«Συνάντηση του Αντιπεριφερειάρχη κ. Σπύρου Τζόκα, με τις εθελοντικές ομάδες που δραστηριοποιούνται στη Δυτική Αθήνα»

Κατηγορία: Δημοτικά Περιφέρεια Αττικής

 

Ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Σπύρος Τζόκας, με δεδομένο το γεγονός ότι βρισκόμαστε στο μέσο περίπου της αντιπυρικής περιόδου, ενώ εκδηλώνονται και έντονα καιρικά φαινόμενα, συναντήθηκε την Τρίτη 31/07/2018 στο γραφείο του με εκπροσώπους των εθελοντικών ομάδων της περιοχής. 

Οι εκπρόσωποι δήλωσαν για μια ακόμη φορά τη διαθεσιμότητά τους σε οποιαδήποτε κατάσταση κριθεί ότι μπορούν να συνδράμουν και αφορούν τόσο σε θέματα πρόληψης και αντιμετώπισης, όσο και σε θέματα αποκατάστασης. 

Ο Αντιπεριφερειάρχης, αφού άκουσε τις απόψεις και τα προβλήματα των εθελοντών, τόνισε την αναγκαιότητα ύπαρξης μιας καλής και εποικοδομητικής συνεργασίας με τους αρμόδιους υπηρεσιακούς φορείς και τους ευχαρίστησε για τη μέχρι σήμερα προσφορά τους. 

Στη συνάντηση παρόντες ήταν και ο Προϊστάμενος Πολιτικής Προστασίας του τμήματος Κεντρικού – Νότιου – Βόρειου και Δυτικού Τομέα της Περιφέρειας Αττικής, καθώς και συνεργάτες του Αντιπεριφερειάρχη.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "