Οι Αλβανοί έχουν «άντερα» - «Συνέλαβαν» για διαφθορά τον Αλβανό πρώην γενικό εισαγγελέα

Κατηγορία: Διεθνή Γεγονότα


Μεγάλο σκάνδαλο έχει ξεσπάσει στην Αλβανία με την έρευνα σε βάρος του του πρώην Γενικού Εισαγγελέα, Αντριάτικ Λάλα, για υποθέσεις διαφθοράς. Ο συγκεκριμένος είναι νυμφευμένος με μία γοητευτική («θεϊκή») γυναίκα, 25 χρόνια νεότερή του, η οποία πλέον ζει μόνιμα στην Γερμανία, μαζί με τα παιδιά τους.

Διπλωματικές πηγές στα Τίρανα δήλωσαν στην Deutsche Welle ότι η υπόθεση του πρώην Γενικού Εισαγγελέα, Αντριάτικ Λάλα, είναι μόνο η αρχή της σύλληψης του «Μεγάλου Ψαριού», που θα ακολουθήσει σύντομα. Κάποιες πηγές αναφέρουν μάλιστα ότι ο Αντριάτικ Λάλα έχει ήδη συλληφθεί.

Επιπρόσθετα, τον περασμένο μήνα, το Στέιτ Ντιπάρτμεντ αποφάσισε να συμπεριλάβει τον πρώην γενικό εισαγγελέα και την οικογένειά του στη μαύρη λίστα και εκδόθηκε απαγόρευσης εισόδου στις ΗΠΑ με το αιτιολογικό της «συμμετοχής του σε μεγάλες υποθέσεις διαφθοράς στην Αλβανία».


Αλλά δεν είναι μόνο οι Αμερικανοί που κρατούν αυτή τη στάση έναντι του Λάλα. Σύμφωνα με δημοσίευμα της ‘Dita’, αναφέρουν ότι πρόσφατα δεν έγινε δεκτό το αίτημά του για διαμονή στη Γερμανία, αίτημα το οποίο δεν χειρίσθηκε, σύμφωνα με τις προσδοκίες του,  η γερμανική πρεσβεία στα Τίρανα.

Η Γερμανία είναι η χώρα που ο Λάλα συχνά ταξιδεύει λόγω της παραμονής της οικογένειάς τους εκεί. Ταυτόχρονα, η Εισαγγελία έχει προβεί σε ποινικές διώξεις  εις βάρος του για νομιμοποίηση εσόδων από παράνομες δραστηριότητες.


Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο πρώην γενικός εισαγγελέας έχει αγοράσει μεγάλες εκτάσεις ελαιώνων, και κατέχει πολλά ακίνητα περιουσιακά στοιχεία τα οποία – όπως φαίνεται-  αγόρασε περίπου 30 φορές λιγότερο από την πραγματική τους τιμή. Αυτά θεωρούνται χρηματοοικονομικές συναλλαγές με πρόσωπα που έχουν ποινικές υποθέσεις και σχετίζονται με σοβαρά εγκλήματα.Πηγή: pronews.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "