Η «Ρένα» μας, ο στρατός της και η «μάσα με δέκα μασέλες» λίγο πριν το τέλος…

Κατηγορία: Δημοτικά Περιφέρεια Αττικής


Πάρε κόσμε… Ρένα Δούρου μοιράζεις λεφτά εκεί στην Περιφέρεια να έρθουμε;

Ρε τι είναι ετούτοι! Ρε άρχισε πάλι η μάσα με δέκα μασέλες στο Δημόσιο και δεν μας είπαν εμάς τίποτα; Να πάμε να πάρουμε μεροκάματο; Ρε σκ@#@ στο στόμα μας διότι γράφαμε καλά λόγια για τη Ρένα Δούρου! Μπορεί να τον λες τρελό τον Τζήμερο, αλλά σε αυτή την ομιλία μια χαρά στα λογικά του δείχνει, τα ‘χει 400 που λένε, και δεν βρέθηκε κανείς να αναιρέσει τις καταγγελίες του.

Λίγο ντροπή δεν υπάρχει; Ισχύουν ή δεν ισχύουν; Αν αρχίσουμε να φωνάζουμε «λήσταρχοι, κλέφτες κ.λπ.» θα φταίμε; Οπότε σας γράφουμε τα βασικά νούμερα που ανέφερε ο τρελός, νάρκισσος, παρανοϊκός, αδίστακτος κ.λπ., κ.λπ., τα κοσμητικά με τα οποία κατά καιρούς τον έχεουν «στολίσει».

Μόνο που δεν έχει ταμείο στα χέρια του για να τον πούμε κλέφτη, ενώ δουλειά του δημοσιογράφου είναι να ελέγχει την εξουσία, οπότε αυτή τη στιγμή ελεγχόμενοι είσαστε εσείς οι κρατούντες, που έχετε την «κουτάλα» στα χέρια και αν πιστέψουμε τα νούμερα που ανέφερε ο «τρελός», μάλλον άλλο είναι το «τρελό»… μήπως άρχισε το παρτάκι με τα λεφτά του φορολογούμενου που καταληστεύεται; Ή μήπως δεν σταμάτησε ποτέ;

Δεν ξέρουν πόσους μισθοδοτούν, κατήγγειλε ο Θάνος Τζήμερος λοιπόν. Ρώτησε, και ο… υπεύθυνος προσωπικού έδωσε τη «μαγευτική» σε κάθε περίπτωση απάντηση «2.000 πάνω-κάτω». Σε σοβαρή χώρα θα είχε επέμβει εισαγγελέας, διότι το δεν ξέρει η αριστερά τι ποιεί η δεξιά (σ.σ. χέρα που θα έλεγε ο Κρητίκαρος Πολάκης, δεν αφορά υτα άκρα του πολιτικού φάσματος) θα είχε ξεσηκωθεί θύελλα στο Κοινοβούλιο. Εδώ; Σιωπή, τα ζωντανά κοιμούνται.

Έδωσε στοιχεία που υποστήριξε ότι είναι του προϋπολογισμού της Περιφέρειας, κυρία Ρένα Δούρου. Αν αληθεύουν, τότε η περιώνυμη «τοπική αυτοδιοίκηση» για την οποία όλοι κόπτονται, μάλλον μοιάζει με ένα απίθανο εκτροφείο σκανδάλων.

Κρούουμε ανοιχτές θύρες θα μας πουν. Δεκτόν… Γι’ αυτό φαίνεται και διάφορα φαιδρά πρόσωπα, λαμογιαραίοι κάθε απόχρωσης δεν πολυγουστάρουν την κεντρική πολιτική σκηνή. Τους αρέσει «να προσφέρουν» στην αυτοδιοίκηση. Τύποις είναι… στην απ’ έξω, επί της ουσίας όμως είναι πιο μέσα και από τους μέσα, λένε όσοι ξέρουν τα της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Πάμε όμως στα νούμερα κι ας αφήσουμε το μπλα-μπλα. Ό,τι γράφεται από εδώ και κάτω έχουν τον χαρακτήρα ερωτήματος, αν και όπως ήδη είπαμε, ο καταγγέλλων δηλώνει ότι τα αναφέρει ο προϋπολογισμός. Δείτε λοιπόν αγαπητοί φίλοι του DP, τι κάνουν αυτοί που εκλέξατε με τα χρήματα που δεν προλαβαίνετε να πληρώνετε προς το κράτος κι εσείς δεν μπορείτε να τα βγάλετε πέρα με τις οικογένειές σας. Δείτε αθλιότητα… συγνώμη, αναδιανομή το λένε.

  • Οι μόνιμοι υπάλληλοι της περιφέρειας που κόστισαν το 2016 συνολικά 49,2 εκατ. ευρώ, το 2018 θα κοστίσουν 57,8 εκατ. ευρώ. Γιατί χρειάζονται από τους φόρους μας επιπλέον 8,6 εκατομμύρια ευρώ; Στραγάλια είναι; Κι αν νομίζετε ότι αυτό είναι το πιο κραυγαλέο, κάνετε μεγάλο λάθος.
  • Οι υπάλληλοι ορισμένου χρόνου το 2016 κόστισαν 180.000 ευρώ, ενώ ο προϋπολογισμός του 2018 η δαπάνη αυξάνεται στα 2 εκατομμύρια ευρώ!!! 1.820.00 ευρώ επιπλέον!!!
  • Στον τομέα των «πρόσθετων παροχών», (σ.σ. διότι ως γνωστόν είναι και ευαίσθητοι), το 2016 δαπάνησαν 3 εκατομμύρια ευρώ και το 2018 ετοιμάζονται να δαπανήσου 7,8 εκατομμύρια ευρώ!!!
  • Το 2016 για τις «μετακινήσεις» δαπάνησαν 454.000 ευρώ και το 2018 ετοιμάζονται να δαπανήσουν 2,12 εκατομμύρια ευρώ!
  • Για «υπερωρίες» το 2016 δαπάνησαν 122.000 και τώρα για το 2018 σκοπεύουν να στήσουν «βιομηχανία», αφού προϋπολογίζουν το απίστευτο ποσό των 1.245.000 εκατομμυρίων ευρώ!!! Πολύ δουλειά έπεσε και δεν προλαβαίνουν μάλλον…
  • Για «λοιπές υπηρεσίες» (σ.σ. μη μας ρωτάτε τι είναι), το 2016 δαπάνησαν το ποσό των 34 εκατομμυρίων ευρώ και το 2018 έχουν προϋπολογίσει να δαπανήσουν 86 εκατομμύρια ευρώ!!!
  • Σε αυτά θα πρέπει να προστεθούν οι αμοιβές αποσπασμένων σε γραφεία βουλευτών, μερικές εκ των οποίων ακόμα και δεκαπλασιάστηκαν!!! Χρήμα ξοδεύουν για να «σπρώχνουν» χρήμα σε κρυφές μισθοδοτήσεις σε μπλογκ και εφημερίδες που παίρνουν μεροκάματο για να «λιβανίζουν» την Περιφέρεια, δηλαδή τη Ρένα Δούρου… Μια απορία, μελέτες θα δώσετε; Διότι κι εκεί είχαν υπάρξει καταγγελίες.
  • Κάντε λοιπόν την πρόσθεση 8,6 εκατ. + 1,82 εκατ. + 4,8 εκατ. + 1,66 εκατ. + 1,123 εκατ. + 52 εκατ., χωρίς να προσθέσετε τα τελευταία για τα οποία δεν έδωσε νούμερα, για να βγάλετε ένα νούμερο πάνω από 68 εκατομμύρια ευρώ που θα πληρώσει ο φορολογούμενος για το πάρτι της Περιφέρειας.

Ελπίζουμε να έχουν καλές δικαιολογίες για τα χρήματα που αιτούνται, διότι διαφορετικά θα έπρεπε να μπει απευθείας εισαγγελέας να ζητά διευκρινίσεις. Είδατε πολλές φορές όμως να έχουν τέτοιες ευαισθησίες; Μέχρι ένα σημείο φταίνε. Δημόσιοι υπάλληλοι είναι και αυτοί.

Ενίοτε υποφέρουν και εκφοβίζονται. Κάθε μέρα ακούμε για αυθαιρεσίες μανδαρίνων δεξιών, αριστερών, κεντρώων σε «μαγαζάκια» που έχουν στήσει τα κόμματα – νταβατζήδες στο Δημόσιο, το οποίο κανείς δεν έχει συμφέρον να αγγίξει.

Αυτή είναι μια αλήθεια την οποία παραδέχεται κάθε έντιμος άνθρωπος και το Δημόσιο έχει πολλούς, που δουλεύουν με φιλότιμο για ένα κομμάτι ψωμί και βλέπουν τα κομματικά παράσιτα στο πάρτι και τρελαίνονται. Άνθρωποι είναι όλοι δημόσιοι υπάλληλοι, εισαγγελείς, οικογένειες έχουν και εξαρτώνται από τον αδηφάγο κρατικό Λεβιάθαν.

Όταν όμως βλέπεις τέτοια κατάντια από τα «πολιτικά αηδόνια» που ευαγγελίζονταν τα καθαρά -δήθεν αριστερά- χέρια και επαναστατικές αλλαγές, απλώς αγανακτείς… Αγανακτείς με όλους αυτούς τους εθισμένους ψεύτες και αυτά τα διεφθαρμένα γομάρια της ενωμένης υποτίθεται Ευρώπης.

Αυτά που υποτίθεται ήρθαν να μας βάλουν στον ίσιο δρόμο, μαζί με το ΔΝΤ, αφήνουν τους εγχώριους πολιτικούς «αστέρες» να ασχημονούν, να ασελγούν σε βάρος της ταλαιπωρημένης Ελλάδας, που θα πληρώσει πολύ ακριβά κάποια στιγμή αυτό το κατάντημα…


Πηγή: defence-point.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "