Η “Γέφυρα ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα ” στο Πανελλήνιο Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Ειδική Αγωγή


Την Τετάρτη 4 Νοεμβρίου στις 11:00 το πρωί πραγματοποιήθηκε στην πλατεία Ομονοίας Πανελλήνιο Παν-αναπηρικό συλλαλητήριο με κεντρικό αίτημα προς την παρούσα κυβέρνηση τη διαφύλαξη των αναπηρικών συντάξεων. Μετά τη συγκέντρωση ακολούθησε πορεία προς την πλατεία Συντάγματος και κατόπιν στην Βουλή.

Η “ Γέφυρα ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα ” έλαβε κι εκείνη μέρος με την παρουσία του Προέδρου της, Γουράνιου Διονύση, στηρίζοντας την κοινωνική αυτή διαμαρτυρία διότι η Γέφυρας ζωής Δυτικού Τομέα αγκαλιάζει και προωθεί με τη δράση της την αξία της διαφορετικότητας

Πιο συγκεκριμένα, πέραν του βασικού αιτήματος, τα σωματεία που έλαβαν μέρος απ’ όλη τη χώρα έκαναν λόγο για την πάταξη της κοινωνικής ανισότητας, την προώθηση των προγραμμάτων προστασίας αναπήρων, την απουσία εθνικού προγράμματος δημοσίων πολιτικών, την διασφάλιση των επιδομάτων και την βελτίωση των υποδομών εκπαίδευσης, πρόνοιας καθώς επίσης και των ιδρυμάτων για άτομα με αναπηρία.


....................................

Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα

  • Πελασγίας 133 Περιστέρι
  • Ν. Αττικής 12137
  • Tel : 211 21 43 437
  • Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. @ Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. . Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.
  • Web: http://gefirazois.gr
  • blogspot:http://gefyrazwhs. blogspot.gr
  • Facebook:ΓΕΦΥΡΑ-ζωής
  • Twitter:@gefyrazohs
  • Instagram: gefira zois


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "