Απάτη και Προπαγάνδα Τσίπρα με τον μικρό αφγανό – Η ΔΟΕ ξεσκέπασε τα ψέματα στο αφήγημα Τσίπρα-Μουζάλα

Κατηγορία: Εκπαιδευτικά Α/θμια


Τσίπρας: «Αμίρ, θέλω να σου κάνω ένα δώρο επειδή κάποιοι έκαναν λάθος και σου στέρησαν την τιμή να κρατήσεις την ελληνική σημαία. Σήμερα θα σου τη δώσω εγώ, γιατί σου αξίζει. Είναι έτσι ή τα πραγματικά γεγονότα είναι αυτά που αναφέρει η ΔΟΕ και τα οποία απλώς πιστοποιούν την «Μεγάλη Απάτη» Τσίπρα προς όφελος της Προπαγάνδας του ΣΥΡΙΖΑ και μάλιστα σε βάρος εκπαιδευτικών λειτουργών που αν μη τι άλλο απλώς έκαναν το καθήκον τους και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο.

Αν και «ο Σκοπός Αγιάζει τα Μέσα», κανείς δεν θα περίμενε ότι ο Πρωθυπουργός θα επέλεγε να στηρίξει το νέο προπαγανδιστικό αφήγημά του, υπέρ των «ιδεοληψιών» που ο ίδιος και η παράταξή του εκπροσωπεί μετά μανίας, σε ψέματα και διαστρέβλωση γεγονότων, κατηγορώντας μάλιστα, όπως προαναφέρθηκε, δημοσίους υπαλλήλους…

Αν μη τι άλλο ο ορισμός του FakeNews, που παράγεται από Υπουργό (Μουζάλας) και πιστοποιείται ως αληθής από τον Πρωθυπουργό (Τσίπρας). Κι όλα αυτά για να πληγούν οι «ανάλγητοι» συντηρητικοί και να τονισθεί το διεθνιστικό προφίλ του Κυβερνητικού Συνασπισμού και η «αμέριστη συμπαράσταση» του Πρωθυπουργού» της χώρας προς κάθε αδικημένο, αρκεί βέβαια αυτός να μην είναι Έλληνας την καταγωγή.

Διαβάστε στην συνέχεια, πως η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας (ΔΟΕ), αλλά και άλλες συνδικαλιστικές ενώσεις εκπαιδευτικών «ξεμπροστιάζουν» τον Πρωθυπουργό ΜΑΣ κ. Τσίπρα, αλλά και τον πρώην Πρόεδρο των Ελλήνων «Γιατρών χωρίς Σύνορα» και υπουργό Μεταναστευτικής Πολιτικής κ. Μουζάλα, για την προσπάθεια τους με ψέματα να ανατρέψουν την αλήθεια…, μέσα από τρία διαφορετικά άρθρα ιστοσελίδων…

Εκπαιδ-άρχης

Vukentra.gr

-------------------

Είναι αλήθεια Αλέξη Τσίπρα όσα λένε στη σελίδα της ΔΟΕ για τον Αμίρ; (defence-point.gr)


Σε μια άκρως συμβολική κίνηση ο Αλέξης Τσίπρας συναντήθηκε με τον μικρό Αμίρ και τη μητέρα του και του έδωσε ως δώρο την ελληνική σημαία που κάποιοι του στέρησαν την τιμή να κρατήσει, αναφέρει στην παρουσίαση του θέματος με τον μικρό Αφγανό μετανάστη, τον οποίο υποδέχθηκε στο Μέγαρο Μαξίμου ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας, μετατρέποντας σε πολιτικώς ορθή φιέστα, μια υπόθεση για την οποία στη σελίδα της διδασκαλικής ομοσπονδίας Ελλάδας δίνεται μια εντελώς διαφορετική εικόνα.

Ο Τσίπρας είπε στον μικρό Αφγανό, «Αμίρ, θέλω να σου κάνω ένα δώρο επειδή κάποιοι έκαναν λάθος και σου στέρησαν την τιμή να κρατήσεις την ελληνική σημαία. Σήμερα θα σου τη δώσω εγώ, γιατί σου αξίζει. Να την κρατάς πάντοτε ψηλά και να θυμάσαι ότι στην Ελλάδα όλα τα παιδιά απολαμβάνουν παιδεία και ασφάλεια, εγγυημένη από την αγάπη και την αλληλεγγύη του λαού μας».

Τα ίδια υποστήριξε στον προσωπικό λογαριασμό του στο Twitter, ο Αλέξης Τσίπρας: «Κάποιοι στέρησαν από τον Αμίρ την τιμή να κρατήσει την σημαία μας. Σήμερα του την έδωσα για να θυμάται και να τιμά τις αρχές & τις αξίες μας».

Ωστόσο, ΕΑΝ ισχύουν όσα λέει η Διδασκαλική Ομοσπονδία Ελλάδας, τότε η αθλιότητα που πραγματοποίησε ο πρωθυπουργός θα είναι δίχως προηγούμενο, καθώς θα έχει εκμεταλλευτεί ένα μικρό παιδί μεταναστών, για να παίξει το γνωστό εμετικό εσωτερικό πολιτικό και επικοινωνιακό παιχνίδι.


Όπως και ο άλλος αστέρας της κυβέρνησης, ο Κουρουμπλής, ο οποίος ξαφνικά θυμήθηκε να επανεξετάσει όλες τις υποθέσεις λαθρεμπορίας πετρελαίου της τελευταίας δεκαετίας. Κάτι που δεν έκανε αυτομάτως μόλις ανέβηκε, που θα του λέγαμε όλοι μπράβο, αλλά τώρα που τον κατηγόρησαν για περίεργες σχέσεις με κυκλώματα.

Επιχειρεί να φέρει στην επιφάνεια υποθέσεις που εμπλέκουν πασίγνωστους εφοπλιστές οι οποίοι στρέφονται κατά της κυβέρνησης. Δεν κάνουν τίποτα καλό για τη χώρα, παρά μόνο εάν εξασφαλίζεται ως προϋπόθεση το να πλήξουν τον πολιτικό αντίπαλο, αυξάνοντας θεωρητικά τις πιθανότητες να μείνουν γαντζωμένοι στην καρέκλα. ΝΤΡΟΠΗ.

------------------------------

Ανακοίνωση του ΠΑΜΕγια την ρατσιστική επίθεση στον Αμίρ και τη στοχοποίηση του Διευθυντή και των Δασκάλων του(greekteachers.gr)


Δε θα επιτρέψουμε τα παιδιά μας, οι μαθητές μας να συνηθίσουν στο μίσος, τον φόβο και τον ρατσισμό.

Ιδιαίτερη ευθύνη για την εξέλιξη που πήρε τελικά το ζήτημα με τον μικρό μαθητή από το Αφγανιστάν έχουν όλοι όσοι με ανεύθυνο και τυχοδιωκτικό τρόπο, με αφορμή την επιλογή σημαιοφόρου για την επέτειο της 28ης Οκτωβρίου, στοχοποίησαν τον Διευθυντή του σχολείου και τον Σύλλογο Διδασκόντων, εκτόξευσαν συκοφαντίες για ρατσιστική συμπεριφορά.

Η όποια υπόνοια για ρατσιστική συμπεριφορά από πλευράς των εκπαιδευτικών δεν είναι απλά ανυπόστατη. Είναι απαράδεκτη και δημιουργεί σοβαρά ερωτηματικά για τις πραγματικές στοχεύσεις όσων την αναπαράγουν. Τα πραγματικά γεγονότα για την επιλογή σημαιοφόρου – και όχι τα μυθεύματα περί «αφαίρεσης σημαίας» που αναπαράγονται στα ΜΜΕ – δεν επιβεβαιώνουν καμία ρατσιστική ενέργεια. Αυτό επιβεβαιώνεται και από το γεγονός ότι ο μαθητής που τελικά κράτησε τη σημαία είναι Αλβανικής καταγωγής.

Σοβαρή ευθύνη έχει, ιδιαίτερα, το Υπουργείο Παιδείας το οποίο, ενώ γνώριζε τα πραγματικά γεγονότα σε σχέση με την επιλογή σημαιοφόρου, ενώ γνώριζε τον τρόπο που χειρίστηκε το θέμα ο Διευθυντής του σχολείου, με την ανακοίνωσή του για έναρξη προκαταρκτικής εξέτασης, έδωσε το δικαίωμα να αναπαράγεται μια ανυπόστατη είδηση από τα ΜΜΕ, να στοχοποιείται όχι απλά τα σχολείο αλλά και το ίδιο το παιδί.

Η κυβέρνηση και το Υπουργείο Παιδείας:

Έχουν την ευθύνη ΑΜΕΣΑ να αποκαταστήσουν την αλήθεια, να σταματήσουν κάθε απόπειρα δίωξης των συναδέλφων του 6ου Δημοτικού Δάφνης.

Έχουν την ευθύνη να πάρουν όλα τα μέτρα για την ουσιαστική ένταξη των παιδιών προσφύγων και μεταναστών στο σχολείο, με δημιουργία Τάξεων Υποδοχής, με προσλήψεις εκπαιδευτικών, με στήριξη των σχολείων με υποδομές και χρηματοδότηση, χωρίς εμπλοκή ΜΚΟ και άλλων φορέων. Να πάρει μέτρα στήριξης των οικογενειών των προσφυγόπουλων.

ΕΞΩ Ο ΦΑΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ ΤΟ ΡΑΤΣΙΣΤΙΚΟ ΔΗΛΗΤΗΡΙΟ ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΕΙΑ ΜΑΣ!!

ΜΟΡΦΩΣΗ, ΦΡΟΝΤΙΔΑ ΚΑΙ ΚΟΙΝΩΝΙΚΗ ΜΕΡΙΜΝΑ ΣΤΗΝ ΠΡΑΞΗ ΚΑΙ ΟΧΙ ΣΤΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ!!

Αθήνα, 4 Νοέμβρη 2017

-----------------------------

Εσείς της ΔΟΕ κοιμάστε όρθιοι για τον Αμίρ… δείτε δυο-τρία σχόλια (defence-point.gr)


Ο τρόπος με τον οποίον έγινε αποδεκτή η χθεσινοβραδινή ανάρτηση για την υποκρισία μας που ξεχειλίζει στην υπόθεση του μικρού Αφγανού, Αμίρ, τον οποίο «δεξιώθηκε» ο Έλληνας πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας σε μια καταφανή απόπειρα πολιτικής εκμετάλλευσης ενός θέματος, δε μπορούσε παρά να μας προβληματίσει.

Παρότι στο Μέγαρο Μαξίμου δεν δείχνουν να καταλαβαίνουν και πολύ, ενώ ενδεχομένως αλληλοσυγχαίρονται για «τη νέα επικοινωνιακή επιτυχία», μετά «τη νίκη στη Βουλή με την υπόθεση Αυγενάκη», η ουσία είναι ότι ο κόσμος στο «πεζοδρόμιο» δείχνει να «βράζει» με τη βρωμιά της πολιτικής που δεν βλέπει ποτέ ουσία αλλά μόνο επικοινωνία.

Κανείς δε νοιάζεται για τον τόπο παρά μόνο για την καρέκλα του και δεν κάνουν ΤΙΠΟΤΑ αν δεν έχουν διασφαλίσει πολιτικό όφελος, άρα μόνο από «καραμπόλα» και κατά τύχη να προκύψει κάτι καλό για τη χώρα και τον λαό της.

Επειδή όμως έπρεπε να σιγουρευτούμε, καθώς συνηθίζουν πολλοί να μας κατηγορούν ότι είμαστε «συντηρητικοί», είμαστε «μιλιταριστές», είμαστε «ακροδεξιοί» και άλλα περισσότερο ή λιγότερο γραφικά, αποφασίσαμε χαζεύοντας το πρωί από το κινητό, πίνοντας καφές, να επιλέξουμε τον ιστοχώρο «LIFO», υψηλότατης αναγνωσιμότητας και με θεματολογία που εξασφαλίζει την προτίμηση «δυναμικών» ηλικιών, ώστε να ελέγξουμε σε έναν βαθμό εάν έχουμε «πιάσει» τον σφυγμό της κοινωνίας στο εν λόγω θέμα.

Δεν θα μπορούσαμε να έχουμε καλύτερη ιδέα. Τα αποτελέσματα ήταν εντυπωσιακά, κάτι που θα εξηγήσουμε αμέσως, με αποτέλεσμα να αποφασίσουμε να δώσουμε συνέχεια, καθώς αυτά που γράφτηκαν από αναγνώστες ξεπερνούν την οποιαδήποτε διάθεση για αντιπολίτευση που θα μπορούσε να έχει κανείς και αποστομώνουν…

Το πρώτο σχόλιο που μας εντυπωσίασε ήταν το ακόλουθο: «Δικαίωμα στην ασφάλεια “κύριε” Τσίπρα, έχουμε και εμείς οι φοιτητές. Ελάτε λοιπόν και βγάλτε έξω τους αναρχικούς από το ΟΠΑ [σ.σ. η παλιά ΑΣΟΕ, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών] που φοβόμαστε να μιλήσουμε δυνατά για περιστατικά μέσα στο χώρο του πανεπιστημίου.

»Ούτε μια δήλωση-καταδίκη για τα περιστατικά αυτά ούτε από τον πρωθυπουργό ούτε τον υπουργό Παιδείας. Κρεμάνε πανό που γράφει “Πυρήνες της Φωτιάς” και καθόμαστε και τους βλέπουμε.

»Η κατάσταση πάει από το κακό στο χειρότερο. Προχτές το βράδυ κάναμε μάθημα και μας διέκοψαν αναρχικοί για να σιγουρευτούν ότι δεν κάναμε κάποια συνωμοσία. Αυτή είναι η κατάσταση… Να χτυπάμε όλες τις εκφάνσεις του φασισμού.» Χρειάζεται διευκρίνιση;

Πάμε και στο δεύτερο απαντητικό σε κάποιον άλλο σχόλιο: «Έβαλα dislike στο σχόλιο σου όχι για την εικόνα, ένα παιδί να κρατά την σημαία, αλλά για την υποκρισία. Το πρωί με τον Τραμπ (έξω οι μετανάστες και τοίχος με το Μεξικό) το βράδυ με τον Τσε (φονιάδες των λαών Αμερικάνοι), ζήτω η δωρεάν και δημόσια παιδεία αλλά τα παιδιά του σε ιδιωτικό, σκίζω τα μνημόνια στην Ελλάδα αλλά υπογράφω ό,τι μου δίνουν για την καρέκλα, κάτω το καθηγητικό κατεστημένο αλλά η σύζυγος ξεκίνησε από δασκάλα σε δημοτικό και κατέληξε επισκέπτρια καθηγήτρια στην Κίνα, πουλάω αριστερά και συναίσθημα για εξορίες χούντες και πολέμους αλλά κυβερνώ με κοινούς τραμπούκους και Καμμένους, πουλάω αξιοκρατία και διορίζω Καρανίκες, και η λίστα δεν έχει τελειωμό. Ειδικά στο μεταναστευτικο όχι απλώς δεν έκαναν τίποτα αλλά τη δυστυχία αυτών των ανθρώπων την χρησιμοποιούν με τρόπο αισχρό. Πόση ηθική και αξιοπρέπεια να καταπιούμε. Φτάνει!». Θέλει διευκρίνιση;

Πάμε και στο τρίτο σχόλιο: «Λοιπόν, καταδικάζω την επίθεση στο σπίτι του παιδιού από αγνώστους είτε ναζί είναι αυτοί, είτε προβοκάτορες. Όπως είμαι υπέρ να σηκώνουν τη σημαία αλλοδαποί αρκεί πραγματικά να το θέλουν οι ίδιοι και όχι να τους πιέζουν οι ΜΚΟ να το κάνουν.

Πρέπει όμως αν είναι διαφορετικού δόγματος να ακολουθούν και τις θρησκευτικές παραδόσεις μας, που είναι άμεσα συνδεδεμένες, καλώς η κακώς με τις εθνικές εορτές μας. Έχουμε φτάσει στο σημείο να απολογούμαστε για τα αυτονόητα, για να μην μας κολλήσουν την ταμπέλα του ρατσιστή. Ευκολοφόρετη και πολιτικά ορθή στις ημέρες μας.

Εν τούτοις ρε παιδιά, θεωρώ την κίνηση αυτή υπερβολική, λαϊκιστική, ρατσιστική και υποκριτική και εξηγούμαι γιατί. Τις προάλλες κάτι Γεωργιανοί σιδέρωσαν μια γιαγιά. Θα ήθελα να δω τον Τόσκα να επισκεφτεί ο ίδιος ή να στείλει έναν ταξίαρχο να συμπαρασταθεί στη γιαγιά (έστω και για το τυπικό της υπόθεσης). Όπως και στη μικρή Μυρτώ που δίνει τη μάχη της με σύμμαχο την μάνα της, ξεχασμένη από την πολιτεία.» Θέλει διευκρίνιση;

Πόσο πιο σοφός είναι ο απλός καθημερινός κοσμάκης και ο ανώνυμος νεολαίος, από αυτούς που κυβερνάνε ή τους άλλους που περιμένουν στη γωνία για να αρπάξουν την καρέκλα; Ας σκεφτεί καθένας από εμάς ελεύθερα και καθαρά, ασχέτως του τι θα ψηφίσουμε ή δεν θα ψηφίσουμε στις εκλογές, όποτε αυτές τελικά διεξαχθούν. Το οφείλουμε στους εαυτούς μας. Ως πότε θα μας πιάνουνε… τη συνέχει την «έφαγε» η λογοκρισία.

Πάμε όμως και σε αυτό που αναφέρουμε στον τίτλο, για να μην κατηγορηθούμε για παραπλανητικό τίτλο… Ρε σεις εκεί στη Διδασκαλική Ομοσπονδίας Ελλάδας (ΔΟΕ), έχετε τρελαθεί τελείως; Πολιτική κάνετε ρε κι εσείς; Δεν ντρέπεστε καθόλου; Για ποιον λόγο δε βγαίνετε επίσημα να πείτε τι συνέβη και τι όχι; Φοβάστε μη σαν ξινίσει τη μούρη ο Γαβρόγλου, ή μην αποφασίσουν να σας εκδικηθούν και σας κάνουν «ντα»;

Εύγε στον αντιπρόεδρο που βγήκε και έγραψε τα πραγματικά περιστατικά, όπως τα πληροφορήθηκε και καταλάβαμε ότι πρόκειται για μια επικοινωνιακή ΑΘΛΙΟΤΗΤΑ αδίστακτων κυβερνώντων στην πλάτη ενός αθώου, αν όχι και δυστυχισμένου, μικρού παιδιού.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "