«Αποτίμηση» της Επιμορφωτικής Ημερίδας της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε.

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Α/θμια


Σάββατο 4 Νοεμβρίου 2017: Επιμορφωτική Ημερίδα της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε.

Με εξαιρετική επιτυχία και μεγάλη συμμετοχή πραγματοποιήθηκε το Σάββατο 4-11-2017 στο Συνεδριακό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου η Επιμορφωτική Ημερίδα της Πανελλήνιας Επιστημονικής Ένωσης Διευθυντών Σχολικών Μονάδων Π.Ε., με θέμα:

"Ο ρόλος του Διευθυντή στο ελληνικό δημόσιο σχολείο: Παρόν και μέλλον", η οποία μεταδόθηκε μέσω Live Streaming και σε όλα τα μέλη της Ένωσης εκτός Αττικής.

Η διάρκειά της παρατάθηκε κατά μία ώρα αφού οι εισηγήσεις προκάλεσαν πολλά ερωτήματα και ακολούθησε μια πολύ ενδιαφέρουσα συζήτηση και τοποθετήσεις συναδέλφων.

Εισηγητές της ημερίδας ήταν:

1. Κατσαρός Γιάννης, Σχολικός Σύμβουλος, Δρ. Διοίκησης στην Εκπαίδευση, μέλος ΠΡΩ.ΠΑΙΔΕΙ.Α..

2. Οτζάκογλου Θοδωρής, Γενικός Γραμματέας του Δ.Σ. της επιστημονικής Εταιρείας Οργάνωσης & Διοίκησης της Εκπαίδευσης (ΕΟΔΕ).

3. Ρουσσάκης Ιωάννης, Εκπαιδευτικός, Δρ. Συγκριτικής Παιδαγωγικής και Εκπαιδευτικής Πολιτικής του Πανεπιστημίου Αθηνών.

4. Σαραφίδου Γιασεμή-Όλγα, πρώην Καθηγήτρια και Δ/ντρια του Μεταπτυχιακού Προγράμματος «Οργάνωση και Διοίκηση της Εκπαίδευσης» του Παιδαγωγικού Τμήματος Δημοτικής Εκπαίδευσης Πανεπιστημίου Θεσσαλίας.


Την Ημερίδα τίμησαν με την παρουσία τους:

α. Ο Δ/ντής Δ/νσης Π.Ε. Γ΄ Αθήνας κ. Αδάμ Στάμος.

β. Ο Αντιδήμαρχος Παιδείας του Δήμου Περιστερίου κ. Τάσος Θεοδωράκος.

γ. Ο Πρόεδρος της Ενιαίας Σχολικής Επιτροπής Π.Ε. του Δήμου Περιστερίου κ. Μιχάλης Κακλαμάνος.

δ. Ο κ. Γιώργος Μπαγάκης, Καθηγητής Πανεπιστημίου Πελοποννήσου.

ε. Ο κ. Γιώργος Μπαραλός, μέλος του ΔΣ και πρώην Πρόεδρος της Πανελλήνιας Ένωσης Σχολικών Συμβούλων.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "