• Περιστέρι: Μαθητικό Θεατρικό Φεστιβάλ Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης στο Θέατρο Πολιτών (28 Απριλίου έως 9 Μαΐου)
 • 1ο Πανελλήνιο Συνέδριο Δημοτικών Ελεύθερων Ανοικτών Πανεπιστημίων στο Δήμο Περιστερίου
 • Δήμος Περιστερίου: Μόνο 15.000 ευρώ για τον χειρισμό του συστήματος ηχοληψίας του Δημοτικού Συμβουλίου
 • Μεγάλη έκθεση ΦΥΤΑ & ΚΗΠΟΣ στο Άλσος Περιστερίου
 • Αχ! κύριε Τζόκα μας, ούτε εσύ!!! Εξάγγειλαν το 2017 έργο στο Περιστέρι που θα γίνει το 2020
 • Διάλεξη με θέμα: «Όταν η κρίση πάει σχολείο. Ψυχοκοινωνικές διαστάσεις & Συμβουλευτική διαχείριση»
 • Πολιτιστικές δράσεις στο Κινηματοθέατρο
 • Ποια Χώρα…Ποια Πόλη… Σε «Καραγιόζ μπερντέ» μεταλλάσσονται σταδιακά οι γειτονιές του Περιστερίου
 • Ο «Καραγκιόζης» και η ηθική του – Πρακτικές νομικού συμβούλου του Δήμου Περιστερίου
 • Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Παράνομη και καταχρηστική απόλυση εγκύου από Αρτοζαχαροπλαστείο στο Περιστέρι!

ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Μεγάλη έκθεση ΦΥΤΑ & ΚΗΠΟΣ στο Άλσος Περιστερίου

" Η μεγάλη έκθεση ΦΥΤΑ & ΚΗΠΟΣ και φέτος στο ομορφότερο Άλσος της Αττικής, στο Άλσος Περιστερίου (Σταθμός Μετρό "Ανθούπολη") από τις 30 Απριλίου έως και 13 Μαΐου 2018, ώρες 10:00-22:00. Είσοδος Ελεύθερη! Πραγματοποιείται σε συνεργασία με τον Αγροτικό Ανθοκομικό Συνεταιρισμό Φυτωριούχων Αχαρνών Αττικής με μεγάλη ποικιλία ελληνικών φυτών - λουλουδιών και είδη κήπου. "

Απρ
14
Περισσότερα »
Πολιτιστικές δράσεις στο Κινηματοθέατρο "Κ. Γαβράς" (12 Απριλίου έως 10 Ιουνίου 2018)

" Στο Κινηματοθέατρο "Κώστας Γαβράς", πρώην "ΕΦΗ" του Δήμου Περιστερίου (Βασιλικών 6, Κηπούπολη) διοργανώνονται για το 2018 ξεχωριστές πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις. H είσοδος είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται... "

Απρ
12
Περισσότερα »
Συναυλία της Ορχήστρας Academica Αθηνών στο Θέατρο "Πολιτών" Δήμου Περιστερίου

" Ο Δήμος Περιστερίου υποδέχεται την καταξιωμένη Ορχήστρα Academica του Ωδείου Αθηνών που θα πραγματοποιήσει συναυλία την Κυριακή 1η Απριλίου 2018, ώρα 20.30 στο θέατρο "Πολιτών" Δήμου Περιστερίου (Τεγέας & Μ. Δαμάστας - Ολυμπιακό Κέντρο). Είσοδος Ελεύθερη! "

Μαρ
28
Περισσότερα »
Εκδήλωση για την Παγκόσμια Ημέρα Θεάτρου

" Το Θεατρικό Εργαστήρι Δήμου Περιστερίου "Ανδρέας Βαρούχας" επικοινωνεί - παρουσιάζει το Μήνυμα Παγκόσμιας Ημέρας Θεάτρου 2018 – Ευρώπη του Simon McBurney, την Τετάρτη 28 Μαρτίου 2018 στις 8.00 μμ στο θέατρο Ξυλοτεχνία (Παρασκευοπούλου και Κ. Παλαμά, Περιστέρι). Είσοδος Ελεύθερη! "

Μαρ
28
Περισσότερα »
Περιστέρι: Θεατρική παράσταση “Ταγκό μ’ ένα ξένο” στην Ξυλοτεχνία

" Ο Δήμος Περιστερίου παρουσιάζει τη θεατρική παράσταση “Ταγκό μ’ ένα ξένο” του Μάκη Αντωνόπουλου μια κοινωνική κωμικοτραγωδία στο Θέατρο "Ξυλοτεχνία" (Παρασκευοπούλου & Κωστή Παλαμά - Μπουρνάζι). Παρασκευή 23/3/18, Σάββατο 31/3/18, Παρασκευή 20/4/18, Σάββατο 21/4/18. Ώρα έναρξης 21.00. Είσοδος Ελεύθερη. "

Μαρ
25
Περισσότερα »
Περιστέρι: Σταυροδρόμια της ποίησης (Κύκλος Ι) "Γιάννης Σκαρίμπας – Νίκος Καββαδίας"

" Με την ευκαιρία της Παγκόσμιας Ημέρας Ποίησης, η παρέα ποιητών της πόλης σε συνεργασία με το Δήμο Περιστερίου παρουσιάζει: «Σταυροδρόμια της ποίησης - Κύκλος Ι - Γιάννης Σκαρίμπας – Νίκος Καββαδίας», την Τετάρτη 21 Μαρτίου 2018, ώρα 19.00, στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου (Σταθμός Μετρό "Περιστέρι"). Είσοδος Ελεύθερη! "

Μαρ
19
Περισσότερα »
Περιστέρι: Το Πρόγραμμα εορτασμού της Εθνικής Επετείου της «25ης Μαρτίου 1821»

" Τριήμερος εορτασμός της Εθνικής Επετείου της «25ης Μαρτίου 1821» με σημαιοστολισμό, ομιλίες, δοξολογία, κατάθεση στεφάνων και παρέλαση από την οδό Παναγή Τσαλδάρη και Ραβινέ, με κατάληξή της στη διασταύρωση της οδού Π. Τσαλδάρη με την οδό Αιμ. Βεάκη. Όλο το πρόγραμμα… "

Μαρ
19
Περισσότερα »
Πέμπτη 22 Μαρτίου, Πρόγραμμα δωρεάν εξετάσεων για τον HIV και τις Ηπατίτιδες B & C στο Δήμο Περιστερίου

" Ο Δήμος Περιστερίου υπενθυμίζει στους ενδιαφερόμενους δημότες ότι την 4η Πέμπτη κάθε μήνα για όλο το 2018, στην πλατεία του Αγίου Αντωνίου σταθμεύει η κινητή μονάδα της ΜΚΟ PRAKSIS που πραγματοποιεί εξετάσεις για HIV και τις Ηπατίτιδες B & C σε όσους πολίτες επιθυμούν «ΔΩΡΕΑΝ». Οι εξετάσεις θα γίνουν την Πέμπτη 22 Μαρτίου από τις 18:00μ.μ. – 21:00μ.μ. "

Μαρ
19
Περισσότερα »
Θεατρική παράσταση «Εις τόπον χλοερόν» στο Θέατρο Πολιτών του Δήμου Περιστερίου

" Ο Δήμος Περιστερίου και η θεατρική ομάδα του Πανελλαδικού Συνδέσμου Παραπληγικών & Κινητικά Αναπήρων σας προσκαλούν να παρακολουθήσετε την θεατρική παράσταση «Εις τόπον χλοερόν», σε διασκευή - σκηνοθεσία Ιωσήφ Πολυκάρπου το Σάββατο 17 Μαρτίου 2018, ώρα 20:30, στο Θέατρο Πολιτών (Μ. Δαμάστας & Παπαρηγοπούλου, Περιστέρι). Είσοδος Ελεύθερη! "

Μαρ
16
Περισσότερα »
Συμβουλευτικό Κέντρο Γυναικών Δήμου Περιστερίου: Προστασία από την ενδοοικογενειακή βία

" Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα της Γυναίκας, στο πλαίσιο της εκδήλωσης του Δήμου Περιστερίου για τη γυναίκα που εργάζεται στην καθαριότητα και το πράσινο, η ψυχολόγος του Συμβουλευτικού Κέντρου Γυναικών Δήμου Περιστερίου Ελένη Μιχαλοπούλου καλεί κάθε γυναίκα που έχει υποστεί ή υφίσταται ενδοοικογενειακή βία να ωφεληθεί από τις υπηρεσίες του κέντρου. "

Μαρ
08
Περισσότερα »
Δεν γιορτάζουμε… τιμούμε τη Γυναίκα!

" Ο Δήμος Περιστερίου θα τιμήσει τη Γυναίκα, μέσα από τα πρόσωπα των γυναικών που δίνουν την μάχη της καθημερινότητας για μια πόλη πράσινη και καθαρή, μέσα από τα πρόσωπα των γυναικών που με κρύο και με ζέστη αψηφώντας την όποια δυσκολία εργάζονται για τον ευπρεπισμό της πόλης!!! "

Μαρ
03
Περισσότερα »
Δήμος Περιστερίου: Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Μαρτίου

" Το Tμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας (Γραφείο Υποστήριξης Τρίτης Ηλικίας) του Δήμου Περιστερίου ανακοινώνει το πρόγραμμα δράσεων Κέντρων Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.), πρώην ΚΑΠΗ του μηνός Μαρτίου. "

Μαρ
03
Περισσότερα »
Κέντρο Πρόληψης «ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ»: Με πολύ μεγάλη επιτυχία η εκδήλωση για την κοπή της πίτας του…και τον «απολογισμό» του έργου του…(φωτό)

" Το κέντρο αποτελεί μια σταθερή εξειδικευμένη δομή όπου κάθε δημότης μπορεί να βρει αξιόπιστες λύσεις στα «ιδιαίτερα» προβλήματά του και να λάβει ατομικά και με απόλυτη φροντίδα και εχεμύθεια από το εξειδικευμένο επιστημονικό προσωπικό την υποστήριξη και βοήθεια που μπορεί να χρειάζεται. "

Φεβ
21
Περισσότερα »
Κούλουμα ενότητας και ανθρωπιάς στο Δήμο Περιστερίου

" Όλοι μαζί, μέσα σε κλίμα ενότητας και αλληλεγγύης, χιλιάδες πολίτες γιόρτασαν τα φετινά Κούλουμα στην πόλη του Περιστερίου. Για μια ακόμη φορά, ο Δήμος Περιστερίου ήταν δίπλα σ' αυτούς που έχουν ανάγκη, τηρώντας το έθιμο, προσφέροντας δωρεάν χιλιάδες μερίδες σαρακοστιανών μεζέδων και κρασί. "

Φεβ
21
Περισσότερα »
Ο Δήμος Περιστερίου γιορτάζει τα Κούλουμα με Μπάμπη Τσέρτο

" Την Καθαρά Δευτέρα, 19 Φεβρουαρίου 2018, ώρα 11:00, ο Δήμος Περιστερίου θα γιορτάσει τα καθιερωμένα κούλουμα στο στεγασμένο χώρο του Εκθεσιακού Κέντρου Περιστερίου. Οι πολίτες θα απολαύσουν σαρακοστιανούς μεζέδες και άφθονο κρασί, που θα προσφέρονται ΔΩΡΕΑΝ και παράλληλα θα διασκεδάσουν με τον Μπάμπη Τσέρτο και Ειρήνη Τουμπάκη… "

Φεβ
18
Περισσότερα »
Κοσμοσυρροή στις ξεχωριστές απόκριες στο Περιστέρι

" Πολλές χιλιάδες παιδιά και όχι μόνο από το Περιστέρι και όλη την Αττική διασκέδασαν δωρεάν το πρώτο τριήμερο των αποκριών στις ξεχωριστές εκδηλώσεις του Δήμου Περιστερίου. Τα παιδιά διασκέδασαν στο μεγαλύτερο παιδότοπο της Αττικής. Αναλυτικά, το αποκριάτικο πρόγραμμα των εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου με είσοδο ελεύθερη παντού, συνεχίζεται ως εξής: "

Φεβ
13
Περισσότερα »
Πολιτιστικές δράσεις στο Κινηματοθέατρο "Κ. Γαβράς" (Φεβρουάριος – Ιούνιος 2016)

" Στο Κινηματοθέατρο "Κώστας Γαβράς", πρώην "ΕΦΗ" του Δήμου Περιστερίου (Βασιλικών 6, Κηπούπολη) διοργανώνονται για το 2018 ξεχωριστές πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις. H είσοδος είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής… "

Φεβ
01
Περισσότερα »
Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. του μηνός Φεβρουαρίου

" Το Tμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας (Γραφείο Υποστήριξης Τρίτης Ηλικίας) του Δήμου Περιστερίου ανακοινώνει το πρόγραμμα δράσεων Κέντρων Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.), πρώην ΚΑΠΗ του μηνός Φεβρουαρίου.  "

Φεβ
01
Περισσότερα »
Κρίνα στο Χιόνι: Ιστορικό ντοκιμαντέρ την Πέμπτη 1 Φλεβάρη, στις 7.00 μ.μ., στο Θετράκι του νέου Δημαρχείου Περιστερίου

" O Χρήστος Σκούρας παρουσιάζει την Πέμπτη 1 Φλεβάρη, στις 7.00 μ.μ., στο Συνεδριακό κέντρο του νέου Δημαρχείου Περιστερίου την τελευταία δημιουργία του το ντοκιμαντέρ «Κρίνα στο χιόνι» που αναφέρεται στο χρονικό του Ελληνοϊταλικού Πολέμου 1940-41, στην γερμανική εισβολή, στην οργάνωση αντιστασιακών κινημάτων στην περιοχή Βόρειας Εορδαίας, καθώς και σε αυτούς που πλήρωσαν με τη ζωή τους την αντίσταση κατά των κατακτητών.  "

Φεβ
01
Περισσότερα »
Ενημέρωση Κοινού και Βιωματικά Σεμινάρια Διατροφής και Άσκησης στο Δημαρχείο Περιστερίου στις 4 Φεβρουαρίου 2018

" Η Εταιρεία Ογκολόγων Παθολόγων Ελλάδας (ΕΟΠΕ) στο πλαίσιο της εκστρατείας ενημέρωσης κοινού για την Παγκόσμια Ημέρα κατά του Καρκίνου (4 Φεβρουαρίου) σχεδιάζει μια σειρά δράσεων με κεντρική Εκδήλωση Ενημέρωσης Κοινού και Βιωματικά Σεμινάρια Διατροφής και Άσκησης» στο Δημαρχείο Περιστερίου στις 4 Φεβρουαρίου 2018. "

Ιαν
28
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "