Visa & Γέφυρα Ζωής: Ολοκληρώθηκε η 2η χρονιά της «Ενέργειας Αλληλεγγύης»

Κατηγορία: Δυτική Αθήνα Χαϊδάρι


Στις 17-10-17 το πρωί σε μία ιδιαίτερη εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ολοκληρώθηκε για  2η χρονιά  ο απολογισμός  του προγράμματος της Ενέργειας αλληλεγγύης προς επιλεγμένους Μ.Κ.Ο. στην Ελλάδα) της Visa Europe και Visa Hellas, με στόχο τη στήριξη συνανθρώπων μας που βρίσκονται σε ανάγκη, θέλοντας να υποστηρίξει το δύσκολο έργο των μη κερδοσκοπικών οργανισμών συνεχίζει να μοιράζει χαμόγελα.

Η ΓΕΦΥΡΑ Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα ήταν εκεί για 2η χρονιά μιας και επιλέχθηκε μέσα στους 15 οργανισμούς από όλοι την Ελλάδα.

Η ενέργεια με την υποστήριξη και τη δωρεά της Visa και των συνεργαζόμενων τραπεζών ALPHA BANK”, Τράπεζα Αττικής, Eurobank, HSBC, Post Credit, Εθνική Τράπεζα της Ελλάδος και Τράπεζα Πειραιώς στηρίχθηκε το έργο συνολικά δεκαπέντε  Μη Κερδοσκοπικών Οργανισμών.


Η υποστήριξη αυτή της Visa και των συνεργαζόμενων τραπεζών αποτελεί ανάσα , για τον εθελοντικό πολυχώρο της Γέφυρα ζωής για να υλοποιηθούν προγράμματα για την βελτίωση της ποιότητας ζωής παιδιών με αναπηρία.

«Μαζί με τους Οργανισμούς που υποστηρίζουμε είδαμε τι αξία έχει η συνεργασία και η εμπιστοσύνη. Θα συνεχίσουμε να συνεργαζόμαστε με Κοινότητες και Οργανισμούς  για την υποστήριξη κρίσιμων αναγκών, αλλά και για την δημιουργία προοπτικών απασχόλησης και επιχειρηματικότητας.»

Η δύσκολη περίοδος που διανύουμε απαιτεί ενεργοποίηση όλων μας και κυρίως των εταιρειών οι οποίες πρέπει να δείχνουν με υπευθυνότητα την ανθρώπινη πλευρά τους στο κάλεσμα της κοινωνίας για δράση.


Αλλά και όταν οι Οργανισμοί συνεργάζονται μεταξύ τους για ένα κοινό σκοπό το αποτέλεσμα είναι σπουδαίο, όπως δήλωσε ο κ. Νίκος Καμπανόπουλος, Γενικός Διευθυντής της Visa για Ελλάδα, Βουλγαρία και Κύπρο:

«Εκτός από τις ευχαριστίες για την οικονομική βοήθεια που είναι για εμάς πολύ σημαντική θα ήθελα να αναφερθώ στη χρησιμότητά της, δήλωσε χαρακτηριστικά κατά τη διάρκεια της εκδήλωσης ο κ. Διονύσης Γουράνιος Πρόεδρος ΔΣ της Γέφυρα Ζωής Α.μεΑ. Δυτικού Τομέα, και συνέχισε λέγοντας ότι αυτό το ηθικό κέρδος για όλους μας είναι πέραν της οικονομικής μας στήριξης ιδιαίτερα σημαντικό, η παρουσία και η συνάντηση μας εδώ μας δίνει τη δυνατότητα να γνωριστούμε, να αναπτύξουμε συνεργασίες & να ανταλλάξουμε πληροφορίες.

«Μία απλή σας κίνηση ισοδυναμεί για εμάς μία μεγάλη αλλαγή!

Σας ευχαριστούμε για τις πραγματικά μεγάλες αλλαγές που μας προσφέρετε».


 

---------------------------

Συνεργασία Γέφυρα Ζωής - stekiradio.gr 

Με χαρά ανακοινώνουμε ότι το www.stekiradio.gr https://www.stekiradio.gr/ από την Τετάρτη 18 Οκτωβρίου, είναι πλέον χορηγός επικοινωνίας κι όχι μόνο, στον Σύλλογο «Γέφυρα Ζωής» http://www.gefirazois.gr/

Μετά από την συνάντηση που είχε το Steki Radio με τον Πρόεδρο κ. Διονύση Γουράνιο, δόθηκαν τα χέρια για μια μακροπρόθεσμη και δημιουργική συνεργασία για τον κοινό μας σκοπό.

Να δώσουμε ΦΩΝΗ στα ΑμΕΑ και σε όλες τις ευπαθείς ομάδες και να δωθεί βήμα να ΔΙΕΚΔΙΚΗΣΟΥΜΕ ΤΑ ΑΥΤΟΝΟΗΤΑ.

Μαζί και με άλλους Συλλόγους, Σωματεία και Εθελοντές θα μπούμε στον αγώνα της διεκδίκησης κι όχι της «ζητιανιάς».

Τα ΑμΕΑ έχουν ΦΩΝΗ και είναι ενεργοί και φορολογούμενοι πολίτες, άρα έχουν και ΔΙΚΑΙΩΜΑΤΑ, όχι μόνο υποχρεώσεις. Πάμε λοιπόν όλοι ΜΑΖΙ να τα διεκδικήσουμε.

Λίγα λόγια για το Steki Radio

Αναστασία Σαραντίδου, Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε. , www.stekiradio.gr

Αρχές καλοκαιριού του 2015, μου γεννήθηκε μια ιδέα. Της επέτρεψα να γίνει όνειρο. Όταν όμως, βρέθηκαν κι άλλοι, που μοιράστηκαν το ίδιο όνειρο μαζί μου, άρχισε η υλοποίηση και τον Οκτώβριο του 2015 το Steki Radio «βγήκε αέρα». Το όνειρο έγινε πραγματικότητα.

Στο Steki Radio φροντίζουμε: Να περνάμε όμορφα, Να ανταλλάσσουμε απόψεις, Να συζητάμε τα προβλήματά μας και Να προσφέρουμε βοήθεια όπου χρειαστεί!!!

Καλύπτουμε όλα τα μουσικά γούστα! Ελληνική και ξένη μουσική δεκαετίας ’50 μέχρι σήμερα!
24 ώρες την ημέρα, 365 ημέρες τον χρόνο, με αγαπημένους μουσικούς παραγωγούς!!!

Διεκδικούμε και πετυχαίνουμε τους στόχους μας, αναδεικνύουμε και καυτηριάζουμε αστοχίες και παραλείψεις της πολιτείας αλλά και των συνανθρώπων μας!!!

Το στέκι των ΑΜΕΑ είναι εδώ!! Το ραδιόφωνο, της ψυχής και της καρδιάς. Επίσημα αναγνωρισμένο, ως το πρώτο web radio των Ατόμων Με Ειδικές Ανάγκες, απο τον πρόεδρο της Ελληνικης Βουλής. 

Εκπέμπει 24ώρες το 24ωρο, καλύπτει όλα τα μουσικά γούστα, αναδεικνύει τα προβλήματα και της ανάγκες των ΑΜΕΑ και ενημερώνει για τα δικαιώματα τους σε όλους τους τομείς.

Το Στέκι το βρίσκεται στην διεύθυνση www.stekiradio.gr. Το όνειρο που γίνεται πραγματικότητα γιατί τα ΑΜΕΑ έχουν φωνή ήρθε η ώρα να ακουστεί.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση



«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "