Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος, υποψήφιος Δήμαρχος Χαϊδαρίου

Κατηγορία: Δυτική Αθήνα Χαϊδάρι


Πραγματοποιήθηκε στις 15/10/2018 με μεγάλη επιτυχία στην κατάμεστη από κοινό αίθουσα  εκδηλώσεων του Δημαρχείου Χαϊδαρίου η συνέλευση της Δημοτικής Κίνησης   «Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου», η οποία  ανακήρυξε και τυπικά το Θοδωρή Σπηλιόπουλο, ως υποψήφιο Δήμαρχο της κίνησης, ενόψει των επερχόμενων αυτοδιοικητικών εκλογών.

Ο Θοδωρής Σπηλιόπουλος, μεγάλωσε, ζει κι εργάζεται στο Χαϊδάρι από το 1963. Διατηρεί οδοντιατρείο εδώ και τριάντα πέντε χρόνια στο κέντρο του Χαϊδαρίου, υπήρξε δραστήριο μέλος του Δ.Σ. του φοιτητικού συλλόγου Οδοντιατρικής και του φ.κ. στην Θεσσαλονίκη. Είναι επικεφαλής του συνδυασμού Πολίτες σε Δράση Χαϊδαρίου

Στην ομιλία του ο υποψήφιος Δήμαρχος αναφέρθηκε στο πολιτικό και αυτοδιοικητικό στίγμα της δημοτικής κίνησης, τονίζοντας τον κινηματικό της χαρακτήρα, αναφέροντας χαρακτηριστικές δράσεις και παρεμβάσεις της όλο το προηγούμενο διάστημα, στηλιτεύοντας παράλληλα την πλήρη απραξία του Δήμου.

Τέλος παρουσίασε συνοπτικά με επεξεργασμένο, ρεαλιστικό και ολοκληρωμένο προγραμματικό λόγο  τον οδικό χάρτη της κίνησης, όπως διαμορφώνεται με την εφαρμογή της απλής αναλογικής τονίζοντας ταυτόχρονα τον βασικό της στόχο που δεν είναι άλλος, παρά η μάχη για την αναβάθμιση της ποιότητας ζωής των πολιτών του Δήμου μας, μέσα από στοχευμένες και μελετημένες  δράσεις με συνέργειες και συνεργασίες με επιστημονικούς και επαγγελματικούς φορείς.


Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους: Δ. Βίτσας Υπουργός Μεταναστευτικής Πολιτικής, Δημήτρης Λιάκος Υφυπουργός παρά τω Πρωθυπουργώ, Χαρά Καφαντάρη βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Αθήνας, Αννέτα Καβαδία βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ Β΄ Αθήνας, Θοδωρής Σχινάς Πρόεδρος Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής, Δημήτρης Μπίρμπας Δήμαρχος Αιγάλεω, οι Αντιδήμαρχοι και δημοτικοί σύμβουλοι του δήμου Αιγάλεω Γιάννα Χριστόγλου, Κώστας Φίλης, Στέλιος Βασιλειάδης, Μάκης Ζάχαρης, Δημήτρης Μπέσης, Ελένη Μπάστα, ο επικεφαλής της δημοτικής κίνησης Περιστερίου »Ενεργοί πολίτες για την Ανατροπή στο Περιστέρι» Φώτης Κουγιουμτζής, ο Διοικητής του Αττικού Νοσοκομείου Κώστας Δραγώνας, ο Διοικητής του Νοσοκομείου Ερυθρός Σταυρός Θύμιος Γεωργόπουλος, η πρ.πρόεδρος ΟΛΜΕ περιφερειακή  σύμβουλος με την ΔΥΝΑΜΗ ΖΩΗΣ-Ρένα Δούρου Ελένη Ζωγραφάκη, το μέλος της Π.Γ. της Κ.Ε. του ΣΥΡΙΖΑ Κατερίνα Κνήτου.
 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "