Κατηγορίες για ανύπαρκτα έργα στον δήμο Νεάπολης-Συκεών

Κατηγορία: Δημοτικά Περιφέρειες

Ο υποψήφιος δήμαρχος Νέαπολης-Συκεών κατηγορεί τον νυν δήμαρχο πως έχει μετατρέψει τα πάντα σε προεκλογική φιέστα παρουσίασης έργων-μακετών

Ανάβει η προεκλογική μάχη στον δήμο Νεάπολης Συκεών, με τον υποψήφιο δήμαρχο, Δ.Ζιγκερίδη, να κατηγορεί τον νυν δήμαρχο, Σ.Δανιηλίδη, πως πραγματοποιεί επικοινωνιακή πολιτική, ξοδεύοντας τα λεφτά των δημοτών, αφού έχει μετατρέψει τα πάντα σε προεκλογική φιέστα παρουσίασης έργων-μακετών, παραβιάζοντας, όπως σημειώνει, κανόνες ισοτιμίας της προεκλογικής περιόδου.

Συγκεκριμένα, σύμφωνα με όσα υποστηρίζει ο κ. Ζιγκερίδης, ο δήμαρχος απέστειλε σε όλους τους γονείς μέσω των σχολείων των Πεύκων επιστολή τριών σελίδων με την οποία καλούσε στην παρουσίαση μελέτης κατασκευής του 2ου Γυμνασίου Πεύκων.

«Στην επιστολή προπαγάνδας προσπαθώντας στην αγωνία του να δικαιολογήσει το ανύπαρκτο έργο της Διοίκησης του μιλά άκουσον άκουσον για έργα 80 εκατ. σε όλο το φήμο και μάλιστα ότι στα Πεύκα ξεπερνούν τα 11 εκατ. ευρώ,όταν το πολύ χαμηλό ποσοστό εκτέλεσης του τεχνικού προγράμματος τον διαψεύδει απόλυτα εκτός και εάν έχει χάσει την αίσθηση της πραγματικότητας και των αριθμών. Προσπαθεί μάταια να πείσει τους πολίτες των Πεύκων για το έργο που δεν έγινε. Και όλα αυτά εγκαινιάζοντας μακέτες ξοδεύοντας  για προσκλήσεις πολυτελείας για καθαρά προεκλογικούς σκοπούς συνεχίζοντας την εγκαινολογία και παροχολογία χωρίς όρια», τονίζει στην ανακοίνωσή του ο κ. Ζιγκερίδης.

«Ξεπερνώντας τον εαυτό του προσπαθεί να δημιουργήσει πλαστή εικόνα παραπληροφορώντας τους πάντες παίζοντας με την νομιμότητα. Έτσι  για μια  ακόμη φορά ο δήμος απέκρυψε ότι υπάρχει ολόκληρο ρέμα δίπλα από το οικόπεδο που θα ανεγερθεί στο προσεχώς μέλλον , το οποίο δεν φαινόταν στο αρχικό τοπογραφικό που είχε στείλει ο δήμος στο ΟΣΚ ΑΕ όπως αναφέρει σε e-mail την 29-1-2014 o Γρηγόρης Κούγκας Σύμβουλος Διοίκησης του Υπουργείου. Ζητήθηκε νέο τοπογραφικό από το δήμο με πλήρη αποτύπωση του ρέματος», συμπληρώνει.

«Καταλαβαίνετε πραγματικά την αξιοπιστία του Δήμου όταν αντίστοιχα κατηγορείτε για ψευδές τοπογραφικό του οικόπεδου του 8ου-15ου Νηπιαγωγείου Συκεών και χωρίς να έχει απαντήσει ο Δήμαρχος ακόμη,  πως είναι δυνατόν να κατατίθεται ανακριβές τοπογραφικό και να μην γίνεται Ένορκη Διοικητική Εξέταση και μάλιστα σε ένα έργο το οποίο χρηματοδοτείται από το ΕΣΠΑ; Ανακύπτουν οι σοβαρότατες ευθύνες της Διοίκησης για την καθυστέρηση σημαντικών έργων και ότι τα επικοινωνιακά παραμύθια δεν τον σώζουν», καταλήγει η ανακοίνωση.

Πηγή: voria.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "