Η Μοναδικότητα της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα στο Zumbathon® Charity Event

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Ειδική Αγωγή

Το Σάββατο 7 Νοεμβρίου στις 16.00 μ.μ. στην αίθουσα του TAE KWON DO στο Δέλτα Φαλήρου, πραγματοποιήθηκε η τρίωρη εκδήλωση του φετινού Zumbathon® Charity Event, μοναδική διοργάνωση για τη χώρα μας.

Σε μία κατάμεστη, από περισσότερους από 5.000 – χορευτές Zumba, η ομάδα Zumba των νέων με νοητική υστέρηση της Γέφυρας Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα, έδωσε μία μοναδική παράσταση σε χορογραφία των εκπαιδευτριών και εθελοντών μας, κας. Εβίτας Παπαδοπούλου & κας Γιούλης Κουρουθανάση

Για όσο χρόνο κράτησε το πρόγραμμα της ομάδας Zumba της Γέφυρας Ζωής, πάνω στην σκηνή, με τη μουσική του τραγουδιού « Η Επιμονή σου » και οι 5.000 παραβρισκόμενοι αθλητές – χορευτές ήταν συντονισμένοι στο χορό των παιδιών της Γέφυρας Ζωής, δημιουργώντας μία τεράστια χορευτική ομάδα μαζί τους.


Η συγκίνηση σε όλους τους παραβρισκόμενους, μετά την ολοκλήρωση του προγράμματος, για την προσπάθεια που αυτά κατέβαλαν με πολύ επιτυχία, ήταν εμφανής, με την αίθουσα να δονείται από το χειροκρότημα τους.

Για άλλη μία φορά τα «ιδιαίτερα παιδιά» της Γέφυρας Ζωής έδειξαν και απέδειξαν ότι η ζωή ανήκει σ’ αυτά και αρκεί μόνο η ευκαιρία για να το αποδείξουν, μακριά από κοινωνικούς αποκλεισμούς και πως μια αναπτυξιακή διαταραχή, όπως ορίζεται ο αυτισμός ή η νοητική υστέρηση, δεν μπορεί να σταθεί εμπόδιο στην καθημερινότητά τους και στην προσπάθεια που καταβάλουν, με την συνδρομή των εθελοντών και του Δ.Σ. της Γέφυρας Ζωής, να δείξουν ότι η διαφορετικότητά τους δεν είναι παρά άλλη μία εκδοχή της κοινωνίας μας.


Η Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα, θέλει να ευχαριστήσει την κα Βάσω Αλεξίου για την πρόσκληση στο Zumbathon®, για την ευκαιρία αλλά και την τιμή να συμμετάσχει η ομάδα μας στο ετήσιο Zumbathon® Charity Event, όντας η Γέφυρα Ζωή μοναδική δομή Α.μεΑ. που μαζί με τα πολλά δημιουργικά προγράμματα και τις δράσεις απασχόλησης και παιδαγωγικής εκπαίδευσης για τα παιδιά με νοητική υστέρηση και φάσμα αυτισμού, υλοποιεί από την ίδρυση της μέχρι σήμερα και το αθλητικό – χορευτικό πρόγραμμα Zumba.


Τέλος ένα μεγάλο ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιάς στις κυρίες Εβίτα Παπαδοπούλου & Γιούλη Κουρουθανάση για την προσπάθεια που καταβάλουν με πολύ αγάπη για τα «παιδιά» της Γέφυρας Ζώης και την ανυπολόγιστη εθελοντική προσφορά τους σ’ αυτά, όπως και σε όλους τους εθελοντές που συνόδευσαν τα παιδιά στην εκδήλωση, αλλά και όσους προσφέρουν στα ψυχοπαιδαγωγικά εκπαιδευτικά προγράμματά της σε καθημερινή βάση.

Ραντεβού στο επόμενο Zumbathon® Charity Event


……………………

Κάθε δική σας συνεισφορά, στηρίζει το δικό μας εθελοντικό έργο

Κάντε τη δωρεά σας μέσω του site μας με ένα κλικ! http://www.gefirazois.gr

Ο μεγαλύτερος στόχος για τον εθελοντικό Πολυχώρο Δημιουργίας και Έκφρασης Παιδιών

και Νέων με Νοητική Υστέρηση - Φάσμα Αυτισμού είναι η «Γέφυρα Ζωής »

Είναι να καταφέρει να συνεχίσει !!

……………………………..


ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ Α.μεΑ. ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ

  • Tel: +30 211 21 43 437
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Web: http://gefirazois.gr
  • blogspot: http://gefyrazwhs. blogspot.gr
  • Facebook: ΓΕΦΥΡΑ-ζωής
  • Twitter: @gefirazois
  • Instagram: gefira zois

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "