Το Τζόκερ των 6…μυρίων, ο «αντιδήμαρχος» και το «Πόθεν Έσχες» των μεταγραφών

Κατηγορία: Δημοτικά Περιφέρειες


Δεν έφτανε η αναστάτωση στους αυτοδιοικητικούς και τα στελέχη των ΟΤΑ όλης της χώρας από την πρωτοφανή γι’ αυτούς διαδικασία της ηλεκτρονικής υποβολής των δηλώσεων «Πόθεν Έσχες», ήλθαν και τα ηλεκτρονική σημειώματα (e-mail) από την αρμόδια υπηρεσία για τα τυπικά σφάλματα που έκαναν κατά την υποβολή τους.

Μη έχοντας την εμπειρία, αναστατώθηκαν λαμβάνοντας αυτά τα «καλοπροαίρετα» ηλεκτρονικά μηνύματα που τα περισσότερα αφορούσαν καταχωρήσεις σε λάθος κωδικούς της ηλεκτρονικής δήλωσης.

Ένας απ’ αυτούς, όμως, και μάλιστα πολύπειρος αντιδήμαρχος, φαίνεται ότι κέρδισε το «Τζόκερ» και μάλιστα των 6 …μυρίων. Αν και δεν έχουν γίνει γνωστές οι βασικοί παράμετροι της υπόθεσης, διαρροές από πηγές μεγάλου Δήμου της Χώρας, αναφέρουν ότι έχει προκληθεί μεγάλη αναστάτωση σε όλη την ανώτατη πολιτική και υπηρεσιακή διοικητική πυραμίδα του συγκεκριμένου Δήμου, για το θέμα που προέκυψε, ενώ εκφράστηκε και «ΜΕΓΑ Έκπληξη» για το συγκεκριμένο πρόσωπο που ερευνάται, αφού το οικονομικό προφίλ του δεν συνάδει με το συγκεκριμένο ποσό.

Όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, αρμόδια ελεγκτική υπηρεσία του κράτους, ζήτησε από τον Δήμο, για το συγκεκριμένο αυτοδιοικητικό στέλεχος που ερευνάται, κάθε στοιχείο για τις αμοιβές που αυτό έχει λάβει από το 2011 και μετά, όπως επίσης και για τα περιουσιακά στοιχεία τόσο του ιδίου, όσο και μελών της οικογένειάς του μέχρι τρίτου βαθμού συγγένειας.

Διαρροές, που προς το παρόν δεν επιβεβαιώνονται από τρίτες ανεξάρτητες πηγές, αναφέρουν ότι το ερευνώμενο αυτοδιοικητικό στέλεχος είναι στην πράξη «θύμα» εν αγνοία του, συγκυριών και πράξεων διαχείρισης χρήματος άλλων οικονομικών οντοτήτων και προσώπων, που έχουν απασχολήσει το δημόσιο βίο στο πρόσφατο παρελθόν, αν και υπάρχουν «σημειώσεις» για στοιχεία που σχετίζονται και αναφέρονται σε χώρες της Λατινικής Αμερικής στα πεδία του επαγγελματικού αθλητισμού και όχι μόνο.

Σε κάθε περίπτωση, η κατ’ αρχή εκτίμηση είναι ότι όλα θα «λήξουν» ομαλά και ανώδυνα για το συγκεκριμένο στέλεχος και θα αποδειχθεί ότι η «φερόμενη» εμπλοκή του στο «τζόκερ» των 6…μυρίων, έγινε εν αγνοία του και χωρίς καμία συνειδητή δική του δράση…

Όπως αναφέρει και η εκκλησιαστική ρύση «Νυν απολύεις τον δούλο σου δέσποτα…», εξάλλου η ανάσταση ήγγικεν…

Αν το μυαλό του αναγνώστη πάει σε συγκεκριμένο δήμο, πρόσωπα και καταστάσεις, αν και η ευθύνη είναι αποκλειστικά δική του, δεν έχει σχέση με την πραγματικότητα… Κανείς να μην ξεχνά ότι η χώρα έχει περισσότερους από 130 μεγάλους Δήμους…

Σημασία έχει ότι η «Αλήθεια» θα λάμψει και θα αποδοθούν «Τα του Καίσαρος… το Καίσαρι…». Το πότε θα γίνει αυτό…;

Κοντός ψαλμός αλληλούια…

«Ο Σχολάζων και Κολάζων»

Vukentra.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "