Ρένα Δούρου: «Ανάγκα και οι θεοί πείθονται»… Εκ νέου υποψήφια στην Περιφέρεια Αττικής

Κατηγορία: Δημοτικά Περιφέρεια Αττικής


Το αστέρι της διέγραψε μετεωρική πορεία, αλλά όπως συμβαίνει πάντα στην αριστερά, το κομματικό κατεστημένο δεν δέχεται και δεν επιδέχεται «αμφισβητήσεις» στην δική του πορεία. Αποτέλεσμα ή Ρένα, η «Ρένα μας» για τους πιστούς οπαδούς της, κινδυνεύει να βρεθεί στην ναφθαλίνη των πάγκων της αντιπολίτευσης στο αμφιθέατρο του Περιφερειακού Συμβουλίου Αττικής.

Ο λόγος; Ο Αλέξης, σημερινός «άρχων» του ΣΥΡΙΖΑ, απεφάσισε και μίλησε: «Η θέση σου είναι στην Περιφέρεια Αττικής όπου έλαμψες και θα πρέπει να συνεχίσεις προκειμένου να ολοκληρώσεις το έργο σου. Ξεχνάς Ελληνική Βουλή, που έτσι κι αλλιώς δεν έχεις δικαίωμα να είσαι υποψήφια, ξεχνάς και την Ευρωβουλή γιατί το κόμμα έχει άλλες προτεραιότητες σε υποψηφίους».

Το θέμα της υποψηφιότητας και του πολιτικού μέλλοντος της Ρένας Δούρου έκλισε και «σφραγίσθηκε» στην συνάντησή της με τον Πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, την προηγούμενη εβδομάδα σύμφωνα με αποκαλυπτικό ρεπορτάζ του aftodioikisi.gr. Διαβάστε το στην συνέχεια και κρίνετε μεταξύ άλλων, αν η πολιτική δεν είναι παρά ένα διαρκής διαγκωνισμός πολιτικής επιβίωσης με θύματα ακόμη και πρωτοκλασάτους πρωταγωνιστές.

Δημ-άρχης

Vukentra.gr

------------------

Συνάντηση Τσίπρα – Δούρου για την Περιφέρεια Αττικήςκαθορίζει το μέλλον της Δούρου

Συνάντηση είχαν την προηγούμενη εβδομάδα ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας με την Περιφερειάρχη Αττικής Ρένα Δούρου. Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, ο Τσίπρας ζήτησε επιτακτικά από τη Δούρου να θέσει εκ νέου υποψηφιότητα για την Περιφέρεια Αττικής. Όπως είναι γνωστό η κ. Δούρου, έχει εκφράσει την επιθυμία της τόσο στον πρωθυπουργό όσο και στον κομματικό μηχανισμό της Κουμουνδούρου, να μην είναι εκ νέου υποψήφια για την Περιφέρεια Αττικής.

Ωστόσο ο Αλέξης Τσίπρας, φαίνεται ότι έχει απορρίψει το αίτημα της και στην συνάντηση της έθεσε με τα επιτάσεως το ζήτημα της καθόδου της στις επόμενες εκλογές. Στο πλαίσιο των πιέσεων που ασκούνται στην κ. Δούρου, εντάσσονται και οι διαρροές από το Μαξίμου προς τα ΜΜΕ, ότι «κλείδωσε» η υποψηφιότητα της στην Περιφέρεια Αττικής.

Η Ρ. Δούρου, πάντως δεν έχει και πολλές επιλογές για να παραμείνει στην κεντρική πολιτική σκηνή. Δεν μπορεί να είναι υποψήφια βουλευτής και ευρωβουλευτής καθώς υπάρχει ασυμβίβαστο ακόμη κι αν παραιτηθεί πριν τις 31 Αυγούστου που λήγει η θητεία της από τη θέση της περιφερειάρχη, ενώ και το σενάριο της διεκδίκησης του δήμου της Αθήνας, φαίνεται να ναυαγεί αφού ο ΣΥΡΙΖΑ αναζητά άλλον υποψήφιο για τον πρώτο δήμο της χώρας.

Στην περίπτωση της Ρένας Δούρου, μάλλον ταιριάζει η ρήση: «Ανάγκα και οι θεοί πείθονται»…

Πηγή: aftodioikisi.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "