Περιφέρεια Αττικής: Συνεχίζεται η στήριξη του Καλλιτεχνικού Γυμνασίου Περιστερίου

Κατηγορία: Δημοτικά Περιφέρεια Αττικής

 


«Δωρεά δεκατεσσάρων υπολογιστών της Περιφέρειας Αττικής στο Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Περιστερίου».

Ο Αντιπεριφερειάρχης του Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Τζόκας επισκέφτηκε το Καλλιτεχνικό Γυμνάσιο Περιστερίου, με αφορμή τη δωρεά δεκατεσσάρων υπολογιστών για την κάλυψη των αναγκών του σχολείου στο πλαίσιο αντικατάστασης των υπολογιστών της Περιφέρειας Αττικής, μετά από κοινή πρωτοβουλία που έλαβε μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη Ψηφιακής Πολιτικής, κ. Αθανασιάδη.

Στη συνάντηση που είχε με τη Διευθύντρια κα. Σοφιάδου, ενημερώθηκε για τις δράσεις του σχολείου και τα προβλήματα που παρουσιάζονται στη λειτουργία του.

Ο Αντιπεριφερειάρχης διαβεβαίωσε για μία ακόμη φορά ότι η Περιφέρεια Αττικής και ο ίδιος θα συνεχίσουν να στηρίζουν το σχολείο και να καλύπτουν τις ανάγκες του, στο πλαίσιο των αρμοδιοτήτων τους.

Υπενθυμίζεται ότι το Καλλιτεχνικό Σχολείο του Περιστερίου είναι ένα από τα τρία που λειτουργούν στην Αττική, το οποίο ιδρύθηκε το προηγούμενο καλοκαίρι μετά από αγώνες της εκπαιδευτικής κοινότητας, του Δήμου Περιστερίου και της Περιφέρειας Αττικής.

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "