Δήμος Ιλίου: Βραβεία στους διακριθέντες Συλλόγους και Αθλητές κατά τα έτη 2016 – 2017

Κατηγορία: Δυτική Αθήνα Ίλιον

από τον Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο

Τους Αθλητές και τους Αθλητικούς Συλλόγους που διακρίθηκαν στις τρεις πρώτες θέσεις Πανελλήνιων Πρωταθλημάτων Ομοσπονδιών και Ενώσεων, κατά τα έτη 2016 – 2017, βράβευσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος την Τετάρτη 31 Ιανουαρίου 2018, στην εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε για την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας του Τμήματος Αθλητισμού, στο κλειστό Γυμναστήριο «Γ. Κακούρης».


Συγκεκριμένα, βραβεύθηκαν 133 Αθλητές και 5 Αθλητικοί Σύλλογοι για τις διακρίσεις που κατέκτησαν, καθώς επίσης, οι Γονείς των Ακαδημιών Ποδοσφαίρου Δυτικής Αττικής – Ιλίου για τη συμβολή τους στον Αθλητισμό του Δήμου, ενώ το ενθουσιώδες χειροκρότημα των παρευρισκόμενων απέσπασαν οι Αθλητές του Πανελλήνιου Αθλητικού Συλλόγου Κινητικά Αναπήρων Π.Α.Σ.Κ.Α. και του Νομαρχιακού Αθλητικού Σωματείου ΑμεΑ «Τυρταίος».


 

Κατά τον σύντομο χαιρετισμό του ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος συνεχάρη τους Αθλητές και τους Συλλόγους για τις διακρίσεις τους, τους προπονητές για τη συστηματική και μεθοδική τους δουλειά που οδήγησε στην κατάκτηση υψηλών θέσεων στα πρωταθλήματα, καθώς επίσης, τους γονείς των Αθλητών, για τις προσπάθειες, τις θυσίες και τη στήριξή τους, ενώ παράλληλα σημείωσε:

«Ο Τομέας του Αθλητισμού έχει μια μακρόχρονη πορεία στον Δήμο μας και παρά τις δυσκολίες, συνεχίζουμε την προσπάθεια βελτίωσης και επέκτασης των αθλητικών μας υποδομών, γιατί πιστεύουμε ότι ο Αθλητισμός αποτελεί κοινωνικό αγαθό. Για το λόγο αυτό, οι δράσεις που υλοποιούμε στοχεύουν στην υιοθέτηση υγιεινότερου τρόπου ζωής και την ένταξη των αθλητικών δραστηριοτήτων στην καθημερινότητα των πολιτών.


 

Ο Δήμος μας θα συνεχίσει να στηρίζει το σημαντικό έργο των Αθλητικών Συλλόγων και Σωματείων και όλοι μαζί την προσπάθεια ανάπτυξης του Αθλητισμού στην πόλη μας, γιατί μόνο με σύμπνοια και συνεργασία μπορούμε να ξεπεράσουμε τα εμπόδια και να αναδείξουμε την αξία του αθλητικού πνεύματος.»


Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο Αρχιερατικός Επίτροπος της Ιεράς Μητρόπολης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως π. Χαράλαμπος, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι Ιλίου, ο Γενικός Γραμματέας της Εθνικής Αθλητικής Ομοσπονδίας Ατόμων με Αναπηρίες (ΕΑΟΜ-ΑμεΑ) Κωνσταντίνος Σιάχος, ο Αντιπρόεδρος της Ένωσης Σωματείων Καλαθοσφαίρισης Αττικής (ΕΣΚΑ) Στέργιος Μπέλλας, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Φορέων, Συλλόγων και Σωματείων του Δήμου Ιλίου.Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "