Ο Δήμαρχος Αγίας Βαρβάρας, κ. Γιώργος Καπλάνης, μιλά στο Vukentra – Skaisat για το παρόν και το μέλλον της Πόλης του (Video)

Κατηγορία: Δυτική Αθήνα Αγία Βαρβάρα


Σε μία συνέντευξη εφ’ όλης της ύλης, ο Δήμαρχος της Αγίας Βαρβάρας, κ. Γιώργος Καπλάνης, μιλά στο φακό του VukentraSkaisat για την σημερινή κατάσταση της Πόλης του, τον προγραμματισμό και την πορεία των έργων που είτε βρίσκονται σε εξέλιξη, είτε πρόκειται να αρχίσουν στο αμέσως επόμενο χρονικό διάστημα, το κοινωνικό έργο του δήμου στις ευπαθείς ομάδες και τα ΑμεΑ, τις προοπτικές ανάπτυξης της πόλης, την ιδιαιτερότητα της ένταξης στο κοινωνικό γίγνεσθαι των Ρομά δημοτών με παράλληλη διατήρηση των ιδιαίτερων πολιτιστικών χαρακτηριστικών τους και τον σχεδιασμό και προγραμματισμό της διοίκησής του για το άμεσο μέλλον προκειμένου η Αγία Βαρβάρα να μην σταματήσει να αναπτύσσεται σε όλους τους τομείς.

Τέλος, απαντώντας στις ερωτήσεις του Νίκου Παρίκου, δηλώνει παρών και στην νέα δημοτική περίοδο που έρχεται με τις εκλογές τον Μάιο του 2019, για τις οποίες θα είναι εκ νέου υποψήφιος για την Δημαρχία της Πόλης.


Λήψη, επεξεργασία και δημιουργία του οπτικού υλικού της συνέντευξης (Video), από τον σκηνοθέτη και δημοσιογράφο Νίκο Κεμάλη, σε συνεργασία με το τεχνικό επιτελείο του Skaisat.com

Νίκος Παρίκος

Vukentra.grSkaisat.com

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "