Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α.: Όλα τα έσοδα από το «Ημερολόγιο 2018» στους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας

Κατηγορία: Δημοτικά Περιφέρεια Αττικής

 

Με μία ακόμη ενέργεια η Ένωση Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής στέκεται στο πλευρό των κατοίκων της Μάνδρας, που προσπαθεί να κλείσει τις πληγές που άνοιξαν οι φονικές πλημμύρες.

Το «Ημερολόγιο 2018» της Ε.ΑΣ.Υ.Δ.Α. είναι ένα φωτογραφικό ταξίδι στον χρόνο, στην ιστορία Μάνδρας και Μεγάρων. Φωτογραφίες σπάνιες, από μία άλλη Ελλάδα που συγκινούν τους λίγο μεγαλύτερους και διδάσκουν τους νεότερους. Το πιο σημαντικό όμως είναι πως τα 3 ευρώ -ένα ποσό καθαρά συμβολικό- θα διατεθεί εξ ολοκλήρου για τους πλημμυροπαθείς της Μάνδρας, ως φυσική συνέχεια των πρωτοβουλιών της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής Αττικής το τελευταίο διάστημα.


Το «Ημερολόγιο 2018» είναι προσφορά της μη κερδοσκοπικής εταιρείας Πολιτιστικού και Κοινωφελούς έργου «Αιγέας», του επιχειρηματία Θανάση Μαρτίνου που διακρίνεται για σημαντική κοινωνική προσφορά του.

Όποιος επιθυμεί να αγοράσει το καλαίσθητο ημερολόγιο και να συνεισφέρει με αυτό το μικρό, αλλά τόσο σημαντικό για τους κατοίκους της Μάνδρας ποσό, μπορεί να επικοινωνήσει με τα γραφεία της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Δυτικής: 

  • Σταθερό τηλέφωνο: 210-57.17.066
  • Τηλέφωνο προέδρου: 6977-090.036
  • Τηλέφωνο γεν. γραμματέα: 6977-571.473


 

Για το Δ.Σ.

Ο                                          Ο

Πρόεδρος                          Γεν. Γραμματέας

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος            ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ Χρήστος

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "