Δήμος Ιλίου: Πρόγραμμα εκμάθησης Η/Υ για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η.

Κατηγορία: Δυτική Αθήνα Ίλιον


Ξεκίνησε το πρόγραμμα εκμάθησης χρήσης ηλεκτρονικού υπολογιστή για τα μέλη των Κ.Α.Π.Η. του Δήμου Ιλίου, τη Δευτέρα 4 Ιουνίου 2018, υπό την εποπτεία της εργοθεραπεύτριας της Κοινωνικής Υπηρεσίας κυρίας Δέσποινας Διαμαντοπούλου.

Το πρόγραμμα πραγματοποιείται σε χώρο του Δήμου, κατάλληλα εξοπλισμένο, με ολιγομελή τμήματα και περιλαμβάνει την κατανόηση των βασικών λειτουργιών του ηλεκτρονικού υπολογιστή, την αναζήτηση μέσω διαδικτύου και την επικοινωνία μέσω κοινωνικών δικτύων.

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Τα οφέλη από την εξοικείωση των μεγαλύτερων σε ηλικία με την ψηφιακή τεχνολογία είναι πολλαπλά, καθώς συμβάλλει στην ψυχοσωματική τους υγεία και την πνευματική τους ευεξία.

Στην ψηφιακή εποχή που ζούμε, η δυνατότητα πρόσβασης στη γνώση και στην πληροφορία αποτελεί κοινωνική αναγκαιότητα και αναφαίρετο πολιτικό τους δικαίωμα, το οποίο οφείλουμε να προστατεύσουμε, έτσι ώστε να μπορούν όλοι να επιλέγουν ελεύθερα τις πηγές πληροφόρησής τους, συμμετέχοντας ισότιμα στα κοινωνικά δρώμενα, χωρίς ηλικιακούς αποκλεισμούς.»

Για περισσότερες πληροφορίες οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στα Κ.Α.Π.Η. της περιοχής τους ή να επικοινωνούν με το 1ο Κ.Α.Π.Η. και συγκεκριμένα με την κυρία Παναγιώτα Χριστούλη στο τηλέφωνο 210 2620001, Δευτέρα – Παρασκευή, ώρες 8:00 – 14:30.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "