Σε γιορτινούς ρυθμούς το Ίλιον

Κατηγορία: Δυτική Αθήνα Ίλιον


Φωταγώγησε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο της πόλης

Σε γιορτινούς ρυθμούς βρίσκεται πλέον το Ίλιον μετά την εντυπωσιακή φωταγώγηση του Χριστουγεννιάτικου Δένδρου της πόλης, την Παρασκευή 8 Δεκεμβρίου 2017, όπου ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, απευθύνοντας μήνυμα αγάπης και ευχές για καλές γιορτές και ευτυχισμένο νέο έτος, μέτρησε αντίστροφα μαζί με τον Κώστα Μαρτάκη, που σκόρπισε κέφι και χαρά στη μεγάλη συναυλία που ακολούθησε, στην ασφυκτικά γεμάτη κόσμο Κεντρική Πλατεία του Δήμου «Γ. Γεννηματά».


Νωρίτερα, τα παιδιά των Παιδικών Σταθμών του Δήμου στόλισαν το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο με στολίδια που κατασκεύασαν τα ίδια, οι πεζόδρομοι της πόλης φόρεσαν τα γιορτινά τους με μικρά Χριστουγεννιάτικα δένδρα που στόλισαν μικροί και μεγάλοι από τα Σχολεία της πόλης, τους Πολιτιστικούς, Εθνικοτοπικούς και Αθλητικούς Συλλόγους, καθώς και Φορείς του Ιλίου, ενώ τη μαγική ατμόσφαιρα συμπλήρωσαν η Φιλαρμονική του Δήμου, ο Άγιος Βασίλης και ο Ρούντολφ το ελαφάκι.


 

Όπως δήλωσε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος:

«Σήμερα ανάψαμε το Χριστουγεννιάτικο Δένδρο μας, που σηματοδοτεί την έναρξη της εορταστικής περιόδου για την πόλη μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω από καρδιάς όλους όσοι συνέβαλαν στη δημιουργία αυτής της χαρούμενης ατμόσφαιρας, τα παιδιά των Σχολείων μας, τους Συλλόγους και τους Φορείς, που ομόρφυναν τους πεζόδρομους του Ιλίου, τους εργαζόμενους του Δήμου μας που εργάζονται για να είναι καθαρό και στολισμένο, αλλά και τους επιχειρηματίες, με τις γιορτινές βιτρίνες τους.


Εύχομαι σε όλους Καλά Χριστούγεννα, Ευτυχισμένο το 2018, να έχουμε υγεία και ελπίδα για καλύτερες ημέρες, γιατί σημασία έχει να μπορούμε να ξεπερνάμε τις δυσκολίες.»

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "