ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Καλοκαιρινές εκδηλώσεις στα πάρκα του Δήμου Περιστερίου

" Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει στα πάρκα της πόλης ξεχωριστές εκδηλώσεις για τα παιδιά με ελεύθερη είσοδο! Τον Αύγουστο μικροί και μεγάλοι θα μπορούν να απολαύσουν θέατρο σκιών (Καραγκιόζη), παιδικό κινηματογράφο, παιχνίδια με τον Πέρι & τον Τέρι και παραστάσεις Μάγων. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται ως…. "

Αυγ
06
Περισσότερα »
Τριήμερο Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δήμου Περιστερίου

" Το 6o Φεστιβάλ Παραδοσιακών Χορών Δήμου Περιστερίου με την συμμετοχή χορευτικών σχημάτων από περιοχές της Ελλάδας, διοργανώνεται το Σάββατο 14, Κυριακή 15 & Δευτέρα 16 Ιουλίου 2018, ώρα 20.30 στο Άλσος Περιστερίου (στάση Μετρό "Ανθούπολη"), με είσοδο ελεύθερη! Το πρόγραμμα των τριήμερων εκδηλώσεων έχει ως…. "

Ιουλ
12
Περισσότερα »
Μετάθεση ημερομηνίας της εκδήλωσης «Από την Κρίση στην Ανάπτυξη» στο Περιστέρι

" Μετατίθεται για τον Σεπτέμβριο η προγραμματισμένη για τη Δευτέρα 9 Ιουλίου 2018 ημερίδα του Επαγγελματικού Επιμελητηρίου Αθηνών, σε συνεργασία με τον Δήμο Περιστερίου, με τίτλο  «Από την Κρίση στην Ανάπτυξη. Πρόγραμμα ΕΓΚΑΙΡΗΣ ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗΣ του ΕΕΑ για τη δωρεάν υποστήριξη επιχειρήσεων και Συμβουλές για Κόκκινα Δάνεια-επιχειρηματικές Οφειλές σε Δημόσιο και Ασφαλιστικά Ταμεία». "

Ιουλ
10
Περισσότερα »
Άλσος Περιστερίου: Πρόγραμμα καλοκαιρινών συναυλιών & εκδηλώσεων Ιουλίου - Αυγούστου

" Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου διοργανώνονται συναυλίες, μουσικές, θεατρικές, παιδικές παραστάσεις, θέατρο σκιών και θερινό κινηματογράφο για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, στο Άλσος Περιστερίου. Είσοδος Ελεύθερη! Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται ως εξής… "

Ιουλ
06
Περισσότερα »
Καλοκαιρινές εκδηλώσεις για τα παιδιά στα πάρκα του Δήμου Περιστερίου

" Ο Δήμος Περιστερίου διοργανώνει στα πάρκα της πόλης ξεχωριστές εκδηλώσεις για τα παιδιά με ελεύθερη είσοδο! Τους μήνες Ιουλίου και Αυγούστου τα παιδιά θα μπορούν να απολαύσουν θέατρο σκιών (Καραγκιόζη), παιδικό κινηματογράφο, παιχνίδια με τον Πέρι & τον Τέρι και παραστάσεις Μάγων. "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε η μεγαλύτερη συναυλία αλληλεγγύης στο Άλσος Περιστερίου

" Περισσότεροι από δεκαπέντε χιλιάδες (15.000) πολίτες παρακολούθησαν τη μεγαλύτερη συναυλία αλληλεγγύης στο ομορφότερο Άλσος της Αττικής, το Άλσος Περιστερίου που διοργανώθηκε στις 25 Ιουνίου 2018 από το Δήμο Περιστερίου, σε συνεργασία με την Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος (ΕΤΕ). "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ιουλίου - Αυγούστου στο Άλσος Περιστερίου

" Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου διοργανώνονται συναυλίες, μουσικές, θεατρικές, παιδικές παραστάσεις, θέατρο σκιών και θερινό κινηματογράφο για τον Ιούλιο και τον Αύγουστο, στο Άλσος Περιστερίου. Είσοδος Ελεύθερη Παντού! Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων έχει ως εξής… "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Θεατρικές παραστάσεις στο Θέατρο Φοίνικας από τις 29 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου 2018

" Στο πλαίσιο του 11ου Διαδημοτικού Φεστιβάλ Ερασιτεχνικού Θεάτρου Δήμων Αττικής που συμμετέχει ο Δήμος Περιστερίου με τη θεατρική του ομάδα, θα πραγματοποιηθούν θεατρικές παραστάσεις στο Θέατρο Φοίνικας, (οδός Αθηνάς (Μίκης Θεοδωράκης) & Προσκόπων, Περιστέρι - Κηπούπολη) από τις 29 Ιουνίου έως 9 Ιουλίου 2018 με ώρα έναρξης παραστάσεων 21:00. Είσοδος Ελεύθερη! "

Ιουλ
02
Περισσότερα »
Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στις 25 Ιουνίου, ώρα 20:30, στο Άλσος Περιστερίου

" Ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με την Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος (ΕΤΕ) διοργανώνουν μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης για τη συγκέντρωση τροφίμων για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τραγουδιστές (άποροι, άστεγοι, άνεργοι, χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, μονογονεϊκές οικογένειες κλπ). την προσεχή Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, ώρα 20:30 στο Άλσος Περιστερίου "

Ιουν
24
Περισσότερα »
Πρόγραμμα εκδηλώσεων Ιουνίου του Δήμου Περιστερίου

" Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου διοργανώνονται μεγάλες συναυλίες, μοναδικές παιδικές παραστάσεις, ειδικές μουσικές βραδιές, χορευτικές εκδηλώσεις και μαθητικές δημιουργίες για τον Ιούνιο 2018, στο Άλσος Περιστερίου και στα Θέατρα Φοίνικα και Πολιτών. Είσοδος Ελεύθερη Παντού! Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται ως εξής "

Ιουν
19
Περισσότερα »
«Η αυτοεκτίμηση των παιδιών μέσα από την τέχνη»: Εκδήλωση της Π.Ε. Γ΄Αθήνας & του Οδοιπορικού

" Το Κέντρο Πρόληψης των Εξαρτήσεων & Προαγωγής της Ψυχοκοινωνικής Υγείας Δήµου Περιστερίου «Οδοιπορικό», σε συνεργασία με την Διεύθυνση Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας-Σχολικές Δραστηριότητες Αγωγής Υγείας, σας προσκαλούν στην εκδήλωση με θέμα «Η αυτοεκτίμηση των παιδιών μέσα από την τέχνη», την Τρίτη 12 Ιουνίου 2018 και ώρα 18.30μμ στο Θέατρο Πολιτών Περιστερίου. "

Ιουν
11
Περισσότερα »
Ενημερωτική ημερίδα με θέμα: "Υπάρχουν καλές και κακές ακτίνες;"

" Στο ρόλο των ακτινών στην καθημερινότητά μας, φυσικών και τεχνητών, θα εστιάσει η Ογκολόγος - Ακτινοθεραπευτής Δρ. Δέσποινα Κατσώχη, στο πλαίσιο της ομιλίας της με θέμα: «Ακτίνες ζωής: μία καθημερινή υπόθεση με πολλές παραμέτρους για την υγεία», που θα λάβει χώρα τη Δευτέρα 11 Ιουνίου στις 18.30 στο αμφιθέατρο του Δημαρχείου Περιστερίου - στάση Μετρό "Περιστέρι". "

Ιουν
07
Περισσότερα »
11η Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών του Δήμου Περιστερίου

" Για 11η χρονιά, ο Δήμος Περιστερίου και το Δημοτικό Ωδείο πραγματοποιούν την Πανελλήνια Συνάντηση Χορωδιών, το Σάββατο 9 Ιουνίου 2018 και ώρα 19:30, στο Θέατρο Πολιτών (Παπαρηγοπούλου 94 – πρώην Ολυμπιακό Κέντρο Περιστερίου). Συμμετέχουν οι: Χορωδία Λουτρακίου, η Μικτή Χορωδία του Δήμου Ηρακλείου Αττικής, η Μικτή Χορωδία του Δήμου Δράμας και η Μικτή Χορωδία του Δήμου Περιστερίου. Είσοδος Ελεύθερη! "

Ιουν
03
Περισσότερα »
Μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης στις 25 Ιουνίου στο Άλσος Περιστερίου

" Ο Δήμος Περιστερίου σε συνεργασία με την Ένωση Τραγουδιστών Ελλάδος (ΕΤΕ) διοργανώνουν μεγάλη συναυλία αλληλεγγύης για τη συγκέντρωση τροφίμων για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες και τραγουδιστές (άποροι, άστεγοι, άνεργοι, χαμηλόμισθοι, χαμηλοσυνταξιούχοι, μονογονεϊκές οικογένειες κλπ). Τη Δευτέρα 25 Ιουνίου 2018, ώρα 20:30 στο Άλσος Περιστερίου - στάση Μετρό "Ανθούπολη". Είσοδος ελεύθερη. "

Ιουν
03
Περισσότερα »
Παράδοση αμαδιξίου σε άτομο με κινητικά προβλήματα από το Δήμο Περιστερίου!

" Ο Δήμος Περιστερίου προχώρησε στην παράδοση ενός ακόμη αναπηρικού αμαξιδίου σε άτομο που το είχε απόλυτη ανάγκη, στο πλαίσιο της επιτυχημένης περιβαλλοντικής και κοινωνικής δράσης «Ανακυκλώνω καπάκια. Βοηθάω – Κινούμαι», καλύπτοντας πλέον και ολόκληρη την Αττική, στις 29 Μαΐου 2018 στο Δημαρχείο Αγ. Αναργύρων – Καματερού… "

Ιουν
03
Περισσότερα »
Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. Δήμου Περιστερίου μηνός Ιουνίου

" Το Tμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας (Γραφείο Υποστήριξης Τρίτης Ηλικίας) του Δήμου Περιστερίου ανακοινώνει το πρόγραμμα δράσεων Κέντρων Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.), πρώην ΚΑΠΗ του μηνός Ιουνίου. Αναλυτικά το πρόγραμμα των εκδηλώσεων για τα μέλη των ΚΕ.ΦΙ. "

Ιουν
03
Περισσότερα »
Δήμος Περιστερίου: Πολιτιστικές δράσεις Ιουνίου στο Κινηματοθέατρο "Κ. Γαβράς"

" Στο Κινηματοθέατρο "Κώστας Γαβράς", πρώην "ΕΦΗ" του Δήμου Περιστερίου (Βασιλικών 6, Κηπούπολη) διοργανώνονται για το 2018 ξεχωριστές πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις. H είσοδος είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται ως την Κυριακή 10 Ιουνίου… "

Ιουν
03
Περισσότερα »
Πρόγραμμα εκδηλώσεων Μαΐου – Ιουνίου Δήμου Περιστερίου

" Στο πλαίσιο των καλοκαιρινών εκδηλώσεων του Δήμου Περιστερίου διοργανώνονται μεγάλες συναυλίες, μοναδικές παιδικές παραστάσεις, ειδικές μουσικές βραδιές, χορευτικές εκδηλώσεις και μαθητικές δημιουργίες για τον Μάιο και τον Ιούνιο 2018, στο Άλσος Περιστερίου και στα Θέατρα Φοίνικα και Πολιτών. Είσοδος Ελεύθερη Παντού! "

Μαϊ
16
Περισσότερα »
Συναυλία ΠΑΣΧΑΛΗΣ LIVE στο Άλσος Περιστερίου

" Την Παρασκευή 11 Μαΐου 2018, ώρα 20.30, στο ομορφότερο Άλσος της Αττικής, στο Άλσος Περιστερίου θα πραγματοποιηθεί η συναυλία "Σε λένε το κορίτσι του Μάη" με τον ΠΑΣΧΑΛΗ, στο πλαίσιο των εκδηλώσεων της μεγάλης έκθεσης "Φυτά & Κήπος". Είσοδος ελεύθερη! "

Μαϊ
09
Περισσότερα »
Με Κοσμοσυρροή συνεχίζεται έως 13 Μαΐου, η μεγάλη έκθεση ΦΥΤΑ & ΚΗΠΟΣ στο Άλσος Περιστερίου

"Ξεπέρασε κάθε προηγούμενο, η επισκεψιμότητα στη μεγάλη έκθεση "Φυτά και Κήπος" στο ομορφότερο Άλσος της Αττικής, στο Άλσος Περιστερίου (στάση Μετρό "Ανθούπολη"), η οποία συνεχίζεται καθημερινά μέχρι και τις 13 Μαΐου 2018, με ωράριο 10:00-22:00. Είσοδος ελεύθερη παντού! Καθημερινά περιβαλλοντικές και οικολογικές δράσεις, καθώς και συναυλίες, μουσικές, θεατρικές και παιδικές παραστάσεις. "

Μαϊ
09
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "