Ρένα Δούρου: Παραμένει εξαφανισμένη η (θλιμένη!!!) βασίλισσα της Αυτοδιοίκησης

Κατηγορία: Δημοτικά Περιφέρεια Αττικής


Ορισμένοι ειδικοί και επαΐοντες, μιλούν για «ψυχαναγκαστικό φαινόμενο», που συναντάται συνήθως σε μεγάλες προσωπικότητες με έντονα αναπτυγμένο τον συναισθηματισμό τους, ειδικά δε προς τα συντρόφια τους που δεν θέλουν σε καμία περίπτωση να «σκεπάσουν».

Συνέβη στις πρώτες φονικές πλημμύρες της Μάνδρας με τους 23 νεκρούς, επαναλήφθηκε στις δεύτερες πλημμύρες στην ίδια περιοχή πριν λίγους μήνες και κορυφώθηκε σαν φαινόμενο τις τελευταίες ημέρες στις φονικές πυρκαγιές με τους προς το παρόν 93 νεκρούς στο Μάτι.

Αν και, όπως και τις προηγούμενες καταστροφές στη Μάνδρα, είναι η καθ’ ύλη και σε απόλυτο βαθμό αρμόδια, η κυρία Δούρου, -η Ρένα μας-, παραμένει πάλι εξαφανισμένη, περιμένοντας κατά την πρακτική του συντρόφου Αλέξη να περάσει η «μπόρα». Βέβαια θα πρέπει να αναφέρουμε για να μην την αδικήσουμε ότι είχε προλάβει στο «τσάκ» και πριν ξεσπάσουν οι φονικές πυρκαγιές στην Κινέτα, τη Ραφήνα και το Μάτι, να αναγγείλει ότι εργάζεται αόκνως για την παροχή αυξημένων κινήτρων στους ΡΟΜΑ, πιθανόν για να εκπαιδευτούν ποιο καλά σε αυτό που γνωρίζουν να κάνουν, δηλαδή εμπόριο ουσιών, κλπ, κλπ, αν και η ίδια μίλησε μόνο για την προσαρμογή τους στο κοινωνικό γίγνεσθαι μέσω της εκπαίδευσης.

Αν’ αυτής και σε ότι αφορά την τραγωδία στο Μάτι, ανέλαβε να βγάλει τα κάστανα από τη φωτιά επιρρίπτοντας ευθύνες στους δημάρχους, μία ταπεινή περιφερειακή Σύμβουλος που η κα Ρένα της έχει αναθέσει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας Αττικής.

Ο διάβολος, όμως, έχει κοντά ποδάρια λέει ο λαός και πριν ο αλέκτωρ λαλήσει τρεις, ο Δήμαρχος Ραφήνας κος Μπουρνούς, μιλά για στημένο παιχνίδι απόρριψης ευθυνών με πλαστά έγγραφα.

Το τι θα προκύψει τελικά σε ότι αφορά την αλήθεια των γεγονότων για τους 93 πλέον νεκρούς και τους 15 αγνοούμενους, θα φανεί από τις έρευνες του εισαγγελέα που έχει επιληφθεί.


Αυτό που έχει σημασία είναι ότι η βασίλισσα του αυτοδιοικητικού τομέα του ΣΥΡΙΖΑ, -Ρένα Δούρου-, παραμένει από την περασμένη Τρίτη εξαφανισμένη, σε σημείο μάλιστα που ορισμένοι σύντροφοί της στο κυβερνών κόμμα ανησύχησαν για την υγεία της. Όχι ο λαός δεν ενδιαφέρθηκε για πάρτι της, αφού έχει το θλιβερό καθήκον να θρινεί τους νεκρούς του, όπως έκανε πριν για τους νεκρούς της Μάνδρας.

Όσο για την ίδια να μην ανησυχεί κανένας, εξάλλου οι αριστεροί «ηγέτες», -έστω και αν αυτό είναι μόνο στη φαντασία τους-, είναι σκληρά καρύδια και αντέχουν. Θαυμαστές της εκτιμούν ότι βρίσκεται κλεισμένη με το επιτελείο της σε κάποιο σκοτεινό και ανήλιο γραφείο, εξετάζοντας την κατάσταση και καταστρώνοντας λεπτομερή σχέδια για την διάθεση και διαχείριση των δωρεών που ιδιώτες και ιδρύματα κατέθεσαν υπέρ των πληγέντων, δωρεές που δεν πρέπει να αφεθούν στην τύχη και στη διάθεση κάθε τυχάρπαστου που θα εμφανισθεί ως σωτήρας και μέγας αναμορφωτής.

Στο επανιδείν λοιπόν και μην ανησυχείτε… η Ρένα μας είναι πάντα εδώ, έστω κι αν οι προκατειλημμένοι δεν την βλέπουν…

Και να θυμάστε ότι το μετά έχει σημασία πάντα, αυτό που χτίζει πάνω στον πόνο και τις στάχτες των άλλων… μην λερωθούμε κι όλας… Εξάλλου, όπως πολύ σοφά ανάφερε για τον κο Τσίπρα ο Υπουργός του Τίποτα κος Χρυσόστομος Βερναρδάκης και σε αντιστοιχία για την Ρένα μας, μόνο 43 χρονών είναι και δεν μπορεί να άρει τις αμαρτίες όλου του ΣΥΡΙΖΑ και της Κυβέρνησης Τσίπρα…

«Διογένης ο Κρατών και τον Φανόν»

Vukentra.gr

--------------------

Δείτε στην συνέχεια της καταγγελίες του Δημάρχου Ραφήνας κου Μπουρνούς για τις ευθύνες των «αρμοδίων» σε ότι αφορά τα τραγικά γεγονότα και τη ν διαχείριση της φονικής πυρκαγιάς στο ΜΑΤΙ, καθώς και τις προσπάθειες που καταβάλλονται ώστε να τις φορτωθούν τα μικρά, πολύ μικρά «ψάρια».

«ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΜΟΥ ΕΠΙΡΡΙΨΟΥΝ ΕΥΘΥΝΕΣ»

Καταγγελία δημάρχου Ραφήνας: Περιφερειακή σύμβουλος πλαστογράφησε έγγραφο για την ευθύνη της εκκένωσης

Σε μία καταγγελία κατά περιφερειακής συμβούλου προχώρησε σήμερα, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1, ο δήμαρχος Ραφήνας, Βαγγέλης Μπουρνούς. Καταγγέλλει ότι κατά τη  χθεσινή κατάθεσή του στην ανακρίτρια παρουσιάστηκαν πλαστά έγγραφα, τα οποία φέρουν την υπογραφή της συμβούλου της Περιφέρειας Αττικής, κ. Τσούπρα.

Σύμφωνα με τον ίδιο, πρόκειται προφανώς για την αναπληρώτρια σε θέματα Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, η οποία προσκόμισε έγγραφο στο οποίο φαίνεται ότι συνεδρίασε Συντονιστικό Όργανο, κατά τη διάρκεια της πυρκαγιάς, το οποίο δεν συνεδρίασε ποτέ.

Στο ίδιο πλαστό έγγραφο, σύμφωνα με τον δήμαρχο Ραφήνας, φαίνεται ότι στη συνεδρίαση του Συντονιστικού, που υποστηρίζει πως δεν έγινε ποτέ, συμμετείχε τόσο ο δήμαρχος Διονύσου, όσο και ο ίδιος, στον οποίο δόθηκε εντολή εκκένωσης της περιοχής.

Δείτε το επίμαχο έγγραφο με το χαρακτηριστικό απόσπασμα:


Ωστόσο, ο κ. Μπουρνούς διαψεύδει τα παραπάνω, τονίζοντας πως «αυτοί είναι πολλοί και εγώ είμαι ένας, αλλά έχω τις αποδείξεις στα χέρια μου, θα τις καταθέσω και τότε θα δούμε ποιος θα πάει φυλακή», και αναφερόμενος στα αποδεικτικά στοιχεία έκανε λόγο για μάρτυρες και υλικό από τις κάμερες διαχείρισης της κυκλοφορίας.

Όπως εξήγησε ο ίδιος, το έγγραφο που κατατέθηκε με τα πρακτικά της επίμαχης συνεδρίασης αναφέρει ότι το Συντονιστικό συγκλήθηκε στις 20:30 και ολοκληρώθηκε στις 21:00, καθώς και ότι σε αυτό συμμετείχαν η Πυροσβεστική και η Ελληνική Αστυνομία.

«Αναφέρεται ότι μου έδωσαν προφορική εντολή εκκένωσης», υπογράμμισε, διαψεύδοντας σε κάθε τόνο ότι είχε λάβει τέτοια εντολή. Μάλιστα, είπε πως ο δικηγόρος του θα καταθέσει μηνύσεις, καθώς επιχειρείται να μεταφερθούν οι ευθύνες.

Επικαλούμενος τον νόμο, επανέλαβε ότι «όταν η φωτιά επεκτείνεται σε περισσότερους από έναν δήμο, η αρμοδιότητα εκκένωσης περνά στην Περιφέρεια» και ερωτηθείς εκ νέου γιατί δεν πήρε τη σχετική πρωτοβουλία, απάντησε πως «δεν έχω έλεγχο μιας κατάστασης που επεκτείνεται σε ένα σημείο. Αυτός που έχει συνολική εικόνα και συντονίζει είναι οι πυροσβέστες, όμως δεν συναντήθηκα ποτέ με αυτούς».

Ο δήμαρχος Ραφήνας ξεκαθάρισε, τέλος, ότι «κανένα κυβερνητικό στέλεχος δεν με πήρε να μου πει να συγκαλύψω».


Φιλίππου: Δευτερούσης σημασίας το αν δόθηκε εντολή εκκένωσης στον Μπουρνούς

Στην ίδια εκπομπή, λίγο αργότερα, μίλησε και ο σύμβουλος Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Αττικής, Πέτρος Φιλίππου, ο οποίος απουσίαζε από την Αθήνα την περασμένη Δευτέρα.

Όπως είπε, ο ίδιος έλαβε φαξ στις 18:50 για την έκτακτη συνεδρίαση του Συντονιστικού, το οποίο έφερε την υπογραφή της περιφερειάρχη Ρένας Δούρου, ενώ την ίδια στιγμή εστάλη το σχετικό sms στους δημάρχους.

Ως προς την ώρα της σύγκλησης του Οργάνου, συμφώνησε με τον δήμαρχο Ραφήνας ότι ήταν στις 20:30, ενώ τόνισε ότι όσοι συμμετείχαν έχουν κρατήσει και τα πρακτικά της. Ωστόσο, όπως είπε ο ίδιος, δεν υπάρχει το όνομα του Βαγγέλη Μπουρνούς στα πρακτικά, καθώς απουσίαζε δικαιολογημένα, αφού βρισκόταν στο πύρινο μέτωπο.

Ερωτηθείς αν δόθηκε εντολή εκκένωσης στον δήμαρχο Ραφήνας, ο κ. Φιλίππου απάντησε πως δεν γνωρίζει, ενώ χαρακτήρισε «δευτερεύον» το αν δόθηκε ή όχι η σχετική εντολή, αφού ο κ. Μπουρνούς βρισκόταν μέσα στη φωτιά.

Ο ίδιος ο δήμαρχος Ραφήνας, στη συνέχεια, σημείωσε πως ο ίδιος δεν έλαβε ποτέ κανένα μήνυμα για τη συνεδρίαση, αφού όπως είπε υπεύθυνος για την Πολιτική Προστασία του δήμου του είναι αντιδήμαρχος, ο οποίος βρισκόταν εκτός, και εγκλωβισμένος στη φωτιά της Κινέτας.

Κληθείς να αιτιολογήσει το ποια είναι η πλαστογράφηση, ο Βαγγέλης Μπουρνούς είπε ότι δεν του δόθηκε ποτέ εντολή εκκένωσης, καθώς και το ότι στην προτελευταία σελίδα των πρακτικών αναφέρεται το όνομα του δημάρχου Διονύσου, ο οποίος διαβεβαίωσε ότι είχε φύγει νωρίς.

Πηγή: ΑΝΤ1news,iefimerida.gr 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "