ΕΕΕΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ: ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ την Τριτη 31 Μαρτίου 2015 στο αμφιθέατρο του σχολείου στις 7.μμ στις οδούς Ορυζομυλων και Ιασίου Αιγάλεω

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Ειδική Αγωγή

 

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ-ΚΑΛΕΣΜΑ 

Το Δ.Σ. του ΕΕΕΕΚ ΑΙΓΑΛΕΩ καλεί  την Τριτη 31 Μαρτιου 2015 στο αμφιθέατρο του σχολείου στις 7 μμ στις οδούς Ορυζομυλων και Ιασίου Αιγάλεω  την ΑΣΓΜΕ, τις ΕΝΩΣΕΙΣ ΓΟΝΕΩΝ των δήμων Αιγάλεω, Περιστερίου, Ιλίου, Καματερού και Πετρούπολης και δια μέσου αυτών τα Δ.Σ. Συλλόγων Γονέων καθώς επίσης το σωματείο Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού και  τους Συλλόγους Εκπαιδευτικών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης των παραπάνω δήμωνμε σκοπό να γνωστοποιήσει τα προβλήματα που υπάρχουν στο ΕΕΕΕΚ Αιγάλεω και τα οποία απορρέουν από το ότι το συγκεκριμένο ΕΕΕΕΚ είναι το μοναδικό της περιοχής μας. 

Από το 2007 έχει ιδρυθεί στα χαρτιά το ΕΕΕΕΚ Περιστερίου. Αν και έγιναν πολλές προσπάθειες για την πραγματοποίηση του, δεν είχαμε κανένα αποτέλεσμα. Μετά τις συγχωνεύσεις σχολείων, πράγμα στο οποίο είμαστε και θα είμαστε πάντα αντίθετοι, βρέθηκε το 3ο ΔΗΜ. ΣΧ. Περιστερίου το οποίο με κάποιες ανακατασκευές προδιαγραφών Ειδικού Σχολείου, θα μπορούσε να στεγάσει προσωρινά  το ΕΕΕΕΚ Περιστερίου μέχρι να γίνει το σύγχρονο ΕΕΕΕΚ που ονειρευόμαστε για τα παιδιά μας. Από τον Ιανουάριο του 2014 έχει αρχίσει ένας αγώνας που δεν είχε μέχρι τώρα αποτέλεσμα. Οι αρμόδιοι φορείς δηλαδή το Υπουργείο Παιδείας, Ο Δήμος Περιστερίου και ο Οργανισμός Σχολικών Κτιρίων δεν δίνουν λύση στο πρόβλημα ως όφειλαν. 

Αυτή τη στιγμή στο ΕΕΕΕΚ Αιγάλεω φοιτούν 145 μαθητές εκ των οποίων το 85% είναι κάτοικοι Περιστερίου, Πετρούπολης, Καματερού και Ιλίου. Το σχολείο μπορεί να λειτουργήσει με μέγιστο όριο 90 μαθητές και μαθήτριες. Τα προβλήματα ασφάλειας των παιδιών είναι τεράστια με αποτέλεσμα πολλοί γονείς να κλείνουν τα παιδιά τους σπίτι από φόβο. Οι  εκπαιδευτικοί έχουν μετατραπεί από παιδαγωγοί σε παιδοφυλακες. Υπάρχουν πολλοί τραυματισμοί. ΔΕΝ ΠΑΕΙ ΑΛΛΟ 

                                                 ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ 

Την άμεση ίδρυση του ΕΕΕΕΚ Περιστερίου και την στελέχωση του με μόνιμο εκπαιδευτικό  προσωπικό. 

Την δημιουργία Ειδικών Σχολείων όλων των βαθμίδων σε κάθε δήμο. 

Την δημιουργία μόνιμου  φορέα μεταφοράς των μαθητών. 

Μόνιμο ειδικευμένο εκπαιδευτικό προσωπικό για όλα τα σχολεία. 

Την δημιουργία υποδομών επαγγελματικής κατάρτισης και θέσεων εργασίας για τα παιδιά μας μετά το πέρας του σχολικού τους βίου.

Τελειώνοντας θα θέλαμε να υπενθυμίσουμε στην πολιτεία ότι εμείς και τα παιδιά μας είμαστε ισότιμοι Έλληνες πολίτες και διεκδικούμε τα αυτονόητα. Ζητάμε από όλους τους γονείς και τους εργαζόμενους την έμπρακτη  συμπαράσταση τους και την συνεισφορά τους στην οργάνωση του αγώνα μας.  

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "