Χαράλαμπος Αλεξανδράτος: Ευχαριστώ τους φίλους και συναγωνιστές μου, που με τίμησαν με την ψήφο τους.

Κατηγορία: Δυτική Αθήνα Ίλιον


Ευχαριστώ και συγχαίρω όλους τους φίλους και συναγωνιστές Νεοδημοκράτες και Νεοδημοκράτισσες για την αθρόα προσέλευσή τους και την συμμετοχή τους στην διαδικασία των εσωκομματικών εκλογών της 13ης Μαΐου 2018.

Μεγάλος Νικητής ανεδείχθη το κόμμα της Νέας Δημοκρατίας που «δυνατά και μπροστά», είναι έτοιμο να αναλάβει την διακυβέρνηση της Χώρας με τον αρχηγό του, τον Κυριάκο Μητσοτάκη, ισχυρό αυριανό Πρωθυπουργό.

Για να σταματήσει επιτέλους ο κατήφορος, στον οποίον μας έχει οδηγήσει η σημερινή κυβέρνηση.

Ιδιαίτερα ευχαριστώ τους φίλους μου και τους συναγωνιστές μου, που αξιολογώντας με, με εμπιστεύτηκαν και με τίμησαν με την ψήφο τους.

Σας ζήτησα να με τιμήσετε και να με εμπιστευθείτε για να σας εκπροσωπήσω ως Πρόεδρος στη Β5 ΝΟΔΕ, στηριζόμενος στην ελεύθερη επιλογή και στην δημοκρατική-πολιτική βούλησή σας, χωρίς στηρίξεις και επηρεασμούς από βουλευτές, χωρίς πιέσεις και κατευθυντήριες γραμμές, χωρίς μαζικές μετακινήσεις ψηφοφόρων.

Και το κάνατε. Μου συμπαρασταθήκατε στον αγώνα μου, με αξιολογήσατε και με εμπιστευτήκατε. Από τα 3.401 έγκυρα ψηφοδέλτια με τιμήσατε και έλαβα 1.667 σταυρούς προτίμησης, χαρίζοντάς μου το ποσοστό του 49%.

Σας ευχαριστώ από την καρδιά μου.

  • Στον νεοεκλεγέντα συνυποψήφιό μου κ. Δημήτρη Μαυροειδάκο, εύχομαι καλή θητεία και καλή δύναμη.
  • Ευχαριστήρια και συγχαρητήρια απευθύνω σε όλους, όσους ήταν υποψήφιοι και συμμετείχαν στις εκλογές για ΝΟΔΕ, ΔΗΜΤΟ και Συνέδρους.
  • Συγχαρητήρια, καλή θητεία και καλή δύναμη εύχομαι σε όλους, όσους εξελέγησαν.
  • Οι δύσκολοι αγώνες είναι μπροστά μας και μας περιμένουν όλους, ενωμένους και δυνατούς.
  • Δηλώνω παρών στις επάλξεις και ενεργό μέλος στις εξελίξεις.

Ίλιον 18-5-2018

Χαράλαμπος (Μπάμπης) Αλεξανδράτος

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "