Δημοτικό Συμβούλιο Δήμου Ιλίου: Καταδίκη απαράδεκτων δημοσιευμάτων στο Διαδίκτυο

Κατηγορία: Δυτική Αθήνα Ίλιον

 

Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου στη συνεδρίασή του την Τετάρτη 18.04.2018, ενέκρινε ομόφωνα το παρακάτω ψήφισμα καταδίκης δημοσιευμάτων που πλήττουν την Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου: 

«Το Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Ιλίου καταδικάζει τα απαράδεκτα δημοσιεύματα στην ιστοσελίδα PITSOUNI CITY, με υπογράφοντα τον Α.Δ., που στόχο είχαν να πλήξουν τους εργαζόμενους στην υπηρεσία καθαριότητας απαξιώνοντας το σημαντικό έργο που επιτελούν στην πόλη μας. 

Οι εργαζόμενοι προσφέρουν υπηρεσίες όλες τις ημέρες του χρόνου, κάτω από αντίξοες καιρικές συνθήκες, έχοντας το Ίλιον, κατά γενική ομολογία, έναν από τους καθαρότερους Δήμους της χώρας. 

Αυτό επιτυγχάνεται με την πάγια θέση του Δήμου μας ότι η υπηρεσία καθαριότητας θα προσφέρεται πάντοτε δημόσια και όχι από ιδιώτες και γι’ αυτό διεκδικούμε μόνιμες θέσεις εργασίας. 

Ο δημόσιος λόγος πρέπει να θωρακίζεται από τις ψευδείς και κατασκευασμένες ειδήσεις του διαδικτύου. Τιμάμε και σεβόμαστε τους εργαζόμενους του Δήμου και το έργο που προσφέρουν στη πόλη μας. 

Είμαστε αλληλέγγυοι σε οποιαδήποτε επίθεση και ενέργεια που εκδηλώνεται εναντίον τους.» 

Το παρόν ψήφισμα θα κοινοποιηθεί: 

  • Υπουργείο Εσωτερικών
  • Στην Γενική Γραμματεία Ενημέρωσης και Επικοινωνίας
  • ΠΟΕ-ΟΤΑ
  • Στον τοπικό τύπο
  • Στο διαδίκτυο 

Ο Πρόεδρος Δ.Σ.

 

Κουκουβίνος Δημήτριος

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "