Δήμος Ιλίου: Δράση Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης για την πρόληψη του Σακχαρώδους Διαβήτη

Κατηγορία: Δυτική Αθήνα Ίλιον


Ο Δήμος Ιλίου ενημερώνει ότι, μέσω της Κοινωνικής Υπηρεσίας υλοποιείται Δράση Ενημέρωσης και Εκπαίδευσης για την πρόληψη του Σακχαρώδους Διαβήτη, σε συνεργασία με την ΑΜΚΕ «Με οδηγό το Διαβήτη – Κάρτα Διαβήτη» και την ευγενική υποστήριξη του Κοινωφελούς Ιδρύματος ΤΙΜΑ, η οποία απευθύνεται στον γενικό πληθυσμό και περιλαμβάνει:

 • Ενημερωτικές ομιλίες από εξειδικευμένους επιστήμονες
 • Δωρεάν Μετρήσεις Σακχάρου
 • Δωρεάν εξετάσεις Γλυκοζυλιωμένης Αιμοσφαιρίνης
 • Δωρεάν εξετάσεις Διαβητικής Νευροπάθειας

Η δράση θα πραγματοποιηθεί στους χώρους των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ιλίου, τις παρακάτω ημερομηνίες:

 • 28.09.2018 στο Β΄ Κ.Α.Π.Η., Μελίκης 17.
 • 01.10.2018 στο ΣΤ΄ Κ.Α.Π.Η., Εκάβης 78.
 • 08.10.2018 στο Ζ΄ Κ.Α.Π.Η., Δαβάκη 30.
 • 10.10.2018 στο Γ΄ Κ.Α.Π.Η., Αγίας Αικατερίνης 12.
 • 12.10.2018 στο Η΄ Κ.Α.Π.Η., Μουστακλή και Σινάνη.
 • 16.10.2018 στο Δ΄ Κ.Α.Π.Η., Θεοδώρας 48.
 • 17.10.2018 στο Ε΄ Κ.Α.Π.Η., Ζ. Πηγής 18.

Για περισσότερες πληροφορίες, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επικοινωνούν με την Κοινωνική Υπηρεσία και συγκεκριμένα με την κυρία Παναγιώτα Χριστούλη στο τηλέφωνο 210 2620001 και την κυρία Αικατερίνη Καλαμπόγια στο τηλέφωνο 210 2691595, Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες 08:00 – 14:00.

Ο Δήμαρχος Ιλίου

Νίκος Ζενέτος

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "