Αρχιμάγειροι Ελλάδος: Μνημόνιο Συνεργασίας και κοινές δράσεις με τη Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Ειδική Αγωγή


Στις 08/10/2014 πραγματοποιήθηκε επίσημη συνάντηση στα γραφεία της ΛΕΣΧΗΣ ΑΡΧΙΜΑΓΕΙΡΩΝ ΕΛΛΑΔΟΣ-CHEF CLUB στη Λ.ΒΟΥΛΙΑΓΜΕΝΗΣ 171 στη ΔΑΦΝΗ, υπό την προεδρία του κ. Καρούμπα Μίλτου και σύσσωμου του διοικητικού συμβουλίου με τον πρόεδρο της Γέφυρας ζωής κ. Διονύσιο Γουράνιο ο οποίος τους παρουσίασε τις δράσεις και την λειτουργία του πολυχώρου της Γέφυρας Ζωής Α.με.Α Δυτικού Τομέα στα πλαίσια δημιουργίας μνημονίου συνεργασίας μεταξύ των δύο φορέων.

Ο πρόεδρος του CHEF CLUB κ. Καρούμπας Μίλτος αλλά και τα υπόλοιπα μέλη του Δ.Σ. δήλωσαν την αμέριστη στήριξή τους για αυτό το κοινωνικό έργο που γίνεται στον δυτικό τομέα και αποφάσισαν να είναι αρωγοί όχι μόνο σαν εκπρόσωποι του CHEF CLUB αλλά πάνω από όλα σαν άνθρωποι για αυτήν την προσπάθεια που κάνει ο πολυχώρος της Γέφυρας Ζωής (για παιδιά και νέους με νοητική υστέρηση- φάσμα αυτισμού).

Τέλος επισημοποιήθηκε η έναρξη κοινών δράσεων από τα μέλη του CHEF CLUB στον πολυχώρο μας όπου εκτός των προγραμματισμένων εθελοντικών μαθημάτων αυτόνομης διαβίωσης από τον ζαχαροπλάστη Σουβλέρη Σταμάτη μέλος του CHEF CLUB, θα πραγματοποιηθούν εντός και εκτός του πολυχώρου επίσημα event σε συνεργασία των μελών της Γέφυρας ζωής και του CHEF CLUB.


Το Δ.Σ. της Γέφυρας Ζωής δηλώνει τις ευχαριστίες του στον πρόεδρο του CHEF CLUB κ Καρούμπα Μίλτο για την κοινή συνεργασία και την πίστη πως η Γέφυρα Ζωής βρήκε έναν σπουδαίο υποστηρικτή του έργου της.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "