Δημοτική Συνεργασία Ελληνικού-Αργυρούπολης: Το Μητροπολιτικό Κοινωνικό Ιατρείο Ελληνικού Πρέπει να Ζήσει

Κατηγορία: Δημοτικά Περιφέρεια Αττικής


ΤΟ ΜΗΤΡΟΠΟΛΙΤΙΚΟ ΚΟΙΝΩΝΙΚΟ ΙΑΤΡΕΙΟ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ!

ΕΙΜΑΣΤΕ ΣΤΟ ΠΛΕΥΡΟ ΤΩΝ ΕΘΕΛΟΝΤΩΝ ΤΟΥ! ΔΙΕΚΔΙΚΟΥΜΕ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ ΤΗΝ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΤΟΥΣ ΣΤΟ ΧΩΡΟ!

H Ελληνικόν ΑΕ, προφανώς με εντολή της κυβέρνησης και σε εκτέλεση της σχετικής μνημονιακής συμφωνίας με ΕΕ και ΔΝΤ απαίτησε εγγράφως προ ημερών τη διακοπή της λειτουργίας του Μητροπολιτικού Κοινωνικού Ιατρείου Ελληνικού (ΜΚΙΕ).

Το Ιατρείο αυτό έχει εξυπηρετήσει τις ανάγκες πολλών χιλιάδων ασθενών με δεκάδες χιλιάδες Ιατρικές επισκέψεις ενώ τροφοδοτεί εδώ και χρόνια με φαρμακευτικό υλικό σχεδόν όλες τις δομές αλληλεγγύης καθώς και διάφορα κρατικά ιδρύματα σώζοντας στην κυριολεξία ζωές.

Στηρίζουμε το ΜΚΙΕ από την πρώτη στιγμή της λειτουργίας του με την εθελοντική συμμετοχή μελών μας στη δράση του, σεβόμενοι απόλυτα την αυτονομία του και την παρέχοντας την αναγκαία υποδομή στο ξεκίνημά του.

Είμαστε αλληλέγγυοι στην προσπάθεια των εθελοντών του να κρατήσουν ζωντανή αυτή την πολύτιμη δομή.

Απαιτούμε από την Κυβέρνηση να πάψει να κρύβεται πίσω από την Ελληνικό ΑΕ και να πάρει μέτρα ώστε το Ιατρείο να παραμείνει στη θέση του και να συνεχίσει να προσφέρει το πολύτιμο έργο του στην κοινωνία.

Η σημερινή Δημοτική αρχή δεν επιτρέπεται να σφυρίζει αδιάφορα. Πολύ περισσότερο που ο κος Κωνσταντάτος συμμετέχει στη διοίκηση της Ελληνικόν ΑΕ. Όπως εμείς ως Δημοτική Αρχή στηρίξαμε τη λειτουργία του Ιατρείου, οφείλει με τη σειρά της να το στηρίξει. Είναι γνωστό εξ άλλου ότι το ΜΚΙΕ ανταποκρίθηκε σε όλα τα αιτήματα δομών του Δήμου μας για παροχή βοήθειας.
Καλούμε τους πολίτες του Δήμου μας να σταθούν στο πλάι των εθελοντών.

ΤΟ ΜΚΙΕ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΖΗΣΕΙ!

ΔΗΜΟΤΙΚΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ - ΑΡΓΥΡΟΥΠΟΛΗΣ 

Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "