Γέφυρας Ζωής Δυτικού Τομέα: Κάλεσμα Εθελοντών και «ξεκίνημα» για τη Νέα Περίοδο την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19:30

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Ειδική Αγωγή

Το Δ.Σ. της "Γέφυρας Ζωής" , ανακοινώνει στα υπάρχοντα μέλη και υποστηρικτές καθώς και προς οποιονδήποτε ενδιαφερόμενο που είναι κοινωνικά ευαισθητοποιημένος σε θέματα που αφορούν τα Άτομα με Αναπηρία (νοητική στέρηση - φάσμα αυτισμού) πως με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς 2014-2015, ξεκίνησαν παράλληλα και οι εθελοντικές δράσεις του Συλλόγου μας.

Μετά απο 13 μήνες συνεχούς παρουσίας, οι άνθρωποι της "Γέφυρας Ζωής" θέλουν να ευχαριστήσουν τους γονείς και κηδεμόνες για την εμπιστοσύνη τους ως προς την παραμονή των παιδιών τους στον Πολυχώρο μας για την εκτέλεση δημιουργικών δραστηριοτήτων.

Με αφορμή αυτή σας την εμπιστοσύνη, πραγματοποιήσαμε από τη Δευτέρα 15 Σεπτεμβρίου, δυναμική επανέναρξη των δράσεών μας με τη δημιουργία τμημάτων, αναγκαίων για τη σωστή λειτουργία μας.

Πιο συγκεκριμένα:

Ο Πολυχώρος μας διαθέτει πλέον οργανωμένο νομικό τμήμα εξειδικευμένο σε θέματα Α.με.Α. και όχι μόνο (παροχή συμβουλευτικών υπηρεσιών κτλ.)

  • Τμήμα Κοινωνικής Υπηρεσίας που απαρτίζεται από : Κοινωνιολόγους, Κοινωνικούς Λειτουργούς, Συμβούλους Ψυχικής Υγείας και Ψυχολόγο.
  • Τμήματα μουσικοθεραπείας και Αγγλικών.
  • Τμήμα Επικοινωνίας & Δημοσίων Σχέσεων.
  • Γλωσσολόγο.

... και βρισκόμαστε στην φάση υλοποίησης τμημάτων χορού.

Σας καλούμε να μάθετε περισσότερα για εμάς είτε με ένα σας τηλεφώνημα στο 211 2143437, είτε με την επίσκεψή σας στον Πολυχώρο μας , Πελασγίας 133 στο Περιστέρι.

ΜΑΖΙ ΧΤΙΣΑΜΕ ΜΙΑ "ΓΕΦΥΡΑ" ΕΜΠΙΣΤΟΣΥΝΗΣ ...

... ΗΡΘΕ Η ΩΡΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΟΥΜΕ ΑΠΕΝΑΝΤΙ !!!

Στα πλαίσια της επανέναρξης των εθελοντικών δράσεων του Συλλόγου Α.με.Α. Δυτικού Τομέα "Γέφυρα Ζωής", σας προσκαλούμε να παρεβρεθείτε στον Πολυχώρο μας (Πελασγίας 133 στο Περιστέρι) την Δευτέρα 22 Σεπτεμβρίου 2014 και ώρα 19:30.

Στη συνάντηση αυτή θα ενημερωθείτε για τον προσδιορισμό των αρμοδιοτήτων των Υπευθύνων των τμημάτων του Συλλόγου , θα ενημερωθείτε επίσης από τον Πρόεδρο μας κο. Διονύση Γουράνιο για τις ως τώρα δραστηριότητές μας και φυσικά θα συνομιλήσετε με το εξειδικευμένο στελεχιακό μας δυναμικό.

Σας περιμένουμε !

Γιατί η Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα ...

"Είναι μια ωραία περιπλάνηση, σχεδόν μια δραπέτευση" - Γιάννης Ρίτσος

Περισσότερες πληροφορίες στο: 211-21-43-437

http://gefyrazwhs.blogspot.gr Εmail: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Facebook : ΓΕΦΥΡΑ-ζωής Τwitter: @gefyrazohs

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "