Δήμος Ιλίου: Ο Δήμαρχος Ιλίου και πλήθος επισήμων στην έναρξη της σχολικής χρονιάς

Κατηγορία: Δυτική Αθήνα Ίλιον

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου, παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αριστείδη Ανδρικόπουλου και άλλων αξιωματούχων, για τον καθιερωμένο Αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς.

Σε σχολεία της πόλης παρευρέθηκε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, την Τρίτη 11 Σεπτεμβρίου 2018, για τον καθιερωμένο Αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς, παρουσία της Υπουργού Προστασίας του Πολίτη Όλγας Γεροβασίλη, του Αρχηγού της Ελληνικής Αστυνομίας Αριστείδη Ανδρικόπουλου και άλλων αξιωματούχων, στο 7ο Δημοτικό Σχολείο Ιλίου και στη συνέχεια, συνοδεία Αντιδημάρχων και Δημοτικών Συμβούλων, στο 7ο Λύκειο, καθώς επίσης, στο Ειδικό Δημοτικό και στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου, όπου τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

Στο Ειδικό Δημοτικό και στο Μουσικό Σχολείο Ιλίου τον Αγιασμό τέλεσε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως κ. Αθηναγόρας.

 Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος κατά τον σύντομο χαιρετισμό του απηύθυνε ευχές στους μαθητές και στην εκπαιδευτική κοινότητα:

«Θα ήθελα να ευχηθώ σε όλους μια εποικοδομητική και δημιουργική σχολική χρονιά. Διανύετε τα πιο ξέγνοιαστα χρόνια της ζωής σας, για αυτό αξίζει να δώσετε τον καλύτερό σας εαυτό. Να είστε επιμελείς, να διαβάζετε πολύ, αλλά να βρίσκετε τον χρόνο να ψυχαγωγείστε με τους φίλους και τις φίλες σας, με σταθερό στήριγμα τους εκπαιδευτικούς και τους γονείς σας.

Η δική σας πρόοδος αποτελεί για όλους εμάς τη μεγαλύτερη απολαβή, διασφαλίζοντας ότι θα γίνετε χρήσιμοι για την κοινωνία και την πατρίδα μας, έτσι ώστε όλοι μαζί, ενωμένοι, να ξεπεράσουμε τις δυσκολίες, διαμορφώνοντας ένα καλύτερο μέλλον.»

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος σε σχολεία της πόλης για τον καθιερωμένο Αγιασμό της νέας σχολικής χρονιάς.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "