Γέφυρα Ζωής ΑμεΑ Δυτικού Τομέα: Θύμα θρασύτατης κλοπής από αγνώστους…

Κατηγορία: Δυτική Αθήνα Χαϊδάρι


Για την θρασύτατη κλοπή, αναφέρει σχετικά η οργάνωση: Βραδύ 3-7 με 4-7 μεταξύ 23: 30 με 00:00 δεχτήκαμε την επίσκεψη τον ταλαίπωρων Ρομά, Γύφτων, πως να τους πω δεν γνωρίζω, τα προσωπάκια τους τα γλύκα χαμογελάνε στης κάμερες, μας αφήσανε & το dna τους γιατί κόπηκαν τα αδέλφια σπάζοντας την τζαμαρία μας. Δυστυχώς δεν έχουν ούτε φιλότιμο, δεν σέβονται τίποτα, εισβάλουν σαν τα ποντίκια, σε έναν τέτοιο χώρο δημιουργίας παιδιών και νέων με αναπηρία, και μας προκάλεσαν τεράστια ζημιά σπάζοντας την σταθερή τζαμαρία μας, παίρνοντας PC των παιδιών μας, και τον κουμπαρά της Γέφυρα Ζωής με τα έσοδα του μηνά μέσα που τα μαζεύουμε με πολύ κόπο, για να μπορεί να λειτουργεί ο πολυχώρος μας.

θέλουμε να ευχαριστήσουμε την ομάδα ΔΙΑΣ, την Ασφάλεια Χαϊδαρίου, την Σήμανση για την Άμεση & Πολύτιμη Βοήθεια τους. Η Γέφυρα Ζωής έχει απόδειξη ότι είναι δυνατή και προχωράει πάρα της δυσκολίες που αντιμετωπίζει.

Όπως αναφέρει το xaidarisimera.gr απύθμενο θράσος είχαν οι δράστες της διάρρηξης (4 Ιουλίου) στην Ιερά Οδό, στα Κουνέλια. Δεν δίστασαν να κλέψουν τη Γέφυρα Ζωής, έναν σύλλογο εθελοντικής προσφοράς σε παιδιά ΑμΕΑ, προκαλώντας κλυδωνισμό στη λειτουργία του.


Όπως φαίνεται στη φωτογραφία, αφού πέρασαν στο αίθριο, έσπασαν τη γυάλινη πόρτα, μπήκαν στην αίθουσα και αφαίρεσαν υπολογιστές, έγγραφα με στοιχεία παιδιών (!) και χρήματα που δεν είχαν προλάβει οι άνθρωποι του συλλόγου να καταθέσουν στην τράπεζα. «Αν είχαν καταφέρει να ανοίξουν τη μεγάλη πόρτα, θα τα είχαν φορτώσει τα πάντα σε φορτηγό», μάς είπε στέλεχος της Γέφυρας.


Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι δράστες κινήθηκαν με υπερβολικό θράσος και «άνεση». Όπως έδειξε κάμερα παρακείμενου καταστήματος, πάρκαραν το αυτοκίνητό τους στο πεζοδρόμιο της Ιεράς Οδού, πλησίασαν ακάλυπτοι και χωρίς άλλα μέτρα ασφάλειας, έσπασαν την πόρτα και μπήκαν μέσα. Οι εκτιμήσεις είναι ότι πρόκειται για Ρομά.

Ένας από αυτούς κόπηκε από τα σπασμένα γυαλιά και βρέθηκε αίμα στο πάτωμα. Η σήμανση συγκέντρωσε στοιχεία, πήρε υλικό από κάμερες και γίνεται έρευνα για τον εντοπισμό των δραστών. Την ίδια ώρα η απογοήτευση των παιδιών και των ανθρώπων της Γέφυρας Ζωής είναι πολύ μεγάλη, ωστόσο ο πρόεδρος κ. Διονύσης Γουράνιος δήλωσε ότι θα τα βγάλουν και πάλι πέρα, όπως ξέρουν καλά να κάνουν με όλες τις δυσκολίες της ζωής.


 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "