Χρυσό Βραβείο στο Δήμο Ιλίου στα Best City Awards 2017

Κατηγορία: Δυτική Αθήνα Ίλιον

Το Χρυσό (Gold) Βραβείο Βιώσιμης Πόλης (Liveable City) στον Τομέα της Υγείας απέσπασε ο Δήμος Ιλίου στον διαγωνισμό Best City Awards 2017, για την πρωτοπόρα διαδικτυακή εφαρμογή «Νοιάζομαι» (http://www.ilionsocial.gr/), που δημιούργησε με στόχο την εύκολη πρόσβαση και την ταχύτερη εξυπηρέτηση των Ευπαθών Κοινωνικών Ομάδων.

Η εφαρμογή υλοποιήθηκε στο πλαίσιο αναβάθμισης και εκσυγχρονισμού της Κοινωνικής Υπηρεσίας, χρηματοδοτείται από ιδίους πόρους του Δήμου Ιλίου και ακολουθεί όλους τους κανόνες προστασίας των προσωπικών δεδομένων, για το λόγο αυτό είναι ασφαλής και φιλική προς τον χρήστη, ο οποίος μπορεί με ταχύτητα:

  • Να έχει πρόσβαση στις απαραίτητες πληροφορίες για τις προσφερόμενες υπηρεσίες.
  • Να μπορεί να υποβάλλει online την αίτησή του, να παρακολουθεί και να ενημερώνεται για την πορεία της.

Οι απονομές πραγματοποιήθηκαν στο πλαίσιο ειδικής τελετής στην Τεχνόπολη Δήμου Αθηναίων και το βραβείο παρέλαβε ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος και η τέως Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ανδριάνα Αλεβίζου.


 

Ο Δήμαρχος Ιλίου Νίκος Ζενέτος, φανερά ικανοποιημένος μετά την τελετή, δήλωσε:

«Η διάκριση αυτή, επιβραβεύει τη διαρκή προσπάθεια που καταβάλλουμε, προκειμένου να οικοδομήσουμε μια δημιουργική και αμφίδρομη επικοινωνία με τους πολίτες. Νοιαζόμαστε για αυτούς και θέλουμε να είμαστε δίπλα τους ουσιαστικοί συμπαραστάτες στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν. Το πρόγραμμα «Νοιάζομαι» αποτελεί ένα χρηστικό εργαλείο μηχανοργάνωσης της Κοινωνικής μας Υπηρεσίας, μέσω του οποίου καταφέρνουμε να είμαστε αποτελεσματικότεροι, εκμηδενίζοντας τις χρονοβόρες γραφειοκρατικές διαδικασίες και προσφέροντας ακόμα πιο ποιοτικές υπηρεσίες.»


Στην ειδική τελετή παρευρέθηκαν επίσης, ο Αντιδήμαρχος Κοινωνικών Υπηρεσιών Ιωάννης Χαραλαμπόπουλος, η Διευθύντρια της Κοινωνικής Αναστασία Παπάζογλου και υπηρεσιακά στελέχη του Δήμου Ιλίου. Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "