Περί καθήλωσης των ατόμων με κινητική αναπηρία, κατά «λαζοπούλια» τρελ…

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Ειδική Αγωγή


Με μεγάλη έκπληξη ακούσα τη δήλωση του κ. Λάκη Λαζόπουλου περί καθήλωσης των ατόμων με κινητική αναπηρία, Όμως η δήλωση του κ. Λαζόπουλου ταυτίζει την αναπηρία, με τις πολιτικές θέσεις κάτι απαράδεκτο.

Αυτοί που επηρεάζουν την κοινή γνώμη και έχουν βήμα σε εκατομμύρια πολίτες πρέπει να προωθούν τα ανθρώπινα δικαιώματα.

Πρόσωπα που αξιοποιούν την αναγνωσιμότητα τους όπως ο κ. Λαζόπουλος θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι όπως εκείνοι χρησιμοποιούν τα πόδια τους κάποιος με κινητική αναπηρία χρησιμοποιεί το αμαξίδιο του. Πρέπει να γνωρίζει ότι η χρήση αναπηρικού αμαξιδίου δεν συνιστά καθήλωση σκέψης.

Ελπίζουμε να έχει μετανιώσει ο κ. Λαζόπουλος για την αναφορά του αυτή και τουλάχιστον έστω και αργά να ζητήσει μία συγνώμη προς τα άτομα με κινητική αναπηρία, ευελπιστώντας το κανάλι που εκπροσωπεί να μην υιοθετεί τις ιδέες του.

Με εκτίμηση

Διονύσης Γουράνιος

Μέλος Δ.Σ. Ο.Ε.Μ.Κ.Ο.Ε.

Πρόεδρος Δ.Σ. Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα


…………………………..

Ο μεγαλύτερος στόχος για τον εθελοντικό Πολυχώρο Δημιουργίας και Έκφρασης Παιδιών

και Νέων με Νοητική Υστέρηση - Φάσμα Αυτισμού είναι η «Γέφυρα Ζωής »

Είναι να καταφέρει να συνεχίσει !!

Δείτε περισσότερα για εμάς εδώ:

https://www.youtube.com/watch?v=h7ftJntOb1M

http://www.antenna.gr/webtv/watch?cid=_k_x7_m1_cm_tc_u_u=

……………………………

ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

  • Tel: +30 211 21 43 437
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Web: http://gefirazois.gr/
  • blogspot: http://gefyrazwhs. blogspot.gr/
  • www.facebook.com/ΓΕΦΥΡΑ-ζωής-472583272785212
  • Twitter: @gefirazois
  • Instagram: gefira zois

…………………………

Κάθε δική σας συνεισφορά, στηρίζει το δικό μας εθελοντικό έργο

Η υποστήριξή σας είναι πολύτιμη για εμάς. Σας ευχαριστούμε!

  • ΤΡΑΠΕΖΑ ΠΕΙΡΑΙΩΣ
  • ΑΡ.ΛΟΓΑΡΙΑΣΜΟΥ:: 5089-069893-243
  • IBAΝ:GR74 0172 0890 0050 8906 9893 243

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "