Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα Αθηνών: Έκτακτη Σύσκεψη Σ.Ο.Π.Π.

Κατηγορία: Δημοτικά Περιφέρεια Αττικής


Έκτακτη σύσκεψη του Συντονιστικού Οργάνου Πολιτικής Προστασίας (Σ.Ο.Π.Π.) συγκάλεσε την Πέμπτη 16 Νοεμβρίου 2017 ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών κ Σπύρος Τζόκας στα γραφεία της Περιφερειακής Ενότητας.

Στην έκτακτη σύσκεψη, η οποία συγκλήθηκε λόγω πρόγνωσης επικίνδυνων καιρικών φαινομένων και επαπειλούμενου κινδύνου πλημμυρών, συζητήθηκαν, πέραν των άλλων που αποφασίστηκαν στο τακτικό ΣΟΠΠ(25/10/2017):

Θέματα που αφορούν τον έλεγχο και τη συντήρηση των αντιπλημμυρικών έργων, τη διάθεση μηχανημάτων σε εργασίες βραχείας αποκατάστασης μετά από την εκδήλωση καταστροφικών πλημμυρικών φαινομένων, τη λήψη επιπρόσθετων προστατευτικών μέτρων ασφαλείας για οχήματα και πεζούς, την άμεση ενημέρωση του Κέντρου Επιχειρήσεων Πολιτικής Προστασίας (ΚΕΠΠ) της ΓΓΠΠ, για τυχόν συμβάντα και για την αντιμετώπιση των δυσμενών συνεπειών και την κινητοποίηση των αρμοδίων κατά περίπτωση σε δράσεις διάσωσης ατόμων, διαχείρισης της κυκλοφορίας των οχημάτων κλπ.

Το ενδεχόμενο της μη λειτουργίας των σχολείων της Δυτικής Αθήνας την Παρασκευή 17/11/2017,το οποίο θα αποφασιστεί μετά από εκτίμηση της κατάστασης από τους Δημάρχους των Δήμων της Π.Ε. Δυτ. Αθήνας, οι οποίοι και θα ενημερώσουν σχετικά τις Δ/νσεις Α’θμιας και Β’θμιας Εκπαίδευσης

Τέλος επισημάνθηκε ότι θα πρέπει να αποφεύγονται οι άσκοπες μετακινήσεις και ιδιαίτερα σε επικίνδυνα σημεία , όπως ρέματα κ.ο.κ.

Στη σύσκεψη συμμετείχαν: ο Δήμαρχος Αγ. Βαρβάρας κ. Καπλάνης, οι Αντιδήμαρχοι: Περιστερίου κ. Τσιώτα, Αιγάλεω κ. Νικητάκης, Αγ.Αναργύρων/Καματερού κ. Ελαιοτριβάρης, Ιλίου κ. Λιόσης , Αγ.Βαρβάρας κ. Σαββίδης. Επίσης συμμετείχαν οι διοικητές του 2ου και 10ου ΠΣ, εκπρόσωποι της Αστυνομικής Δ/νσης Δυτ. Αττικής και της Δ/νσης Τροχαίας Δυτικής Αττικής, ο προϊστάμενος της Διεύθυνσης Πολιτικής Προστασίας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης, εθελοντές και υπηρεσιακοί παράγοντες της Περιφέρειας και των Δήμων.

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "