διοίκησης & Οικονομίας.

Αναλυτικά ανά Τομέα οι ειδικότητες που θα λειτουργήσουν είναι:

Τομές Μηχανολογίας

Τεχνικός Μηχανολογικών Εγκαταστάσεων και Κατασκευών

Τεχνικός Μηχανικός Θερμικών Εγκαταστάσεων και Μηχανικός Τεχνολογίας Πετρελαίου και Φυσικού Αερίου

Τομέας Ηλεκτρολογίας – Ηλεκτρονικής και Αυτοματισμών

Τεχνικός Αυτοματισμών

Τομέας Πληροφορικής

Τεχνικός Εφαρμογών Λογισμικού

Τομέας Διοίκησης & Οικονομίας

Υπάλληλος Αποθήκης και Συστημάτων Εφοδιασμού

Υπάλληλος Οικονομίας και Διοίκησης στον Τουρισμό

Στοιχεία Επικοινωνίας

Κτήμα Μακρυκώστα (πρώην ΣΕΛΕΤΕ) Μαρούσι Αττική

Τηλ. & Φάξ: 210-2820313

e-mail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Ιστοσελίδα: http//epas-amarus.att.sch.gr


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "