Δυναμική παρουσία της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ Δυτικού Τομέα στο συνέδριο Unizens 2014!

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Ειδική Αγωγή


Με ιδιαίτερη επιτυχία στέφθηκαν οι εργασίες του συνεδρίου Unizens 2014 που πραγματοποιήθηκε υπό την αιγίδα του Δήμου Ανδραβίδας-Κυλλήνης και είχε την υποστήριξη της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Εκεί παραβρέθηκε,η "Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ Δυτικού Τομέα με 8 μελή αντιπροσωπεία


Μάλιστα, οι εργασίες του συνεδρίου πραγματοποιήθηκαν με δυο ομιλητές από τον σύλλογό μας στο βήμα, τον Πρόεδρο κο. Διονύση Γουράνιο και τον Γεν. Γραμματέα κ Βασίλη Καλλέργη.


Η όλη οργάνωση πραγματοποιήθηκε από 31/10 - 02/11/2014 στα Λεχαινά Ηλείας με την μορφή του 5ου Workshop για Α.με.Α. και είχε ως θέμα "Η αναπηρία είναι διαφορετική από την ανικανότητα".


Στο συνέδριο είχαν συμμετοχή αρκετές ευρωπαϊκές χώρες όπως η Ισπανία, Πορτογαλία, Ιταλία, Βουλγαρία, Τσεχία, Αυστρία, Πολωνία, Βοσνία Ερζεγοβίνη

η Ελληνική Παραολυμπιακή Επιτροπή με το μέλος της παραολυμπιονίκη Γρηγόρη Πολυχρονίδη


το παράρτημα των Special Olympics Δυτικής Ελλάδας με αθλητές και προπονητές & εκπρόσωποι του NOESI.gr.


Οι άνθρωποι της"Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα " είχαν την ευκαιρία να ανταλλάξουν απόψεις και ιδέες με τους αντιπροσώπους από τα κράτη μέλη της Ευρωπαϊκής Ένωσης που συμμετείχαν στο 5ο Workshop για τα άτομα με ειδικές ικανότητες, η ΓΕΦΥΡΑ ΖΩΗΣ θα είναι πάντα παρόν για να συμβάλλει σε κάθε παρόμοια αξιόλογη προσπάθεια για τα θέματα των Α.μεΑ.


Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "