Γ.-Δ. Καρράς: Ανοχύρωτη από τις πλημμύρες η Δυτική Αθήνα , με ευθύνη της Περιφέρειας Αττικής

Κατηγορία: Δυτική Αθήνα ΑΣΔΑ


"Ανοχύρωτοι από τις πλημμύρες παραμένουν οι Δήμοι Αγίας Βαρβάρας, Αγίων Αναργύρων-Καματερού, Αιγάλεω, Ιλίου, Πετρούπολης, Περιστερίου και Χαϊδαρίου", είπε ο Βουλευτής Β' Αθηνών Γεώργιος-Δημήτριος Καρράς μιλώντας σε τοπικό ραδιοφωνικό σταθμό.

Όπως ανέφερε και σε άρθρο του σε εβδομαδιαία εφημερίδα (21-10-2018) για το ίδιο θέμα, "τα αντιπλημμυρικά έργα που έχουν υλοποιηθεί με πρωτοβουλία των Δήμων δεν επαρκούν και απαιτείται συνολική και οριστική αντιμετώπιση των προβλημάτων. Μόλις τον προηγούμενο μήνα ανατέθηκε από την Περιφέρεια Αττικής εκπόνηση συνολικής μελέτης για την κατασκευή αντιπλημμυρικών έργων στους Δήμους της Δυτικής Αθήνας. Διαδικασία που θα απαιτήσει το λιγότερο πενταετία μέχρι την τυχόν έναρξη εκτελέσεων του έργου, δηλαδή περί το 2024.  

Είναι προφανές ότι μοναδικός στόχος της ενέργειας αυτής είναι να παράσχει άλλοθι ενεργειών στην Κυβέρνηση και να δημιουργήσει ψευδαίσθηση αποτελεσματικότητας. Έτσι, οι περιοχές της Δυτικής Αθήνας θα παραμένουν ανοχύρωτες σε κάθε έντονη και διαρκή βροχόπτωση. Ας ευχηθούμε λοιπόν να μην υπάρξουμε και πάλι θεατές τραγικών γεγονότων." 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "