Οι Γερμανοί «πληρώνουν»: Τουρκική Οργάνωση δρά σαν παρακράτος του Ερντογάν…

Κατηγορία: Διεθνή Γεγονότα


Οι Γερμανοί έχουν αρχίσει να πληρώνουν την χρόνια διείσδυση των Τούρκων στην χώρα τους.

Εφόδους κατά μιας εθνικιστικής τουρκικής οργάνωσης πυγμάχων που ενέχεται σε βίαια εγκλήματα και θεωρείται το «μακρύ χέρι» της κυβέρνησης Ερντογάν στη Γερμανία έκανε η αστυνομία.

Πάνω από 1.000 αστυνομικοί ερεύνησαν τα γραφεία των Osmanen Germania στα κρατίδια της Βάδης Βυρτεμβέργης, της Έσσης και της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας και κατέσχεσαν ναρκωτικά, όπλα και συσκευές αποθήκευσης ψηφιακών δεδομένων.

Την επιχείρηση συντόνισε το υπουργείο Εσωτερικών με την υποψία ότι οι Osmanen Germania, που είναι καταχωρημένοι επισήμως ως πυγμαχική λέσχη - ενέχονται σε παράνομες δραστηριότητας.

Σύμφωνα με τις Αρχές της Βόρειας Ρηνανίας Βεστφαλίας οι Osmanen Germania έχουν στενές σχέσεις με την κυβέρνηση του Ταγίπ Ερντογάν και το κόμμα του, το AKP, που τους θεωρούν «μαχητές κατά της τρομοκρατίας».

Η οργάνωση είναι γνωστή στη Γερμανία για τις εθνικιστικές, ακροδεξιές απόψεις της. Έχει συγκρουστεί στο παρελθόν με ομάδες Κούρδων, ενώ στοχοθετεί και το κίνημα του ιμάμη Γκιουλέν. Από την άλλη οι τουρκικές Αρχές θεωρούν τους Osmanen Germania «μαχητές κατά της τρομοκρατίας»,

Μεταξύ άλλων η συμμορία κατηγορείται ότι καταφεύγει στη βία για να επεκτείνει την εδαφική της επιρροή και να επιβληθεί σε αντίπαλες ομάδες.

Διαθέτει 22 παραρτήματα και περίπου 300 μέλη, πολλά εκ των οποίων τουρκικής καταγωγής, σε ολόκληρη τη Γερμανία. Οκτώ μέλη της δικάζονται αυτή την περίοδο για απόπειρα δολοφονίας, εκβιασμό, εξώθηση σε πορνεία και μαστροπεία στη Στουγγάρδη.

Προπαγανδιστικό βίντεο που ανήρτησαν οι Osmanen Germania στο Διαδίκτυο


Πηγή: pronews.gr

Προσθήκη νέου σχολίου


Κωδικός ασφαλείας
Ανανέωση«ΜΟΥΣΙΚΟ ΣΕΡΓΙΑΝΙ» - 22 ρεμπέτικα πορτρέτα –του Ηλία Βολιότη Καπετανάκη

Στέγαστρο ΣΜΑ Περιστερίου: Το νέο μεγάλο Περιβαλλοντικό, Πολεοδομικό και Διαχειριστικό «ΣΚΑΝΔΑΛΟ» της Διοίκησης Παχατουρίδη (Βίντεο-Φωτό)

" Η Διοίκηση Ανδρέα Παχατουρίδη «Καταπατά νόμους, μολύνει & αδιαφορεί για υγεία των κατοίκων, μόνο για λίγες χιλιάδες ευρώ». Κατασκευάζει «παράνομο» μεταλλικό Στέγαστρο για να καλύψει τις παράνομες εγκαταστάσεις επεξεργασίας και μεταφόρτωσης σκουπιδιών στο Αμαξοστάσιο, αυθαίρετα και χωρίς άδεια, ώστε να «καλύψει» το τι δηλητήρια «ταΐζει» κατοίκους και εργαζόμενους … "

Περιστέρι: Μεγάλο Σκάνδαλο αιρετών, με απαλλοτριωμένα οικόπεδα - “Πληρώθηκαν” αλλά συνεχίζουν να τα “έχουν” - Το εμπορικό κέντρο ΜΕΡΑ ΝΥΧΤΑ, το “Πάρκινγκ” του και ο κ. Παχατουρίδης

" Ο Δήμος Περιστερίου, πλήρωσε πολύ ακριβά οικόπεδο διαχρονικού αιρετού της Πόλης, για να κάνει διάνοιξη δρόμου σε κεντρικό σημείο, σύμφωνα με το ισχύον πολεοδομικό σχέδιο. Παρόλα αυτά, όμως 15 χρόνια μετά αυτό παραμένει στους αρχικούς ιδιοκτήτες του, αυξάνοντας την εμπορική αξία της ακίνητης περιουσίας τους. Δείτε ποιόν αφορά και πως έχει μεθοδευτεί η όλη κατάσταση… "

Εθνικός Διάλογος για την Παιδεία: Η ριξηκέλευθη πρόταση του Vukentra.gr για όλα τα θέματα που απασχολούν αλλά και συνθέτουν την Β/θμια Εκπαίδευση

" Για την πραγματική εκπαίδευση, ακόμη δεν έχει διατυπωθεί τίποτα, στον εθνικό διάλογο που κατά πολλούς θεωρείται προσχηματικός, προκειμένου η Κυβέρνηση να περάσει αυτά που θέλει. Το Vukentra.gr, καταθέτει τη δική του, αιρετική κατά μία άποψη αλλά και ιδιαίτερα «επαναστατική» για τα σημερινά δεδομένα. Διαβάστε την και διατυπώστε τις δικές σας προτάσεις…. "

Περιστέρι Αττικής: Διαπλοκή, διαφθορά ή ανικανότητα των υπηρεσιών του ή κάποιος τα «παίρνει»; Ο Δήμαρχος κ. Παχατουρίδης οφείλει να απαντήσει άμεσα…

" «Άγνωστοι» εκμεταλλεύονται τα διαφημιστικά ταμπλό των στάσεων χωρίς να πληρώνουν τίποτα στο Δήμο. Ο Δήμαρχος της Πόλης κ. Ανδρέας Παχατουρίδης, οφείλει να ερευνήσει άμεσα το θέμα και να δώσει απαντήσεις … Άλλως θα μείνει η εντύπωση ότι η Διοίκησή του «γνωρίζει» και σιωπά, με ότι κι αν αυτό σημαίνει… είτε ότι κάποιος τα «παίρνει», είτε ότι… "