Ενημερωτική εκδήλωση για τον εμβολιασμό ενηλίκων στον Δήμο Ιλίου

Κατηγορία: Δυτική Αθήνα Ίλιον


Ο Δήμος Ιλίου, στο πλαίσιο της Προληπτικής Ιατρικής και της Προστασίας της Δημόσιας Υγείας, υλοποίησε ενημερωτική εκδήλωση για τον Εμβολιασμό Ενηλίκων με θέμα «Εμβολιάζομαι. Ζω χωρίς φόβο.», σε συνεργασία με το Εθνικό Διαδημοτικό Δίκτυο Υγειών Πόλεων και την Ελληνική Εταιρεία Λοιμώξεων, την Δευτέρα 15 Οκτωβρίου 2018, στο Δημαρχιακό Μέγαρο «Βασίλειος Κουκουβίνος», με ομιλητή τον Διευθυντή Παθολογικής και Λοιμωξιολογικής Κλινικής στο Ιατρικό Κέντρο Αθηνών, Πρόεδρο της Ελληνικής Εταιρείας Λοιμώξεων κ. Παναγιώτη Γαργαλιάνο – Κακολύρη.


 

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του δήλωσε:

«Ο Τομέας της Πρόληψης είναι πολύ σημαντικός για τη διασφάλιση της δημόσιας υγείας. Στο πλαίσιο αυτό, μέσω της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας, υλοποιούμε πλήθος δράσεων ενημέρωσης και ευαισθητοποίησης, οι οποίες συμπληρωματικά με τα προγράμματα πρόληψης, συμβάλλουν στην προστασία της υγείας των πολιτών και στην έγκαιρη διάγνωση.

Ο εμβολιασμός αποτελεί ένα ισχυρό μέσο προστασίας από λοιμώδη νοσήματα, όπως η Γρίπη, η Πνευμονιοκοκκική νόσος, ο Έρπητας Ζωστήρας, τα οποία μπορεί να έχουν σοβαρές επιπτώσεις, ιδιαίτερα απειλητικές για τις ευπαθείς κοινωνικές ομάδες. Η πρόληψη είναι ο μοναδικός τρόπος διατήρησης της καλής ποιότητας ζωής.»


 

 

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "