Η Ρένα Δούρου και τα «Κοντά Ποδάρια» των ψεμάτων της… Έργο ΣΥΡΙΖΑ, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη…

Κατηγορία: Δημοτικά Περιφέρεια Αττικής


Η κα Ρένα Δούρου, στήριξε την προεκλογική εκστρατεία της με την οποία αναδείχθηκε στην θέση της Περιφερειάρχου Αττικής, στην αναδιοργάνωση του συστήματος συλλογής και διαχείρισης απορριμμάτων από τους Δήμους του λεκανοπεδίου.

Πολέμησε με πάθος τη δημιουργία χώρων επεξεργασίας οικιακών και άλλων απορριμμάτων στην Ανατολική Αττική, για λόγους υποβάθμισης του περιβάλλοντος, όπως λαλούσε με χάρη, κατάργησε το εργοστάσιο επεξεργασίας τους μέσα στα όρια του ΧΥΤΑ Φυλής και αντί για το κλείσιμο του τελευταίου, όπως είχε υποσχεθεί, επέβαλε την διόγκωσή του, αυξάνοντας το μέγεθός του.

Έδωσε, όμως και τυράκι στους χαχόλους που ακόμη πιστεύουν στις ικανότητές της. Πρότεινε δια αντιπροσώπου της, την αντικατάσταση του ξεπερασμένου ΧΥΤΑ Φυλής, με 100 νέους χώρους, παλιά ανενεργά λατομεία, περιμετρικά υποτίθεται των αστικών περιοχών του λεκανοπεδίου, από τα οποία, όλως τυχαίως το 90% βρίσκεται στην δυτική Αθήνα και το υπόλοιπο 10% στην ανατολική Αττική.

Την κατάσταση που επικρατεί σήμερα στα οικιακά σκουπίδια και τον ΧΥΤΑ Φυλής, που δεν λειτουργεί περιγράφει πολύ καλά η κα Νικολέττα Μουτούση σε σημείωμά της στο liberal.gr (παρουσιάζεται σε άλλη στήλη), όπως επίσης και τις αντιδράσεις των μεγάλων δήμων για το θέμα αυτό.

Η κατάσταση είναι πολύ δραματική και η κα Ρένα Δούρου, όπως συνήθως συμβαίνει με τους ομοειδεάτες της εξουσιαστές, παραμένει εξαφανισμένη. Εξάλλου τι να πει. Η ίδια είναι απόλυτα υπεύθυνη για την κατάσταση που δημιουργήθηκε, αν και τα σημάδια υπήρχαν ακόμη και πριν αυτή καταλάβει την θέση που κατέχει σήμερα.

Το οξύμωρο είναι ότι ο ΕΣΔΝΑ, ουσιαστικά θυγατρικός οργανισμός της Περιφέρειας Αττικής, που διαχειρίζεται τον ΧΥΤΑ Φυλής, μόλις πρόσφατα προχώρησε σε αύξηση των τελών που πληρώνουν οι δήμοι για την εναπόθεση σ’ αυτόν των οικιακών απορριμμάτων που συγκεντρώνουν, φθάνοντας τα 50 ευρώ περίπου ανά τόνο μόνο και μόνο εν έτι 2018 να ακολουθείται η ίδια πρακτική με το 1960 για την διαχείρισή τους, δηλαδή να τα θάβουν.


Για το θέμα, και κυρίως για τα πεπραγμένα της κας Δούρου, στη Περιφέρεια, και κυρίως, τον τραγικό σχεδιασμό της για τα σκουπίδια και τα όσα ολέθρια έχουν γίνει μέχρι σήμερα, υπό την καθοδήγησή της, καθώς και τις φοβερές επιβαρύνσεις των δήμων, επιβαρύνσεις πέρα από κάθε λογική, η στήλη τις επόμενες ημέρες θα δημοσιεύσει ένα πλήρες και πολύ αναλυτικό άρθρο, με στοιχεία που σπάνε κόκαλα και θέτουν βαθιά το μαχαίρι της αλήθειας, όπως πάντα.

Η κυρία Δούρου, συνεχίζει, όμως, να παραμένει αλαζόνας, επιτίθεται σε όλους τους άλλους, πριν απ’ αυτήν και την κλάκα της και σε όσους φιλοδοξούν να έλθουν μετά απ’ την ίδια για όσα της καταμαρτυρούν, ζητώντας απ’ αυτούς να προτείνουν λύσεις όταν η ίδια για τρία ολόκληρα χρόνια αδιαφόρησε τελείως.

Δυστυχώς, όπως για όλους του Έλληνες Πολιτικούς και για την ευειδή κα Δούρου «για όλα φταίνε οι γκόμενες…. οι πρώην και επόμενες». Όσο για τους κατοίκους αυτής της έρμης αστικής περιοχής και μάλιστα στην αρχή του καλοκαιριού, έ… ας περιμένουν… Τα σκουπίδια και βρώμα τους δεν αλλοιώνονται αν παραμείνουν μερικές ημέρες έξω από τα σπίτια τους… Εξάλλου δικά τους είναι…

Έργο ΣΥΡΙΖΑ, ήταν δίκαιο και έγινε πράξη…

Δημ-άρχης

Vukentra.gr

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "