Σε ανάκριση για ΜΙΖΕΣ ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του!!!

Κατηγορία: Διεθνή Γεγονότα


Μην πανικοβάλλεστε, δεν συμβαίνει στην Ελλάδα, αλλά στο Ισραήλ. Στη χώρα μας, με τη δικαιοσύνη να έχει το δικαίωμα να δαγκώνει μόνο «ξυπόλυτους», η πολιτική και οικονομική ελίτ της χώρας είναι πολύ καλά προστατευμένη από τέτοιες χυδαιότητες, χάριν του νόμου που εισηγήθηκε ο Βενιζέλος και όλες οι Κυβερνήσεις από το 2002 και μετά διατηρούν, παρόλο που τον καταγγέλλουν. Κι όπως λένε τα «πρόβατα», συγνώμη ο λαός, «για όλα φταίνε οι γκόμενες, οι πρώην και οι επόμενες»,ποτέ δε οι τωρινές.

Ίσως γιατί πάντα υπάρχει η περίπτωση, αν θέλετε ο φόβος, για το σκοτεινό μέλλον. Κι αν τους κάτσει…; Σε κάθε περίπτωση ο «χεσμένος», -πάντα υπάρχει το «έφαγε η γριά σύκα και απ’ την λαιμαργία της χέστηκε επάνω της»-, δεν φοβάται το ξέπλυμα που τον κάνει «καθαρό», αλλά «το στεγνό καθάρισμα»… Είναι τώρα για τέτοια πράγματα…

--------------------

Σε ανάκριση για ΜΙΖΕΣ ο Πρωθυπουργός και η σύζυγός του!!! Στο Ισραήλ όμως. Διαβάστε λεπτομέρειες να πάθετε και να μάθετε...

Το Ισραήλ είναι μια μικρή χώρα που βρίσκεται διαρκώς σε πόλεμο και περικυκλωμένη απο εχθρικά κράτη.

Ο ήρωας του πολέμου Αριέλ Σαρόν έγινε, μετά τον θρίαμβό του στον πόλεμο και (11ος) πρωθυπουργός ως επιστέγασμα της λαμπρής καριέρας. Πέθανε το 2014 σχεδόν σιδηροδέσμιος για διαφθορά.


 

Ο Μοσέ Κατσάβ έγινε ο πρώτος πρόεδρος του Ισραήλ που ήρθε στην Ελλάδα, ολοκληρώνοντας μια πολύ σημαντική στρατηγική στροφή του Ισραήλ. Κάποια στιγμή της προεδρίας του μπήκαν στο προεδρικό Μέγαρο του Ισραήλ  δυο υπαστυνόμοι και τον...συνέλαβαν. Δυο γυναίκες υπάλληλοι του Μεγάρου είχαν καταθέσει με αποδείξεις για σεξουαλική επίθεση. Βρίσκεται για την υπόθεση αυτή στη φυλακή!

Ο Μπέντζαμιν Νετανιάχου είναι πρωθυπουργός σήμερα και έχει καταγάγει σημαντικές νίκες για το Ισραήλ με κυριότερη την αναγνώριση απο τις ΗΠΑ της Ιερουσαλήμ, ως πρωτεύουσας. Στην Ελλάδα θεωρείται ως ο πρωθυπουργός που ολοκλήρωσε μια στενότατη συμμαχία Ισραήλ και Ελλάδας, ζωτικότατης σημασίας για τις δυο χώρες.


Πριν λίγες ημέρες εισέβαλαν στο γραφείο του Νετανιάχου δυο αξιωματικοί της Αστυνομίας, τον ανέκριναν για διαφθορά και χθες τον έστειλαν στο νοσοκομείο  τεχνητά ή όχι μετά απο νέα πολύωρη ανάκριση. Μαζί του ανακρίθηκαν σε ...αστυνομικό τμήμα η σύζυγός του Σάρα και ο γιός του Γιαίρ για διαφθορά.

Υπάρχουν καταθέσεις μαρτύρων υπο προστασία, δηλαδή με γνωστά ονόματα και παροχή προνομίων τύπου Ζήγρα-Ακη. Οι μάρτυρες καταθέτουν ότι ο Νετανιάχου είχε στήσει διαπλοκή μεταξύ Μέσων Ενημέρωσης και μιας εταιρείας (BEZEQ), η οποία πήρε συμβόλαια εκατομμυρίων.

Είναι δεύτερη σοβαρή κατηγορία κατα Νετανιάχου, μετά εκείνη για μίζες από την γερμανική εταιρεία κατασκευής πλοίων THYSSEN KRUPP.

Οι ανακρίσεις του εν ενεργεία πρωθυπουργού γίνονται αυθωρεί και παραχρήμα μετά τις καταγγελίες και τις συλλογές στοιχείων απο απλούς χαμηλόβαθμους αστυνομικούς.

Αυτού του είδους τη Δημοκρατία έχει το Ισραήλ, η οποία μοιάζει με εκείνη των ΗΠΑ, στις οποίες μια οποιαδήποτε πόρνη βγαίνει σε παγκόσμια ζωντανή μετάδοση και μιλάει για την σεξουαλική σχέση που είχε μια φορά με η χωρίς προφυλακτικό με τον ενεργεία πρόεδρο Τράμπ...

Ούτε ο Νετανιάχου, ούτε ο Τραμπ τολμούν να μιλήσουν για σκευωρίες και να αποκαλέσουν "συμμορίτες" τους  αστυνομικούς, τους δικαστικούς και τους δημοσιογράφους που δημοσιοποιούν τις καταγγελίες, οι οποίες φυσικά και δεν έχουν εκδικαστεί...

Κάντε τη σύγκριση με την Ελλάδα... Φέρτε στη μνήμη σας τις αντιδράσεις πολιτικών διαχρονικά, όταν δημοσιοποιούνται στοιχεία με καταθέσεις κλπ για εμπλοκή τους σε μίζες. Θυμηθείτε πως τις καταγγελίες εναντίον τους τις παρουσιάζουν σαν επιθέσεις κατά  της δημοκρατίας,των κομμάτων, των ομάδων, του λαού, της Ελλάδας, της παγκόσμιας κοινότητας...

Στην Ελλάδα γερμανικές εταιρείες, όπως η ΝΟΒΑΡΤΙΣ, η ΖΗΜΕΝΣ, η προαναφερόμενη στο Ισραήλ και άλλες έκαναν πάρτι σε υπουργεία, οργανισμούς με δωροδοκίες κλπ.


Μπήκε ο Ακης, ως να είχε πάρει μόνο αυτός και ο Σμπώκος...Στρατηγοί, δημοσιογράφοι, δικαστικοί, κρατικοί αξιωματούχοι και τα συμβούλια έμειναν χωρίς καν έρευνα για λογαριασμούς...

Στο Ισραήλ ανακρίνονται απο απλούς αστυνομικούς και πρωτοδίκες και στην Ελλάδα με το κατάπτυστο άρθρο του Συντάγματος δεν ανακρίνονται σχεδόν ποτέ, και αν συμβεί ανακρίνονται απο συναδέλφους τους στη...Βουλή! Στο Ισραήλ είναι παρόμοια η δράση της γερμανικής εταιρείας.

Την ώρα που οι Ισραηλινοί βρήκαν πλοία στην Κορέα, ικανά να προστατεύσουν τις γεωτρήσεις στην θάλασσα ανοιχτά της Κύπρου, μπήκε στη μέση η γερμανική εταιρεία και τους είπε "μην τα πάρετε, εμείς δεν έχουμε μεν, αλλά θα κατασκευάσουμε και θα σας δώσουμε και μίζες".

Αυτό το κόλπο το είχε ξανακάνει στην Ελλάδα μια ισραηλινή εταιρεία, σε βάρος μιας άλλης ισραηλινής. Δυο ελεεινοί Ελληνες υπουργοί "τσίμπησαν" και όταν το ανακαλύψαμε με υπαλλήλους του Υπουργείου εξαπέλυσαν εξοντωτικές επιθέσεις και τα κουκούλωσαν. 

Στο Ισραήλ όχι μόνο δεν κουκουλώνονται, όχι μόνο δεν βγαίνει δίωξη, όπως αυτή του πανίσχυρου Μυτιληναίου μετά ...15 χρόνια απο τη μίζα, αλλά θέτουν υπο προστασία στενούς συνεργάτες του πρωθυπουργού.

Απλοί αστυνομικοί κάνουν συμφωνία μαζί τους και τους λένε: "Θα σε πάμε για μικρή ποινή, αλλά θα καταθέσεις εναντίον του προϊσταμένου σου πρωθυπουργού". Και έτσι κάνουν με τον Νετανιάχου και εκείνος δεν τους λέει "κουκουλοφόρους, πληρωμένους, συμμορίτες..."


Στην υπόθεση της γερμανικής εταιρείας, ο πρωθυπουργός Νετανιάχου «βοήθησε» να κλείσει η συμφωνία ύψους 1,5 δισ. ευρώ, παρά τις διαμαρτυρίες αξιωματικών και στελεχών του υπουργείου Άμυνας, που πίστευαν ότι τα προϊόντα της Thyssen Krupp ήταν πολύ ακριβά. 

Το ισραηλινό υπουργείο Δικαιοσύνης ανακοίνωσε ότι ξεκίνησε έρευνα για την υπόθεση, υπογραμμίζοντας ωστόσο ότι δεν υπήρχε λόγος να υποψιάζονται προσωπική εμπλοκή του Νετανιάχου. 

Μερικούς μήνες αργότερα, τον περασμένο Ιούλιο, η αστυνομία συνέλαβε επτά άτομα -αξιωματούχους και επιχειρηματίες- για τις συμβάσεις με τον γερμανικό κολοσσό. Όλοι είναι ύποπτοι για δωροδοκία, φοροδιαφυγή και ξέπλυμα χρήματος γι' αυτή τη συμφωνία αγοράς για λογαριασμό του ισραηλινού ναυτικού τριών υποβρυχίων τύπου «Dolphin» και τεσσάρων κορβετών.

Η αστυνομία κατονόμασε τους τρεις εξ αυτών: τον Άβριελ Μπαρ Γιόσεφ, πρώην υποδιοικητή του Εθνικού Συμβουλίου Ασφαλείας του Ισραήλ, τον Μίκι Γκάνορ, αντιπρόσωπο της ThyssenKrupp στο Ισραήλ, και τον υπάλληλό του, Ρόνεν Σέμερ.

Το Βερολίνο, σύμφωνα με το Spiegel, αφού είχε παγώσει αρχικά την αγορά, τελικά το ενέκρινε τον Οκτώβριο -με τη θετική μεσολάβηση, όπως λέγεται, του Σοσιαλδημοκράτη υπουργού Εξωτερικών, Ζίγκμαρ Γκάμπριελ- αλλά είχε συμπεριλάβει μια ρήτρα: εάν αποδειχθούν οι κατηγορίες διαφθοράς ακυρώνεται η παραγγελία.   Προφανώς γι’ αυτό ο Γκάμπριελ "αποσύρεται"...

Στο Ισραήλ έτρεχε και η παράλληλη έρευνα της αστυνομίας κατά του πρωθυπουργού Νετανιάχου για τα ακριβά δώρα που είχε πάρει από τον Ισραηλινό επιχειρηματία και παραγωγό του Χόλιγουντ Arnon Milchan, αλλά και για μια άλλη φημολογούμενη μυστική συμφωνία που λέγεται ότι είχε κάνει, αυτή τη φορά με τον εκδότη της μεγαλύτερης εφημερίδας του Ισραήλ, Yediot Aharonot.

Φανταστείτε την ελληνική Αστυνομία να κάνει ελεύθερα έρευνα για εν ενεργεία Ελληνα πρωθυπουργό..

Η υπόθεση της Thyssen Krupp είναι πιο περίπλοκη. Μπορεί ο ίδιος ο Νετανιάχου να μην είναι ακόμα στη λίστα των υπόπτων, αλλά είναι δύο από τους πλέον έμπιστους ανθρώπους του.

Ο ένας είναι ο διπλωματικός απεσταλμένος του Νετανιάχου, Yitzhak Molcho, και ο άλλος είναι ο David Shimron που εκτός από.... συγγενής και οικογενειακός δικηγόρος, σύμφωνα με την εφημερίδα Jerusalem Post, είναι και «το δεξί χέρι» του πρωθυπουργού. Τυχαίνει επίσης να είναι και δικηγόρος του αντιπροσώπου της ThyssenKr upp στο Ισραήλ, Miki Ganor, που έχει ήδη συλληφθεί και είναι από τις κεντρικές φιγούρες σ' αυτό το κουβάρι διαφθοράς

Ο Ganor -ο οποίος από τον Ιούλιο συνεργάζεται με τις αρχές- κατέθεσε ότι αυτός και ο Shimron φρόντισαν να τορπιλίσουν την  αγορά των σκαφών από τη Νότια Κορέα, παρότι πιο συμφέρουσα για το Ισραήλ.

Ο Ganor κατέθεσε on φρόντισε να ματαιώσει τα σχέδια αξιωματικών του υπουργείου Άμυνας να επισκεφτούν τη Νότια Κορέα για να διερευνήσουν την αγορά των σκαφών από εκεί.

Σύμφωνα με τους ισχυρισμούς του, ο ίδιος λειτουργούσε ως μεσάζοντας για την αγορά των σκαφών από την Thyssen Krupp, με αντάλλαγμα προμήθεια 20% στο 1,5 δισ. ευρώ που ήταν το κόστος του συμβολαίου, ενώ από αυτό το ποσό ο δικηγόρος Shimron θα έπαιρνε το 20% από τη δική του προμήθεια - δηλαδή πολλές δεκάδες εκατομμύρια.

Έχει παραδεχτεί ακόμα ότι και ο ίδιος έχει δωροδοκήσει αξιωματούχους προκειμένου να κλείσει η συμφωνία. Η ποινή που του έχει επιβληθεί ως αντάλλαγμα για τη συνεργασία του είναι πρόστιμο 2,8 εκατ. δολαρίων και μόνο ένας χρόνος φυλάκιση. 

Στο Ισραήλ η  λίστα των υπόπτων -συλληφθέντων και μη- έχει μεγαλώσει πολύ. Μεταξύ άλλων είναι: ο επικεφαλής του γραφείου του Νετανιάχου David Sharan, ο σύμβουλος επικοινωνίας Tzachi Lieber, ο πρώην επικεφαλής μονάδας κομάντο του ναυτικού Shai Brosh, ο πρώην υπουργός επιστήμης και τεχνολογίας Eliezer Sandberg, ο πολιτικός σύμβουλος του υπουργού Ενέργειας, Rami Taib.

Κάντε αναγωγές με την Ελλάδα, και σκεφτείτε γιατί είμαστε μεγάλη δυναμη σε καταθέσεις απο μίζες σε φορολογικούς παραδείσους..

ΓΙΑΝΝΗΣ ΝΤΑΣΚΑΣ

Πηγή: ntokoumenta.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "