Δήμος Ιλίου: Επιτυχίες των μαθητών του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του

Κατηγορία: Δυτική Αθήνα Ίλιον

 

Σημαντικές επιτυχίες σημείωσαν οι μαθητές και οι μαθήτριες του Κοινωνικού Φροντιστηρίου του Δήμου Ιλίου, καθώς από τα 15 παιδιά που συμμετείχαν στις πανελλαδικές εξετάσεις, 9 από αυτά εισήχθησαν σε Ανώτερα και Ανώτατα Εκπαιδευτικά Ιδρύματα της χώρας. 

Σημειώνεται ότι, το Κοινωνικό Φροντιστήριο από το 2012 προσφέρει δωρεάν πρόσθετη διδακτική στήριξη σε μαθητές Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, με στόχο την ανακούφιση των οικογενειών με χαμηλά εισοδήματα, οι οποίες έχουν ενταχθεί στα Κοινωνικά Προγράμματα του Δήμου, βάσει κοινωνικών και οικονομικών κριτηρίων. 

Όπως δήλωσε, φανερά ικανοποιημένος, ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος: 

«Η προσπάθεια που καταβάλλεται στο Κοινωνικό Φροντιστήριο του Δήμου μας είναι άξια συγχαρητηρίων. Με την επιτυχία τους οι νέοι παραδίδουν μαθήματα θάρρους, επιμονής και αισιοδοξίας, καθώς παρά τις δυσκολίες που αντιμετωπίζουν οι οικογένειές τους, αξιοποιούν με τον καλύτερο τρόπο τις ευκαιρίες που τους δίδονται για την κατάκτηση των ονείρων τους. 

Αξίζουν πολλά συγχαρητήρια στους επιτυχόντες και στους γονείς τους για τη δύναμη ψυχής, καθώς επίσης, στους εθελοντές καθηγητές, οι οποίοι αγκάλιασαν με αγάπη και στήριξαν αυτά τα παιδιά, οδηγώντας τα στην επιτυχία. Θα ήθελα να τους ευχαριστήσω θερμά για την ανταπόκρισή τους, η οποία αποδεικνύει το αληθινό πρόσωπο της προσφοράς και της αλληλεγγύης που διαθέτει η κοινωνία του Ιλίου. 

Σε όσες νέες και νέους του Κοινωνικού μας Φροντιστηρίου δεν κατάφεραν να κατακτήσουν τους στόχους τους, θα ήθελα να τους διαβεβαιώσω ότι είμαστε όλοι υπερήφανοι για την προσπάθεια και το θάρρος τους. Από τις δοκιμασίες της ζωής σίγουρα γινόμαστε δυνατότεροι και ωριμάζουμε, αλλά ποτέ δεν εγκαταλείπουμε τα όνειρά μας. Οι ευκαιρίες που επιφυλάσσει το μέλλον περιμένουν να τις κατακτήσετε.»


 Ο Δήμαρχος Ιλίου 

Νίκος Ζενέτος

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "