ΕΚΔΗΛΩΣΕΙΣ

Δήμος Περιστερίου: Μεγάλη επιτυχία η ενημερωτική ημερίδα για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 και την Κολπική Μαρμαρυγή

" Μεγάλη ήταν η ανταπόκριση των πολιτών στην ενημερωτική ημερίδα για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 και την Κολπική Μαρμαρυγή που διοργάνωσαν ο Δήμος Περιστερίου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 στις 10.00 π.μ., στο 9ο ΚΕΦΙ του Δήμου.  "

Δεκ
13
Περισσότερα »
Ελεύθερη είσοδος σε 284 εορταστικές δράσεις & εκδηλώσεις στο Περιστέρι!

" Μικροί και μεγάλοι από τις 8 Δεκεμβρίου 2017 μέχρι τις 8 Ιανουαρίου 2018 μπορούν να διασκεδάσουν ΔΩΡΕΑΝ στις 284 εορταστικές δράσεις και εκδηλώσεις! Από τις 11 το πρωί μέχρι τις 10:00 το βράδυ στην Πλατεία Δημαρχείου (σταθμός Μετρό "Περιστέρι") με το Carousel, το Λούνα Παρκ, τα γιορτινά τρενάκια και στην 1η Παιδική Χαρά - 9 Μούσες με το εορταστικό καραβάκι, το "Σπίτι του Αϊ Βασίλη" και την ωραιότερη Φάτνη της Αττικής!!! "

Δεκ
07
Περισσότερα »
Παράσταση "Δον Κιχώτης" στο θέατρο "Ξυλοτεχνία"

" Η Θεατρική Σκηνή "Ανδρέας Βαρούχας" και το Θεατρικό Εργαστήρι του Δήμου Περιστερίου παρουσιάζουν την παράσταση "Δον Κιχώτης" του Μ. Θερβάντες, σε σκηνοθεσία Φάνη Κάσσιου, κάθε Παρασκευή και Σάββατο, ώρα 21.00, στο θέατρο "Ξυλοτεχνίας" (Παρασκευοπούλου & Κ. Παλαμά, Περιστέρι). Οι παραστάσεις έχουν προγραμματισθεί για τις 24, 25 Νοεμβρίου, στις 1, 2, 8, 9, 15, 16, 22, 23 Δεκεμβρίου και 12,13, 19, 20 Ιανουάριου. Είσοδος ελεύθερη! "

Νοε
27
Περισσότερα »
Δήμος Περιστερίου: Πολιτιστικές δράσεις στο Κινηματοθέατρο "Κ. Γαβράς"

" Στο Κινηματοθέατρο "Κώστας Γαβράς", πρώην "ΕΦΗ" του Δήμου Περιστερίου (Βασιλικών 6, Κηπούπολη) διοργανώνονται ξεχωριστές πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις. H είσοδος είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται… "

Νοε
27
Περισσότερα »
Μουσικο-θεατρική παράσταση: «Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων συναντά τον Ζαν Κοκτώ»

" Ο Δήμος Περιστερίου με την υποστήριξη της ΚΕΔΕ παρουσιάζει με φιλανθρωπικό σκοπό τη μουσικό-θεατρική παράσταση «Ο Λουδοβίκος των Ανωγείων συναντά τον Ζαν Κοκτώ», το Σάββατο 25 Νοέμβριου, ώρα 20:30 στο Θέατρο Πολιτών Περιστερίου. Τα έσοδα στο σύνολό τους θα διατεθούν στον οργανισμό «Το Χαμόγελο του Παιδιού». Τιμή εισόδου: από 7 € "

Νοε
22
Περισσότερα »
Εργαστήριο Αφηγηματικής Τέχνης στο Δήμο Περιστερίου

" Ο Δήμος Περιστερίου προχωρά στη δημιουργία του Εργαστηρίου Αφηγηματικής Τέχνης με στόχο να έρθουν μικροί και μεγάλοι σε μια πρώτη επαφή με την τέχνη της αφήγησης, όπου μύθοι, λαϊκά παραμύθια, δημοτικά ποιήματα και λογοτεχνικά έργα θα ζωντανέψουν μέσα από την αφήγηση. "

Νοε
16
Περισσότερα »
Δήμος Περιστερίου: Εκδήλωση-Ενημέρωση για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 & για την Κολπική Μαρμαρυγή στο 9ο ΚΕΦΙ στις 28.11.2017

" Ο Δήμος Περιστερίου και το Ελληνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγιών Πόλεων, διοργανώνουν ενημερωτική εκδήλωση πολιτών με θέμα: «Όλα όσα πρέπει να γνωρίζω: για το Σακχαρώδη Διαβήτη τύπου 2 & για την Κολπική Μαρμαρυγή» την Τρίτη 28 Νοεμβρίου 2017 στις 10.00π.μ., στο 9ο ΚΕΦΙ Περιστερίου, Πελοπίδα 75-77, Περιστέρι. "

Νοε
13
Περισσότερα »
Πρόγραμμα δράσεων των ΚΕ.ΦΙ. Περιστερίου του μηνός Νοεμβρίου

" Το Tμήμα Κοινωνικής Πολιτικής & Ισότητας (Γραφείο Υποστήριξης Τρίτης Ηλικίας) του Δήμου Περιστερίου ανακοινώνει το πρόγραμμα δράσεων Κέντρων Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.), πρώην ΚΑΠΗ του μηνός Νοεμβρίου.  "

Νοε
05
Περισσότερα »
4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δήμου Περιστερίου: Παράταση δηλώσεων συμμετοχής έως Τρίτη 31.10.2017

" Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 στις 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο 4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου του Δήμου Περιστερίου, 1.000 μέτρων για τα παιδιά και 10,2 χιλιομέτρων για τους μεγάλους, με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Δημαρχείου. Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής παρατείνεται μέχρι και την Τρίτη 31 Οκτωβρίου 2017. "

Οκτ
27
Περισσότερα »
Περιστέρι: Πρόγραμμα Εορτασμού της Εθνικής Επετείου της «28ης Οκτωβρίου 1940»

" 27 Οκτωβρίου 2017, Παρασκευή: Προσκύνημα και κατάθεση στεφάνων από μαθητές, σπουδαστές, οδηγούς στο Ηρώο (πλατεία Δημοκρατίας) - 28 Οκτωβρίου 2017, Σάββατο: Παρέλασης από την οδό Παναγή Τσαλδάρη και Ραβίνε, διέλευσή της προ των επισήμων, (στο ύψος της πλατείας Δημοκρατίας) και κατάληξή της στη διασταύρωση της οδού Π. Τσαλδάρη με την οδό Αιμ. Βεάκη "

Οκτ
24
Περισσότερα »
Πολιτιστικές δράσεις στο Κινηματοθέατρο "Κ. Γαβράς" του Δήμου Περιστερίου

" Στο Κινηματοθέατρο "Κώστας Γαβράς", πρώην "ΕΦΗ" του Δήμου Περιστερίου (Βασιλικών 6, Κηπούπολη) διοργανώνονται ξεχωριστές πολιτιστικές δράσεις και εκδηλώσεις. H είσοδος είναι ελεύθερη. Θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας κατά την προσέλευση. Το πρόγραμμα των εκδηλώσεων συνεχίζεται ως … "

Οκτ
22
Περισσότερα »
Δράσεις Εξέτασης «σακχάρου» αίματος, στα μέλη των ΚΕΦΙ Περιστερίου

" Η πρώτη δράση υλοποιήθηκε την Τετάρτη 11 Οκτωβρίου στο 7ο ΚΕ.ΦΙ., Τμήμα Λόφου Αξιωματικών, Μαραθωνοκάμπου 15, στο οποίο εξετάστηκαν 25 άτομα. Ο Επιστημονικός Διευθυντής της Γενικής Κλινικής ΤΑΞΙΑΡΧΑΙ κ. Γεράσιμος Βουδούρης και ο νοσηλευτής Χρήστος Κλάδης συμμετείχαν στη δράση σε συνεργασία με τον κ. Νίκο Βασιλείου- Επισκέπτη Υγείας του 7ου ΚΕ.ΦΙ. "

Οκτ
21
Περισσότερα »
Δήμος Περιστερίου: Ευχαριστίες προς τους εθελοντές αιμοδότες

" Ιδιαίτερα ικανοποιητική ήταν η προσέλευση των εθελοντών αιμοδοτών στις 11 Οκτωβρίου 2017, στην προσπάθεια του Δήμου Περιστερίου να ανταποκριθεί στις ιδιαίτερα αυξημένες ανάγκες των κατοίκων. Το αίμα αποτελεί κοινωνικό αγαθό, που δεν είναι δυνατό να αντικατασταθεί από κανένα φάρμακο και η κοινωνική δράση της εθελοντικής αιμοδοσίας του Δήμου Περιστερίου είναι ένας σημαντικός θεσμός για την τοπική κοινωνία. "

Οκτ
21
Περισσότερα »
Γιορτή μοτοσυκλέτας (Bike Show 2017) Harley-Davidson

" Το Σάββατο 14 και Κυριακή 15 Οκτωβρίου 2017 στο Άλσος Περιστερίου (Σταθμός Μετρό «Ανθούπολη») θα πραγματοποιηθεί διήμερη γιορτή μοτοσυκλέτας (Bike Show 2017), ώρες 13:00-22:00 από την Harley Davidson Club Hellas (HDCH), με την υποστήριξη του Δήμου Περιστερίου. Είσοδος Ελεύθερη! "

Οκτ
11
Περισσότερα »
4ο Λαϊκός Αγώνας Δρόμου Δήμου Περιστερίου: Ξεκίνησαν οι δηλώσεις συμμετοχής…

" Την Κυριακή 5 Νοεμβρίου 2017 στις 10:00 το πρωί θα πραγματοποιηθεί ο 4ος Λαϊκός Αγώνας Δρόμου του Δήμου Περιστερίου, 1.000 μέτρων για τα παιδιά και 10,2 χιλιομέτρων για τους μεγάλους, με αφετηρία και τερματισμό την πλατεία Δημαρχείου. Δωρεάν η συμμετοχή! Η προθεσμία υποβολής των δηλώσεων συμμετοχής μέχρι και τις 26 Οκτωβρίου 2017. "

Οκτ
11
Περισσότερα »
ΟΑΕΔ - «Εγγύηση για τη Νεολαία: 3 βήματα για την εύρεση εργασίας»

" Στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος «Youth Guarantee: 3 Steps to Finding a Job», ο ΟΑΕΔ διοργανώνει από κοινού με το Δήμο Περιστερίου, Ημέρα Εργασίας και Εργαστήρια Συμβουλευτικής για νέους 15-24 ετών που βρίσκονται εκτός Απασχόλησης, Εκπαίδευσης ή Κατάρτισης. Η εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στις 14 Οκτωβρίου 2017 στο νέο Δημαρχείο Περιστερίου (Καραθεοδωρή 1, 121 34 Περιστέρι), από τις 10:30 έως τις 16:00   "

Οκτ
10
Περισσότερα »
Ενημερωτική ημερίδα για τις "αστικές πυρκαγιές" στο Περιστέρι

" Τον Δήμαρχο Περιστερίου Ανδρέα Παχατουρίδη επισκέφθηκε στις 6 Οκτωβρίου 2017 στο γραφείο του, το Διοικητικό Συμβούλιο της Ένωσης Αποστράτων Αξιωματικών Πυροσβεστικού Σώματος (Ε.Α.Α.Π.Σ.). Κατά την συνάντηση αποφασίσθηκε ησυνδιοργάνωση σε σύντομο χρονικό διάστημα μιας ημερίδας με το σημαντικό θέμα τις "αστικές πυρκαγιές", στο Συνεδριακό - Πολιτιστικό Κέντρο του Δημαρχείου Περιστερίου. "

Οκτ
08
Περισσότερα »
Ανοιχτή εκδήλωση της Αριστερής Κίνησης Περιστερίου στην Πλατεία Δημαρχείου

" Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου θα πραγματοποιήσει ανοιχτή εκδήλωση – συζήτηση με θέμα: "Ο καπιταλισμός και το κράτος του καταστρέφουν το περιβάλλον και βρωμίζουν τις γειτονιές μας - Σαρωνικός, Χαλκιδική, Φυλή, Άλσος Περιστερίου" την Δευτέρα 16/10, 6.30 μμ, στην Πλατεία Δημαρχείου (σταθμός μετρό Περιστέρι). "

Οκτ
01
Περισσότερα »
Αριστερή Κίνηση Περιστερίου: Ανάπλαση της Σοφοκλή Βενιζέλου για τους κατοίκους και όχι για τα συμφέροντα…

" Η Αριστερή Κίνηση Περιστερίου, κόντρα στη «μπουρναζοποίηση της πόλης, παλεύει για μέτρα και υποδομές που θα εξυπηρετούν τις κοινωνικές ανάγκες. Παλεύει για μια πόλη που θα εξασφαλίζει την ποιότητα ζωής στους κατοίκους. Καλεί όλους τους κατοίκους στη συγκέντρωση στην Πλατεία Αγίας Τριάδας, τη Δευτέρα στις 9/10 και ώρα 6 μ.μ. "

Οκτ
01
Περισσότερα »
"Πάμε σαν άλλοτε" - Παράσταση από τα ΚΕ.ΦΙ. Δήμου Περιστερίου

" Με αφορμή την παγκόσμια ημέρα ηλικιωμένων τα Κέντρα Φιλίας (ΚΕ.ΦΙ.) Δήμου Περιστερίου παρουσιάζουν την παράσταση "Πάμε σαν άλλοτε", αφιερωμένη στην ζωή και το έργο του μεγάλου συνθέτη Μιχάλη Σουγιούλ, την Κυριακή 1 Οκτωβρίου 2017, ώρα 18:30 στο Κινηματοθέατρο "Κ. Γαβράς" (Βασιλικών 6, Περιστέρι). "

Σεπ
29
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "