Ε.Α.Υ.Δ.Α.: Η Δυτική Αττική θέλει ουσιαστική ασφάλεια και όχι πυροτεχνήματα εντυπωσιασμού

Κατηγορία: Δημοτικά Περιφέρεια Αττικής

 

Νύχτα δρομολογεί τη μεταφορά της Υποδιεύθυνσης Ασφαλείας και της Δίωξης Ναρκωτικών Δυτικής Αττικής το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη. Μετά τις αντιδράσεις της Ένωσης μας για την αχαρακτήριστη απόφαση της μετεγκατάστασης των ανωτέρω Ειδικών Υπηρεσιών Ασφάλειας από την περιοχή του Αιγάλεω στο Ζεφύρι που ακόμα και οι πιο αδαής αντιλαμβάνονται τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει στην εγκληματικότητα της πολύπαθης Δυτικής Αττικής εφόσον οι «μυστικοί» αστυνομικοί, τα πρόσωπα τους, τα μέσα μετακίνησης τους κ.λ.π., τίθενται σε κοινή θέα και δωρίζονται στους κακοποιούς, το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας επισπεύδει σκανδαλωδώς διατάζοντας άρον άρον την μεταφορά τους, για να προκάνουν άραγε τι;

Για το φλέγον ζήτημα έχουν ενημερωθεί όλοι οι δήμαρχοι και οι δημοτικές αρχές της Δυτικής Αθήνας, η Περιφέρεια Αττικής ο Περιφερειακός τομέας Δυτικής Αθήνας, πολιτικά κόμματα και βουλευτές. Όλοι ανεξαιρέτως αντελήφθησαν την αστοχία της συγκεκριμένης απόφασης κατανοώντας πλήρως τους προβληματισμούς μας και τις αντιρρήσεις μας και δεσμεύτηκαν όλοι να θέσουν το ζήτημα στον καθ΄ ύλην αρμόδιο Υπουργό που φυσικά έχει και την τελική ευθύνη.

Για το θέμα ενημερώσαμε και τον δήμαρχο Φυλής κύριο Χρήστο Παππού και του απευθύναμε δραματική έκκληση να μην προχωρήσει σε αυτήν την ενέργεια, γνωστοποιώντας του τις καταστροφικές συνέπειες που θα έχει στην αντιμετώπιση της εγκληματικότητας όχι μόνο στον Δήμο του αλλά και σε όλη την Δυτική Αττική καθώς και την ανήκεστη και μη αναστρέψιμη βλάβη που θα προκαλέσει.

Το Υπουργείο τέλος αντί προβληματιστεί και να μπει σε διάλογο για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που αφορά την ασφάλεια των πολιτών, επαναλαμβάνει τα λάθη του παρελθόντος από τα οποία δυστυχώς κανείς δεν διδάχθηκε!!!

Η πολύπαθη Δυτική Αττική, η πιο εγκληματογόνος περιοχή πανελλαδικά, και οι κάτοικοί της, δεν είναι δυνατόν να αντιμετωπίζονται ως πειραματόζωα. Καλούμε ακόμη μία φορά όλους τους φορείς να σταθούν στο ύψος των περιστάσεων αναλαμβάνοντας τις ευθύνες τους και πιστεύουμε στην ενεργοποίηση των πολιτών για να μην κληθούν στο τέλος να πληρώσουν τον λογαριασμό από τα λάθη των ηγεσιών για ακόμη μία φορά.

Η Δυτική Αττική θέλει ουσιαστική ασφάλεια και όχι πυροτεχνήματα εντυπωσιασμού.  

Για το Δ.Σ.

- Ο -                                                     - Ο -

Πρόεδρος                                         Γεν. Γραμματέας

ΣΤΑΜΑΤΑΚΗΣ Γεώργιος                           ΝΑΣΤΟΥΛΗΣ Χρήστος

 

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "