H «ξαφνική» πλημμύρα... πήρε και την καριέρα της Ρένας

Κατηγορία: Δημοτικά Περιφέρεια Αττικής


Το μοιραίο πρόσωπο, η βασίλισσα της αριστεράς που ακούει στο όνομα Ρένα Δούρου, είναι η πρωταγωνίστρια του εθνικού δράματος που ζει από προχθές η χώρα.

Η ανευθυνοϋπεύθυνη Περιφερειάρχης, η οποία όλον αυτόν τον καιρό θέλει να εμφανίζεται ως ο θηλυκός Τσίπρας που θα πάρει κάποια στιγμή τη θέση του πραγματικού Τσίπρα στον ΣΥΡΙΖΑ. Η… δελφίνα η οποία άλλοτε ήταν η πασιονάρια της αριστεράς, με τις σηκωμένες γροθιές και τα ταγάρια, με τους όρκους πίστης στον Τσάβες και με το παρελθόν ως αναλύτρια στο υπουργείο Εθνικής Άμυνας επί Ακη Τσοχατζόπουλου. Η κ. Δούρου, που οι άσπονδοι φίλοι την φωνάζουν Μαδούρου, πνίγηκε στη νεροποντή που πάγωσε όλη την Ελλάδα.

Οι ευθύνες των πολιτών της Δυτικής Αττικής ή των δημάρχων ή ακόμη και της κυβέρνησης είναι αυτονόητες. Όμως, η Περιφέρεια που βρίσκεται σε όλο αυτό; Άραγε μάθαμε ποτέ ότι προ ολίγων ημερών έγινε σύσκεψη επιτροπής της κ. Δούρου και μαζί με τον Αντιπεριφερειάρχη είχαν βγάλει έκθεση με την οποία έλεγαν ότι ηΑττική είναι θωρακισμένη από πλημμύρες; Δεν έχουν ευθύνες οι υπάλληλοί της για όλο αυτό που έγινε; Δεν πρέπει να υπάρξουν παραιτήσεις και δεν πρέπει και η ίδια να αναλάβει την πολιτική ευθύνη;

Η βασίλισσα είναι γυμνή εδώ και χρόνια, αλλά με κάποιο μαγικό τρόπο και αυτή και οι κολαούζοι της δεν εμφανίζονται πολύ στα κανάλια. Δεν βγαίνουν οι διαχειριστικές ανεπάρκειες της περιφέρειας διότι απλά έχει τον τρόπο της να κρύβει την κακή δημοσιότητα. Και να εμφανίζεται μόνον όταν κάνει οργισμένες ανακοινώσεις που κατηγορεί όλους τους άλλους εκτός από την ίδια. Ή που κάνει μηνύσεις κατά παντός υπευθύνου αντί να ξεκινήσει από τον εαυτό της;

Που ήταν στις καταστροφικές πυρκαγιές των καλοκαιριών; Που ήταν με τη ρύπανση στον Σαρωνικό; Κρυμμένη πίσω από άλλους… υπεύθυνους, ξέρει καλά να βγάζει απ’ έξω την ουρά της.

Κάποτε ήταν η «καθαρή» αριστερή, η νεαρή Ρένα που έβγαλε τους πάντες οφσάιντ. Τώρα η ίδια, γερασμένη πολιτικά, έβαλε αυτογκόλ αποδεικνύοντας ότι η διαχειριστική ανεπάρκεια δεν είναι ίδιον της κεντρικής πολιτικής σκηνής. Και μάλλον η πλημμύρα που πήρε τουλάχιστον 16 αθώες ψυχές πήρε και την καριέρα της Ρένας Δούρου που έβλεπε τον εαυτό της μέχρι και… πρωθυπουργό.

Πηγή: antinews.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "