ΕΦΗΜΕΡΙΔΑ ΒΟΥΚΕΝΤΡΑ

Εφημερίδα Βουκέντρα: Κυκλοφόρησε το 17ο φύλλο της

" Κυκλοφόρησε το 17ο φύλλο της Εφημερίδας του Περιστερίου “Βουκέντρα”, όπως πάντα αποκαλυπτικό, Δείτε και διαβάστε τι λέει για τα Οικονομικά του Δήμου Περιστερίου ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών κ. Αλέξης Σταυρούλιας, τι του απαντά ο Κώστας Ζέρβας υποψήφιος Σύμβουλος με τον Δημήτρη Κελάφα, ποιοι Σύμβουλοι και υποψήφιοι σύμβουλοι του Ανδρέα Παχατουρίδη παίρνουν δουλειές από το Δήμο... και... "

Μαϊ
14
Περισσότερα »
Βουκέντρα (Επιστροφή στο Μέλλον) / Φύλλο 16ο: Φεβρουάριος 2014

" Βουκέντρα (Επιστροφή στο Μέλλον) / Φύλλο 16ο: Φεβρουάριος 2014 Κύριο Θέμα: Στο μικροσκόπιο του Εισαγγελέα κ. Νικολούδη ο Δήμαρχος Περιστερίου κ. Ανδρέας Παχατουρίδης "

Μαρ
06
Περισσότερα »
Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 11ο: Οκτώβριος 2012

" Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 11ο: Οκτώβριος 2012 Κύριο Θέμα: “Τα σκουπίδια παραμένουν τελικά στο Άλσος Περιστερίου” (Αμφισβητούμενη η απόφαση της Περιφέρειας και “περίεργα” τα πιστοποιητικά...της Πυροσβεστικής) "

Μαρ
06
Περισσότερα »
Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 10ο: Σεπτέμβριος 2012

" Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 10ο: Σεπτέμβριος 2012 Κύριο Θέμα: Το Άλσος Περιστερίου πάει.... Αναπαύσεως "

Μαρ
06
Περισσότερα »
Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 9ο: Ιούνιος 2012

" Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 9ο: Ιούνιος 2012 Κύριο Θέμα: Περιβαλλοντικό Πάρκο Τρίτση ‘‘Παρά τα εκατομμύρια ευρώ που διατέθηκαν σ’ αυτό πορεύεται εγκαταλειμμένο στην καταστροφή λόγω αδιαφορίας των αρμοδίων’’ "

Μαρ
06
Περισσότερα »
Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 8ο: Μάιος 2012

" Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 8ο: Μάιος 2012 Κύριο Θέμα: Άλσος Περιστερίου ΄΄στα λόγια και τα σχέδια πολύ πράσινο – στην πράξη βέβαια πολύ πέτρα και τσιμέντο΄΄ "

Μαρ
06
Περισσότερα »
Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 7ο: Μάιος 2012

" Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 7ο: Μάιος 2012 Κύριο Θέμα: Αντώνης Σαμαράς Να ξανακερδίσουμε το μέλλον - Η Ελλάδα θα τα καταφέρει ... μπορούμε και διαφορετικά - "

Μαρ
06
Περισσότερα »
Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 6ο: Μάρτιος 2012

" Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 6ο: Μάρτιος 2012 Κύριο Θέμα: Κι’ όμως Λεφτά Υπάρχουν !!! 9.800.000 ευρώ για ανακατασκευή ενός σκελετού σε πολυχώρο "

Μαρ
06
Περισσότερα »
Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 5ο: Μάρτιος 2012

" Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 5ο: Μάρτιος 2012 Κύριο Θέμα: 3.8 εκατομμύρια ευρώ (!!!) για τον εξωραϊσμό του Άλσους Περιστερίου "

Μαρ
06
Περισσότερα »
Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 4ο: Φεβρουάριος 2012

" Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 4ο: Φεβρουάριος 2012 Κύριο Θέμα: Σαμαράς: Η Ελλάδα δεν είναι αποδιοπομπαίος τράγος, αλλά το δραματικό σύμβολο μιας πολιτικής που πρέπει να αλλάξει "

Μαρ
06
Περισσότερα »
Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 3ο: Φεβρουάριος 2012

" Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 3ο: Φεβρουάριος 2012 Κύριο Θέμα: Δημήτρης Κελάφας ‘‘εφ’όλης της ύλης’’ "

Μαρ
06
Περισσότερα »
Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 2ο: Δεκέμβριος 2011

" Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 2ο: Δεκέμβριος 2011 Κύριο Θέμα: Δέντρα σε Κίνδυνο "

Μαρ
06
Περισσότερα »
Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 1ο: Δεκέμβριος 2011

" Επιστροφή στο Μέλλον / Φύλλο 1ο: Δεκέμβριος 2011 Κύριο Θέμα: Η πόλη που κατάργησε τα Πεζοδρόμια "

Μαρ
06
Περισσότερα »


«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "