Υπόθεση Ελέγχου ΣΜΑ Περιστερίου: Ο αντιπεριφερειάρχης Σπύρος Τζόκας απαντά στο Vukentra.gr

Κατηγορία: Δημοτικά Περιφέρεια Αττικής


Κατ’ αρχήν να ζητήσουμε δημόσια συγνώμη από τον αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθήνας κ. Σπύρο Τζόκα, γιατί, στο δημοσίευμά μας με τίτλο «”Διαπλεκόμενη” ή ανίκανη η Περιφέρεια Αττικής – Δεν υπάρχει ΣΜΑ στο Αμαξοστάσιο Περιστερίου (!!!)», αναφέραμε ότι δεν πιθανολογούσαμε απάντηση, για όσα περιέχονται σ’ αυτό, από την κ. Δούρου και ειδικότερα τον κ. Σπύρο Τζόκα (για να διαβάσετε το συγκεκριμένο άρθρο κάντε κλικ εδώ).

Αντίθετα, ο κ. Τζόκας αντιδρώντας άμεσα, και είναι δείγμα της ποιότητάς του ως πολιτικού προσώπου, κάτι σπάνιο για την εποχή μας, όχι μόνο μας απάντησε αλλά έδωσε αυτή την απάντησή του στην δημοσιότητα, μαζί με τις έγγραφες εξηγήσεις του υπογράφοντος το εγγράφο για την «Μη ύπαρξη ΣΜΑ Περιστερίου» και Προϊσταμένου της Δ/νσης Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Ενότητας Δυτικού Τομέα Αθηνών, κ. Γιάνναρη Κωνσταντίνου.

Να σημειώσουμε, με μεγάλη ικανοποίηση μάλιστα, ότι είναι μία από τις πολύ σπάνιες περιπτώσεις, στη θητεία μας στα ηλεκτρονικά ΜΜΕ, που δημόσιο πρόσωπο με καίρια θέση ευθύνης απαντά άμεσα, παραθέτοντας μάλιστα στοιχεία της υπηρεσίας του.

Παραθέτουμε στην συνέχεια τόσο την απάντηση του κ. Τζόκα, όπως ακριβώς μας στάλθηκε, χωρίς περικοπές, μαζί με το επισυναπτόμενο «διευκρινιστικό έγγραφο» του κ. Γιάνναρη.

…………………………………….

Η απάντηση του αντιπεριφερειάρχη Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Σπύρου Τζόκα

Γραφείο Αντιπεριφερειάρχη

Δυτικής Αθήνας

Σπύρου Τζόκα

Περιστέρι 09-10-2015

Με αφορμή δημοσίευμα του Voukentra.gr, αναφορικά με έλεγχο που διενεργήθηκε από υπηρεσία της Περιφέρειας Αττικής στο αμαξοστάσιο του Δήμου Περιστερίου έχουμε να παρατηρήσουμε τα παρακάτω:

α) ο Αντιπεριφερειάρχης κ.Σπύρος Τζόκας, μόλις πληροφορήθηκε το επίδικο θέμα, ζήτησε και έλαβε έγγραφη ενημέρωση από την αρμόδια για έλεγχο υπηρεσία, σχετικά με το θέμα, την οποία και επισυνάπτουμε.

β) οι χαρακτηρισμοί προς τα πολιτικά πρόσωπα είναι αναιτιολόγητοι και ανοίκειοι. Τους αντιπαρερχόμαστε καθώς δεν βοηθούν τη δημόσια συζήτηση.

γ) Επισημαίνεται ότι η Περιφέρεια Αττικής και η Περιφερειακή Ενότητα Δυτικού Τομέα έχουν θέσει ως προτεραιότητα την εξάλειψη φαινομένων διαφθοράς στη Δημόσια Διοίκηση, όπου αποδεδειγμένα αυτά υφίστανται.

δ) Η έκθεση της υπηρεσίας, επίσης δεν συνάδει με τους βαρείς χαρακτηρισμούς που αποδίδονται στους υπαλλήλους.

ε) Επισυνάπτεται η έκθεση της υπηρεσίας και διερευνάται με νηφαλιότητα και υπευθυνότητα ο όποιος καταλογισμός ευθυνών ήθελε προκύψει.

στ) Είμαστε πάντα στη διάθεση του δημόσιου ελέγχου και συνεχίζουμε τη διερεύνηση του θέματος, σε συνεργασία με τις εμπλεκόμενες υπηρεσίες.

..................................................

Το έγγραφο της Διεύθυνσης Υγειονομικού Ελέγχου & Περιβαλλοντικής Υγιεινής- Η αντ - απάντηση του Voukentra.gr, τις επόμενες ημέρες

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "