Με πολύ μεγάλη επιτυχία η κοπή της πίτας της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ» για το 2018

Κατηγορία: Δυτική Αθήνα Ίλιον


Συγκίνηση στην κοπή της πίτας της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ – ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ» για το 2018

Σε συγκινησιακά φορτισμένο κλίμα πραγματοποιήθηκε η κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας της παράταξης «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ - ΝΙΚΟΣ ΖΕΝΕΤΟΣ», την Τετάρτη 24 Ιανουαρίου 2018, αφού ηχηρή ήταν η απουσία του ιδρυτή και τέως Δημάρχου Ιλίου Βασίλη Κουκουβίνου, ο οποίος έφυγε από τη ζωή τον Ιούλιο του 2017.

Φίλοι, συναγωνιστές και χρόνια συνοδοιπόροι της παράταξης κατέκλυσαν το Δημαρχιακό Μέγαρο «Βασίλειος Κουκουβίνος» και με την παρουσία τους δήλωσαν, για άλλη μια φορά, συμμέτοχοι και συμπαραστάτες της και για τα επόμενα χρόνια.


 

Ακολούθησε προβολή βίντεο μικρής διάρκειας για τα 36 χρόνια από την ίδρυση της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» το 1982, όπου για πρώτη φορά ανέλαβε το τιμόνι της Διοίκησης του Δήμου Ιλίου, με στιγμιότυπα από την αναπτυξιακή πορεία της πόλης έως σήμερα και την μελλοντική της προοπτική.


 

Στη συνέχεια ο επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, κατά την ομιλία του στην ασφυκτικά γεμάτη αίθουσα, αναφέρθηκε στο μεγάλο και πολύπλευρο έργο που συντελείται στην πόλη και σημείωσε το στίγμα της πολιτικής της «ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΗΣ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑΣ» τονίζοντας:

«Στην παρατεταμένη οικονομική κρίση, εμείς απαντάμε με νοικοκυρεμένη οικονομική διοίκηση. Με συνέπεια και συνετή διαχείριση των πόρων. Αξιοποιούμε κάθε ευρώ που μπαίνει στο ταμείο του Δήμου. Στο ασταθές οικονομικό περιβάλλον, εμείς απαντάμε με σταθερή αναπτυξιακή πολιτική. Με σοβαρότητα και υπευθυνότητα. Με αύξηση των παροχών μας. Με ενίσχυση και διεύρυνση του Κοινωνικού μας Δικτύου, για τους οικονομικά ασθενέστερους συμπολίτες μας. Με ένα ισχυρό ταμειακό υπόλοιπο, διαχρονικά. Χωρίς καμία έκπτωση στην ποιότητα των παρεχόμενων Υπηρεσιών που απολαμβάνουν οι πολίτες του Ιλίου. Πέρα από κομματικές προτιμήσεις, μικροκομματικές και μικροπαραταξιακές σκοπιμότητες.»


Σε κλίμα ενότητας έκανε λόγο για τη δημοκρατικότητα και τη συμμετοχικότητα της παράταξης και ανανέωσε το ραντεβού με τους πολίτες στις επόμενες εκλογές.

Η ομιλία του έκλεισε με τον επικεφαλής της παράταξης και Δήμαρχο Ιλίου Νίκο Ζενέτο να δηλώνει την αμείωτη εργατικότητα της Διοίκησης:

«Συνεχίζουμε τη σκληρή δουλειά! Συνεχίζουμε ΔΥΝΑΜΙΚΑ! ΕΝΩΜΕΝΟΙ! ΜΑΖΙ γράφουμε την ιστορία της πόλη μας! ΜΑΖΙ και στις επόμενες ΕΚΛΟΓΕΣ!»


Την κοπή της πίτας ευλόγησε ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ιλίου, Αχαρνών και Πετρουπόλεως
κ. Αθηναγόρας και στην εκδήλωση παρευρέθηκαν επίσης, ο Σεβασμιώτατος Μητροπολίτης Ηλιουπόλεως κ. Θεόδωρος, ο Βουλευτής Αρκαδίας Οδυσσέας Κωνσταντινόπουλος, ο Πρέσβης της Παλαιστινιακής Αρχής στην Ελλάδα Marwan Emile Toubassi με τη σύζυγό του Mirna Toubassi, ο πρώην Υπουργός Μιχάλης Καρχιμάκης, η πρώην Βουλευτής Νάντια Γιαννακοπούλου, ο πρώην Περιφερειάρχης Αττικής Γιάννης Σγουρός, ο πρώην Γ. Γ. του Υπουργείου Υγείας Γιώργος Κατριβάνος, ο πρώην Γ. Γ. Μέσων Μαζικής Ενημέρωσης Ιωάννης Παναγιωτόπουλος, ο πρώην Πρόεδρος του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής Κώστας Καράμπελας, ο Πρόεδρος του Δημοτικού Συμβουλίου του Δήμου Ιλίου, Αντιδήμαρχοι και Δημοτικοί Σύμβουλοι, η Αντιδήμαρχος Αγίων Αναργύρων – Καματερού Μαρία Παπαναγιωτάκη, ο Διευθυντής Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ΄ Αθήνας Αδάμ Στάμος, ο Πρόεδρος του Εθνικού Κέντρου Αποκατάστασης Αθανάσιος Μπαντής, ο Πρόεδρος της Παναρκαδικής Ομοσπονδίας Ελλάδας Βασίλης Γιαννακάκος, ο Πρόεδρος Εργαζομένων του ΕΔΣΝΑ Γιώργος Ζαχαρόπουλος, ο Πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων του Δήμου Ιλίου Βασίλης Αποστολόπουλος, Πρόεδροι και Εκπρόσωποι Φορέων και Συλλόγων, Εκπρόσωποι Μ.Μ.Ε. και πλήθος κόσμου. 







Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση



«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "